Thursday 19 January 2012

Produkt Photography Tips

Folk som er interessert i fotografering er trolig klar av de mange sjangere og seksjoner. Det er en av de få karriere alternativer som er lukrative og samtidig forbedrer din kreativitet. Det er ikke en hemmelighet lenger at produktfotografi forbedrer salg og markedsføring verdi et produkt. Et godt produkt fotografering økten vil forbedre utseendet av ulike produkter og gjøre dem ser best. Denne artikkelen gir deg noen nyttige produkt fotografering tips for å gjøre bildet ditt økter bedre og store.
Hvordan Shoot Product Photography; Å skyte produktet fotografering, er viktigste å ha en god kamera, kan du også velge den nyeste digitale. Det nest viktigste tingen du trenger er en skyting bord. Kan du kjøpe det på internett. Du kan også nyte lesing fotografering tips for begynnere. ; Lyn i produkt fotografering er litt fengende, men ikke vanskelig. Lyset skal være på produktet fra over og under. Lyset må være sterkt nok til å markere de viktigste kvaliteter av produktet. Pass på at alle lysene du har brukt er å hjelpe i å gjøre bakgrunnen en jevn hvit og eliminere alle skyggeeffekter. ; De få gode tips for produktet fotografering er å alltid stille kameraet på manuell og gjøre modus lukkerhastigheten til 1 / 126, skal F-stop være ca 11-16. avhengig av produktet fotografering utstyr, kan det hende at innstillingene forandrer seg litt. ; Produkt Photography Tips
Vi ser bilder av ulike attraktive produkter hver dag. Å gjøre produktet fotografering er ingen enkel jobb, krever det masse hardt arbeid og noen ganger også masse tålmodighet. La oss ta en titt på noen tips for produkt fotografering. Sjekk ut litt fotografering tips og teknikker.
Tips # 1: Avhengig av hvilket produkt du skyter, du kommer til å trenge den aktuelle fotografering utstyr. Bruk alltid en god objektiv, med en middels zoom-funksjon som de er mer fleksible. En rask objektiv (f/3.5 eller mindre) kan være av stor hjelp, kan du også få hele fokus på produktet forlater lite rom for bakgrunnen. Ta en titt på makrofotografering tips.
Tips # 2: Det første du bør gjøre, er velger en hvit bakgrunn for produkter som har en mørkere nyanse. Du har kanskje lagt merke til at flertallet av produkter har hvit bakgrunn slik at produktet blir de viktigste fokus. Én fordel med hvit bakgrunn er, det blir lettere å redigere bildet i foto butikk. Du kan også bruke en svart bakgrunn for enkelte produkter.
Tips # 3: Bruken av lys er svært viktig når det kommer til å klikke en god fotografi. Hele ideen med god belysning eksponering er å få produktet ganske tent og unngå harde skygger. Bruk alltid skarpe lys mens du gjør en fotografering økt. Bruk alltid et kamera med en blits, slik at du kan dekke opp skyggene. Dette er noen viktige poeng for produkt fotografering belysning tips. Sjekk ut noen fotografering tips - belysning.
Tips # 4: Enkle engler er å foretrekke når dette produkt fotografering. Mens skyting noe produkt, zoome inn så mye du kan. Avstå skyting fra merkelige vinkler.
Tip # 5: Plasseringen av produktet er av stor betydning ved en produkt fotografering økt. Alltid pass på at du skyter produktet, ikke bakgrunnen. Posisjon ditt produkt foran bakgrunn og stille inn kameraet med en stor blenderåpning klikker bildene og hvis det viser seg bra så vil du har produktet som hovedfokus og bakgrunn som bare en støtte.
Tip # seks: Når du er ferdig med oppsettet, ta så mange bilder du vil. Ville du sannsynligvis vil velge noen best fra partiet.
Tip # 7: Etter å klikke på bildene, behandle dem forsiktig. Aldri har inntrykk av at du har tatt gode bilder fordi selv de beste krever en liten mengde behandling. Du vil bruke mer tid på å behandle bildene fordi det vil være mange kreative ideer som kommer til hjernen din som til hvordan å gjøre de valgte bildene ser best ut.
Les mer på:; Food Photography Tips, Commercial Photography tips; Photography Tips for digitale kameraer; Så disse var noen enkle produkt fotografering tips for å gjøre bildet ditt økter fargerike og interessante. Gjør gi dine forslag og tilbakemeldinger om du tror jeg har glipp av noen viktige punkter.

No comments:

Post a Comment