Sunday 8 January 2012

Beskjæring Japanese Maple Trees

Beskjæring er en viktig del av hagearbeid. Faktisk har enkelte gartnere tatt beskjæring til nivået av en kunst. Hver plante er forskjellig med sin egen vekst og vekstmønster. Det er derfor, hvert tre krever en spesialisert beskjæring plan, akkurat som vi trenger et spesialisert hårklipp! I denne artikkelen, snakker jeg om beskjæring japansk lønn trær.
Om Japanese Maple trær; Det japanske lønn, opprinnelig kjent som Irohamomiji på japansk, er en treaktig plante, som er innfødt til Orienten og finnes hovedsakelig i Japan, Korea og Kina. Det finnes mange kultivarer av denne type lønn og de finnes over hele verden. Spesielt ettertraktet på grunn av sin eleganse, og estetisk appell, disse planter krever periodisk klipping. Når denne arten av lønn ble først brakt til Europa, var det navnet som "Acer Palmatum" på grunn av hånden blader den har. Selv den opprinnelige japanske navn (Irohamomiji) viser til bladet form som ligner baby hender. Deres kuppel formet vekstmønster, vakre forgrening mønster og sterke farger, gjør dem til et populært valg i hagen. Selv bonsai japanske lønn er tilgjengelig som dyrkes som innendørs potteplanter. Formålet med denne artikkelen er å gi deg tips om beskjæring japanske lønn trær.
Når skal Beskjær japansk Maple Trees, Det er en tid for å så, tid til å høste, og også en tid for å beskjære trær hvis du vil at de skal samsvare med et bestemt vekstmønster. Du kan beskjære japansk lønn på sensommeren eller i perioden mellom slutten av høsten og tidlig vinter. Valget av sistnevnte perioden makes beskjæring enklere for nybegynnere, som trærne er nakne så og deres forgrening mønsteret er mer merkbare. Å ta en titt på beina i treet, som er grenene, kan du bestemme hvordan du skal endre sin struktur gjennom beskjæring. Lett beskjæring japanske lønn trær som er mulig i enhver årstid. Den eneste gangen når lyset klipping ikke er tilrådelig er i løpet av våren, da hårlokk har sevjen stiger i dem.
Foruten vite når man skal beskjære japansk lønnetre trær, må du vite akkurat hva skal du beskjære. Beskjæring er ment å fremme veksten av treet og gjøre det presentabelt. De delene av treet som du må bli kvitt gjennom beskjæring er døde eller deformert greiner, krysset grener og grener som vokser i feil retninger. Selvfølgelig, hvilken retning er galt, vil bli bestemt av mønsteret du vil at treet skal vokse inn.
Tips om Beskjæring japansk Maple Trær, Det finnes mange varianter av japansk lønnetre trær, og hver av dem krever en annen type beskjæring. Verktøyene du trenger for beskjæring japanske lønn trær er beskjæringssakser, sammen med blekemidler og beskjæring fugemasse. Selv om du tenker på beskjæring dverg japansk lønn eller beskjæring gråt japansk lønn, vil disse tipsene kommer godt med som de er ganske generaliseres. Her er noen tips om beskjæring dem.
Plan Out the Look, Beskjæring av japansk lønnetre trær av ulike slag vil åpenbart ikke vil være det samme. Beskjæring miniatyr japansk lønn trær er forskjellig fra beskjæring gråte japansk lønn eller rød japansk Maples. Bestem hva slags utseende som du vil at treet skal ha. Planlegg beskjæring tilsvarende. Noen sviske japansk lønn over en periode på tre år, noe som sikrer at dens naturlige veksten ikke blir hindret. Beskjære bare noen få grener av gangen. Beskjæring sykelig greiner eller døde greiner bør ikke bli forsinket. En bunn opp og innsiden ut beskjæring mønster anbefales.
Clean & Skjerp Beskjæring Verktøy, The beskjæring Sheers bør vaskes i blekemiddel eller sterilisert hvis mulig, å hindre smitte av plantesjukdommer. Sørg også for at verktøyet er skarp nok og om det er stump, slipe det. Dette vil sikre at du gjør et rent kutt og trenger ikke å vri en gren av.
Ikke Prune mer enn en tredjedel, en annen ting å huske på er om omfanget av beskjæring du kan ha på en gang. Det er rådet av ekspert gartnere at ikke mer enn en tredjedel av treet bør beskjæres om gangen.
Seal Beskjæring Cuts, Pass på at du forsegle beskjæring kutt etter at jobben er gjort. Dette forhindrer blødning av kvae og insekter infestation. Plan periodiske kontroller av treet for tegn på blødning kutt. Pass på at de er ordentlig forseglet.
Les mer på:; japansk Maple Beskjæring; japansk Maple Tree Care; Beskjæring japansk lønn trær handler om riktig teknikk og timing. Det hjelpemidler vekst og fremhever dens estetisk appell. Håper på tips jeg delte her er funnet å være nyttig!

No comments:

Post a Comment