Tuesday 3 January 2012

Bil Rust Reparasjon

Rust! Noen få rustflekker er ofte ignorert, men vet du at disse kan senere ødelegge utseende på bilen din? Det påvirker ofte de eksponerte metal, som kan også være en usynlig sted. Flisen forårsaket på grunn av små steiner som traff bilen din mens du kjører det vanligvis fører til dette problemet. Oksidering av bart metall på grunn av fuktighet forårsaker rustdannelse. Vått vær betyr flere sjanser til rustdannelse på bilen din. Rust dannes og forlot ukontrollert i lengre varighet vil gå på å spre. Så snart du ser at rust spot, er det viktig ikke å ignorere og reparere den i tide. Dette vil unngå ytterligere skade. Så er her framgangsmåten i bilen rust reparasjon som du kan følge for å gjenopprette skjønnheten i bilen.
Hvordan Reparasjon Car Rust: Step-by-Step Guide
Først trenger du en lukket garasje å jobbe på bilen din. Mens dette bilen rust reparasjon oppgave, regn eller gjerne over natten fuktighet kan igjen begynne rusting av bart metall. Også under denne prosedyren bør du ikke spray maling utenfor garasjen, hvis det er vind. Ikke glem å bruke verneutstyr som briller og hansker. Dessuten ville iført en malers respirator nyttig mens maleriet i et lukket område.
Steg 1: Det første trinnet i bilen rust reparasjon er pent undersøke bilen. Sjekk ut hvert hjørne og merk av rust spot eller områder. Du må jobbe med alle disse sammen. Nå bare ta en stålbørste og skrubb det på å fjerne rust det grundig. Les mer på bil reparasjon.
Trinn 2: Du har å rense rustne området, samt enkelte området rundt den. Dette vil hjelpe deg å få de beste resultatene av bil rust reparasjon trening. Ta med 220 sandpapir for å fjerne maling og primer som er nok tykk og helt rent the rustne området. Start sliping de merkede områdene som er berørt av rust. Arbeidet grundig til du ser rent metall rundt rust. Sliping området vil sikre fjerning av rust som kan ha spredt under det ferdige området, dermed gjør en komplett bil rust behandling.
Trinn 3; nå bruke en vinkelsliper med en metall slipeskive og arbeid på pusset metallet. Vær forsiktig, da dette kan gjøre mye skade. Arbeid sakte å gi en god finish til bart metall, og danner høyre base for maling. Rengjør støv med en myk klut.
Steg 4; Nå maske av områdene rundt de berørte områdene. Tape plast ark eller aviser bruke maskeringstape for å unngå sprøyting med maling på uønskede områder. Nå får primer, spesielt sammensatt for å jobbe på bar metallet. Påfør dette på bare metal pent med en tynn pensel. You kan overlappe denne grunning på ikke-berørte områder med ¼ tomme. La primeren tørr. Apply to strøk med primer, men vente på hvert strøk til tørk.
Steg 5: Nå får en matchende bil lakk å jobbe med dette viktige skrittet av bil utbedringsfarge. Spray maling på dette området i tynne strøk, slik at den ikke ser ujevn. Vent for fullstendig tørking av denne frakken før sprøyting det neste. Du kan gå i 3 - 5 strøk med maling for å få best finish. La det tørke grundig. Fullfør framgangsmåten i bilen rust reparasjoner ved å vaske og bil voksing. Så en ren, skinnende bil er klar!
Les mer på:; Hvor å Fastsette Car Rust, Fjern rust fra Metal; Etter enkle auto detaljer tips som regelmessig rengjøring, voksing, påføring av korrosjonsbeskyttende belegg eller rust forebygging belegg som et viktig skritt mot bilindustrien rustbeskyttelse. De grunnleggende bilpleiemidler vil legge et beskyttende belegg på bilens kropp og definitivt hjelpe holder den i god stand, dermed sparer bilen rust reparasjon kostnader. I tilfelle skade, kan du følge de nevnte trinnene av bil rust reparere og få den ryddet. Husk at rust vil også svekke bilens annenhåndsverdi. Så, har omsorg for bilen din og moro, det!

No comments:

Post a Comment