Wednesday 4 January 2012

Irsk Claddagh Tattoo

Folk elsker å komme ulike typer tatoveringer. Tatoveringer er et symbol på tro for enkelte mennesker mens noen forbinder det med noe de liker. Du kan velge blant mer enn én milliard tatovering design. Jeg garanterer deg at du kommer til finne noen kreative design som passer ditt humør, noen typiske vane, din natur eller livsstil. I denne artikkelen forstår vi historie og ulike typer irsk Claddagh tatovering design. Har også en titt på tatovering omsorg.
Irsk Claddagh Tattoo Meaning
Claddagh er en veldig vintage keltisk design som er innfødt til det irske. Opprinnelig er det slitt som en ring fordi den betyr kjærlighet og vennskap. De mest populære design i irske Claddagh tatoveringer er to hender som holder et hjerte toppet med en krone. Claddagh irske tatovering er en vakker og en varig symbol på irske kjærligheten og hengivenhet. To hender som holder hjertet er en av de mest populære irske Claddagh tatoveringer. Det representerer evig kjærlighet, lojalitet og respekt for og en annen. Opprinnelsen til Claddagh tatoveringen har kommet kommet fra globalt berømte irske Claddagh ringen. Den irske Claddagh ringen er en type irsk giftering. Denne ringen er slitt over hele verden av det irske folket. Du kan bruke denne ringen på begge hender. Du kan også liker å lese hvordan du bære en Claddagh ring.
Irsk Claddagh Tattoo History
Selv om den irske Claddagh tatoveringen har fått fans over hele verden i disse nyere tid. Du vil bli overrasket over at historien av dette symbolet er mer enn 500 år gammel. Den vanligste legenden forbundet med dette tatovering design er en mann som heter Joyce klanen, fra Galway i Irland. Joyce ble tatt til fange mens han jobbet på sjøen og solgt som slave til en gullsmed i Alger, nå i Algerie. Han var en utmerket arbeider og gjorde noen fantastiske design med gull. Etter at kong Vilhelm III overtok tronen i Irland, krevde han utgivelsen av alle britiske slaver og Joyce ble utgitt. Joyce's master var veldig glad og fornøyd med arbeidet sitt, beundrer hans engasjement han tilbød ham halvparten av hans formue og hans datters hånd i ekteskap. Joyce høflig avvist hans tilbud og gikk tilbake for å gi sin elskede, Claddagh ringen han tegnet, da han var en slave. Denne utrolige historien skjedde i 1689, noen historikere også si at Joyce hadde sendt sin Claddagh ringen tilbake til sin elskede da han var en slave, ber henne om å vente på ham. En annen fortelling høres veldig logisk fordi det har fakta å støtte det. Som poteten hungersnøden hit Irland på 1800-tallet, forlot mange irske folk sine hjemland med alle sine eiendeler. Så damene i det irske husholdningene presentert Claddagh ringer til sin elskede seg og derfor vunnet popularitet i andre land også, som gir opphav til å designe noen fantastiske irske Claddagh tatoveringer. Sjekk ut noen irske tatovering design.
Irsk Claddagh Tattoo i Modern World
The symbolization det irske Claddagh har fått beundrere over hele verden og har gjort det som et av de mest populære tatoveringer over hele verden. Tatoveringen symboliserer evig kjærlighet eller vennskap og lojalitet overfor hverandre. Ofte plukket av par og gode venner. Irsk Claddagh kan gjøres overalt på kroppen. Kan du også velge det i flere forskjellige design og farger. Hvis du ønsker å ha en god irsk Claddagh tatovering deretter gjøre et rødt farget hjertet, med en krone på toppen av den og to hender holder det. En annen flott måte å gjøre det vakkert og unikt, er å legge Celtic tatoveringer og keltiske kors i tatovering design. Noen stammegrupper tatovering design kan legges til din irske Claddagh Tattoo at det ser ut som et moderne kunstverk.
Les mer på:; irsk Symboler; irsk symboler for tatoveringer; irsk Celtic Symboler; Du kan benytte de irske Claddagh tatovering som en gave å uttrykke din kjærlighet og følelser på bryllupet ditt eller jubileum. Stol på meg, det kan være en flott gave som viser some uuttalte følelser som du føler deg mot din partner.

No comments:

Post a Comment