Tuesday 17 January 2012

Bryst Piercing

Body piercing er gjeldende raseri. Den nåværende generasjonen ungdom er sprøtt å få en eller annen form for piercing. Brystet er en av de kroppsdelene som kan punkteres og dekorert med attraktive smykker. Hvis du planlegger å få en kiste piercing done, trenger du for å samle alle grunnleggende informasjon relatert med det. Følgende er en konto som forteller deg hvordan en flate bryst piercing er gjort og hvordan du kan ta vare på det. Her er mer på piercing og ulike typer av piercinger.
Hvordan er Chest Piercing Done?; Det er to metoder for å gjøre brystet piercing. Den første metoden innebærer en enkel barbell piercing som går under huden lag mellom hud og muskel lag. Den andre metoden er en prosess som kalles dermal forankring der smykker eller en dermal anker er plassert i et hull laget inn i huden laget ned til muskelen laget. Dette smykker er en metall fot og funksjonen er å få forankret inn i huden. Dermed begge microdermal brystet piercing og dermal brystet piercing er mulig.
I begge metodene til brystet piercing, det er mer eller mindre en standard metode som følges. Det begynner med rengjøring av den del av brystet der du vil ha piercing. Rengjøring gjøres med et kommersielt rengjøringsmiddel inneholder alkohol. Piercing faglige også gjøre bruk av 70% alkohol som det fungerer som en sterilisering representant. Om nødvendig, kan håret til stede på det aktuelle området av brystet fjernes. Den nøyaktige plasseringen av piercingen er merket med en kirurgisk penn. En kirurgisk nål tatt og steriliseres med 70% alkohol. Det er da satt inn en av markeringene og ført ut gjennom den andre. Umiddelbart, er smykker, du vil ha der, inn gjennom piercinger. Alternativt, kan smykker festes med sine anker til setter inn nålen og direkte laget for å gå inn og få forankret sammen med nål. Med innsetting av smykker, blir brystet piercing gjøres. Det må tas godt vare på. Noen forslag er gitt nedenfor.
Slik Care for Chest Piercing?, På samme vilkår all annen body piercing, innebærer dype bryst piercing noen risiko av kropp piercings, og dermed trenger god etter omsorg. Det er fortsatt røde, hovne og ømme de første par ukene. Du må ta vare på den på en daglig basis i det minste helt til såret gror riktig. If venstre uren, kan det bli infisert. Ikke ta på det unødvendig, sikkert ikke med uvaskede fingre. Vask alltid hendene med en god kvalitet antiseptisk såpe før du tar på brystet piercing og området rundt den. Vask den gang med en oppløsning av felles salt og vann. Å gjøre denne løsningen kan du ta en kopp vann og legg en teskje vanlig salt, helst ikke-iodized. Bland ingrediensene godt å lage en løsning.
Ta en bomull ball, dypp den inn i denne løsningen, og få det ut. Sett bomull ballen over brystet piercing, klem å droppe løsningen på det. Gjenta disse trinnene helt til brystet piercing er våt grundig. La den lufttørke. Saltvann renser brystet piercing, og hindrer den fra infeksjon forårsaker bakterier. Ikke rengjør brystet piercing fordi det kan hindre dens helbredende og gir opphav til et nytt sett med problemer. En viktig ting som du kan gjøre for å fremskynde prosessen med helbredelse av brystet piercing er å følge et sunt kosthold. Inntak av alle de nødvendige ingrediensene i nødvendige mengder vil øke funksjonen av immunsystemet i kroppen din.
Ved eventuelle komplikasjoner som alvorlige smerter, betennelser, tilstedeværelse av puss, må du gå til lege for nødvendig medisinsk hjelp. Du kan eller ikke kan ha for å ta ut smykkene til å løse de negative effektene av kroppen piercinger. Det avhenger av hvor alvorlig problemet. Men dersom alle synes godt med brystet piercing, ville du nyte takknemlighet og oppmerksomhet den bringer til deg.

No comments:

Post a Comment