Monday 2 January 2012

Kattemynte Herb

Kattemynte urt er nesten et mysterium for folk som ikke eier en katt. Mange lurer ofte på, er hvorfor urt som heter kattemynte. Kattemynte The urt er en flerårig urt som blir medlem i mint familien Labiatae. Kattemynte er også kjent under sitt latinske navn Nepeta cataria. Det er kjent som kattemynte, da det kan tiltrekke seg og endre oppførselen til medlemmer av feline familien. Det latinske navn cataria står for 'katt', slik det er kjent for å tiltrekke katter. Det er mange kattemynte urten brukes som inkluderer beroligende skjelvende nerver og beroligende en opprørt fordøyelseskanalen. Før vi ser noen nyttige kattemynte urtemedisin, la oss forstå mer om kattemynte urt.
Informasjon om kattemynte Herb
Kattemynte urten er en aromatisk urt som er innfødt til Europa og har blitt innført i Nord-Amerika. The kattemynte anlegget kan nå en høyde på tre meter, og er preget av firkantede stengler og fuzzy grå grønne blader som ligner på myntefamilien planter. Kattemynte anlegget er vokst som en dekorativ plante i hager og den produserer små hvite blomster som har lilla flekker på sensommeren. Du kan lese mer på kattemynte frø.
The kattemynte urten bruker var kjent av romerske leger, som brukte den til å behandle mange medisinske plager. Kattemynte The urt bruk i middelalderen også inkludert bekjempe spedalskhet, forkjølelse, hoste og sår halsen. Kan du lese mer om naturmidler.
Kattemynte Herb Remedy
Det er mange kattemynte urten brukes som inkluderer bruk som en digestive bistand, sedative og beroligende. Det er en urt kattemynte middel for behandling av mage problemer. Den beste kattemynte urten botemiddel er å drikke kattemynte urtete eller infusjon. La oss se hvordan tjene kattemynte urte te infusjon.
Kattemynte Herbal Tea; Du må bratte to ts av tørket kattemynte urt som inkluderer løv og blomstrende topper i en kopp kokende vann. Du bør la det stå i 10 til 20 minutter og stamme væsken. Du kan legge til litt honning å søte og legge smak til kattemynte urte te. Aldri legg til kattemynte urt direkte inn i kokende vann. Dette vil føre til ødeleggelse av healing komponentene i urten. Du bør hell kokende vann over urt og la den bratt i noen minutter. Du kan konsumere ca 3 kopper om dagen og drikker den umiddelbart.
Kattemynte Herb Bruker
Nå vet du hvordan du får kattemynte urte te, la oss gå inn i detaljene av kattemynte urt bruker. Kattemynte infusjonen er brukt for å slappe av anspente muskler, lindre fordøyelsesbesvær, gass, menstruasjonssmerter og premenstruelle syndrom (PMS). Det er også kjent for å være en nyttig decongestant and slimløsende. The kattemynte tropiske kremer er brukt som huden antiseptika, grøtomslag for sår og blåmerker og som myggolje. Du kan lese mer på urtemedisin.
Kattemynte urter og olje blir brukt til behandling av nervøsitet, angst og søvnløshet. En kjemisk kalt nepetalactone funnet i catnips, har beroligende effekt på mennesker. Dette sedative effekten er svært nyttig i palliating smertene skyldes migrene. Noen ganger bruker kattemynte urt også omfatter behandling av hevelse på grunn av leddgikt og hemorroider. Det er også brukt som et antibiotikum, antispasmodic, snerpende, anti-revmatiske og carminative urt.
Kattemynte Herb Bruksområder for Cats
Det er mange bruksområder av kattemynte urt for katter. Det sies at katter snuse og slikke en kattemynte før du spiser den. The sniffing bidrar til å skape en høy i katten og spise kattemynte hjelper utgivelsen mer av nepetalactone that årsaker som stimulerende effekt hos katter. Det gjør katten føler seg bra og unn deg spille, jage og jakt aktiviteter. Kattemynte urten virker et rekreasjons urt for katter. Effekten av catnips på katter er forskjellig fra katten til katten. Men det er ingen kjente kattemynte urt bivirkninger.
Kattemynte Herb Side Effects
Kattemynte The urt anses å være et trygt og ikke-giftig urt. Det kan bli tatt av noen uten noen form for store kattemynte urt bivirkninger. Men på grunn av sin sedative egenskaper, bør man unngå det før kjører bil eller bruker maskiner. Gravide og ammende kvinner bør unngå å ta kattemynte. I meget sjeldne tilfeller, kan det føre til en urolig mage. Hvis du opplever denne effekten, redusere dosen. Kontroller også at du tar urt bare under tilsyn av en lege eller urte utøveren. Aldri overstige den anbefalte dosen under noen omstendighet.
Dette var litt informasjon knyttet til kattemynte urt. Du kan hente hjem en kattemynte og se din pus energi med leken energi. Katter elsker kattemynte urt, og jeg er sikker på at du også vil nyte drikke kattemynte urte te.

No comments:

Post a Comment