Sunday 22 January 2012

Flått i House

Vi vet alle at tick angrep kan føre til alvorlige konsekvenser, da disse blodsugende edderkoppdyr er vektorer for sykdommer som Lyme sykdom, Q feber, Colorado tick feber, tularemia, tick-borne relapsing feber, babesiosis, ehrlichiose, hjørnetann gulsott, osv. Disse små parasitter lever av blod av pattedyr og fugler, men kan noen ganger angripe reptiler og amfibier også. De er vanligvis blant høyt gress og busker. Som ticks mangler evnen til å fly, de bare slipper på vertene når sistnevnte går gjennom områder infisert med flått. Kryss angrep er ofte funnet i hunder, spesielt de som vandrer ute i lange perioder. Selv katter og mennesker kan få befengt med flått. Selv om flått angrep av husene er ikke vanlig, dyr og andre innbyggere kan ta med seg disse parasittene inne i huset og føre til kryss angrep av interiøret. Ved slike angrep, må du snarest ta tilstrekkelige tiltak for å fjerne flått fra huset. Dette innebærer en flergrenede strategi. La oss ta en titt på de ulike tiltakene som kreves for å bli tatt, slik som å bli kvitt flått i huset.
Fjerne Flått i House
Som nevnt ovenfor, kjæledyr som har for vane av å vandre blant gress og busker kan ha flått til huset. Dette kan resultere i kryss angrep av huset. Dersom forholdene er gunstige for dem, kan flått reprodusere og spre seg. Så, er det svært nødvendig å kontrollere spredningen av disse parasittene inne i huset. For å bli kvitt huset flått, må du innta en strategi som omfatter tiltak for eliminering av så vel som forebyggende tiltak, for å unngå re-infisering. Det innebærer bruk av kjemikalier som spray for flått i hus og andre insektmidler. Selv forebyggende tiltak uten bruk av kjemikalier er nødvendig i denne oppgaven. Les mer på typer flått.
House Tick Kontrollere Tiltak
For å fjerne flått fra huset, må du bruke insektmidler, særlig de betydde for flått. Spray disse kjemikaliene både inne og ute. Som flått er mer sannsynlig å mure seg inne sprekker og kløfter, målet slike steder. Selv baseboards, møbler, tepper, tepper, bør gulv under møbler og gulv ved siden av vegger ikke bli spart. Som flått kan krype til noen høyder, må du behandle vegger og andre vertikale flater opp til en høyde på rundt tre til fire meter. Unn verftet og nærliggende områder med insektmidler. Sørg for å bruke bare de kjemiske produkter som er sertifisert som sikker for innvendig bruk. Ved infested sengetøy, enten desinfisere og forkaste dem eller vaske dem i varmt vann, før bruk. Single bruk av kjemikalier kan ikke oppnå noen positive resultater i noen tilfeller, så gjelder disse produktene med jevne mellomrom, slik som å drepe både flått og eggene sine. Du må kutte det høye gresset og andre busker som vokser i hagen din og omkringliggende områder. Bortsett fra det fjerne flått fra kjæledyr og se etter tegn på kryss angrep på andre innbyggere.
Les mer på:; Hvordan bli kvitt Flått, Fjern haken fra Dog; Slik fjerner du en Tick, kort sagt, eliminere lopper og flått i huset er ikke en vanskelig oppgave, hvis du foreta den regelmessig og alvorlig. House flått er sjeldne forekomster, men hvis merke til, bli kvitt dem tidligst, med hjelp av de ovenfor nevnte tiltakene. Men utvise ekstrem forsiktighet ved bruk av kjemikalier. Hold barn og kjæledyr unna og sørge for at huset er godt ventilert.

No comments:

Post a Comment