Saturday 14 January 2012

Dragon Sleeve Tattoo Designs

Dragon ermet tatoveringer har alltid vært et klassisk design og en av de mest populære med både menn og kvinner. Mythologically, i kinesisk og japansk kultur, representerer dragen de fire elementene av Earth, Wind, Ild og Vann og de fire retningene på kompasset, som er Nord, Sør, Øst og Vest. Drager er også kjent for å være symboler av vann, jord, Underworld og Sky. Dermed drager anses å være kopier av naturen som i de to kulturer av kinesisk og japansk, spiller dragen en stor rolle som natur.
Naturen kan gi næring samt ødelegger og så kan dragen og det er derfor av en slik stor betydning i disse to østlige kulturer. Mange mennesker liker å få disse dragene tatoveringer som de tror likner deres personligheter dragen. Og mange ganger, folk bare få disse ermet tatoveringer fordi de ser bra ut og er enorme i størrelse. Dermed tar din plukke av dragen ermet tatovering design fra følgende ideer av den samme som er nevnt nedenfor. Mer om dragen tatovering mening.
Dragon Sleeve Tatoveringer
Dragene er mytiske figurer, som er gigantiske størrelse, vinger og er ildsprutende øgler. De blir ofte ansett for å være den minne om forhistoriske skapninger som dinosaurene som dominerte jorden millioner av år siden men dragen kom fra fantasien til mennesker. Dette opprinnelsen til de mektige dragen var bare i Kina og Japan hvor, må fossiler av disse dinosaurer har blitt funnet og folket tilbake da laget historier og myter av disse lange brennende skapningene som hersket på jorden. Det er noen forskjeller mellom den kinesiske og den japanske drager og deres symbolske betydninger. Dermed disse tatoveringer er alltid laget etter at disse forskjellene er klarert og den personen vet hvilken stil av drage tatoveringer han blir innsatt. Ta en titt på slike dragon ermet tatovering design som er nevnt nedenfor for deg. Mer om asiatisk drage tatoveringer.
Kinesiske Dragon Sleeve Tattoos; I kinesisk kultur dragen er består av ni enheter, der det er en Chimera mellom leder av kamelen øynene til en demon, ørene av en ku, horn av hjort halsen på en slange er det mage en musling's er det klør som en ørn, mens sålene hans føtter er at av en tiger, og de 117 skalaene som dekker det er kropp er at av en karpe. Dermed tegning disse dragene en svært vanskelig jobb for tattooer, men er også en test av kreativitet hans. Den kinesiske drage tatoveringer består av drager med fire klør og hvis noen brukt de fem klo dragen andre enn keiseren ble satt til døden. Disse dragon sleeve tatovering design er svært fargerik og se de levende på ermene. Tribal drage ermet tatoveringer er imidlertid sort i fargen og kan kombineres med skript i ulike tribal språk. Mer om tribal tatoveringer.
Japansk Dragon veske Tattoo Designs; Den japanske dragen er imidlertid litt annerledes enn den kinesiske ett og også har visse minutter forskjeller som er registrert. Den japanske drager har tre klør og er sagt å fly mindre enn de andre dragene. Disse dragene er sagt å gi ønsker og er beskyttere av den menneskelige rase. I gamle japanske kulturen keiseren ble sagt å være en etterkommer av dragen selv, og dermed ble betraktet den mektigste herskeren på bakken. Disse tatoveringer er vakkert laget med alle detaljer av drager laget i lyse merkbar farger. Vingene av disse drager er store og dermed mer aksentuert enn de andre. Mer om japansk drage tatoveringer.
These dragon sleeve tatovering design ser veldig attraktive på både menn og kvinner avhengig av design som de velger og fargene som brukes. Svært få mennesker liker å ha sin drage ermet tatoveringer laget i svart, da dette ikke gir den frihet å lage tatoveringen majestetiske og store. Således hvis du ønsker å bli en av disse drage tatoveringer dere, ville jeg foreslå, få den fargede versjonen som om de svarte se stilig og varmt, de fargede de ser større. Mer om tribal drage tatovering design og tribal drage tatoveringer.
Med disse fantastiske og flotte dragen sleeve tatovering design, ville ikke du ønsker å gjøre det beste ut av det kinesiske og japanske kulturer? Så får dere en av disse og gjøre din tatovering en av de beste i mengden!

No comments:

Post a Comment