Saturday 28 January 2012

Eksos Leak

En bil sitt eksossystem er en sikkerhetsmekanisme som fungerer som bolverk mot lyden og luftforurensning som kan være forårsaket av en bil motorens forbrenningsprosess. I denne artikkelen diskuterer jeg hvordan å identifisere og håndtere eksos lekkasje problemer.
Eksos System Bygg & funksjoner; Før vi snakker om eksos lekkasje, la meg kort introdusere deg til struktur og funksjon i en bil eksosanlegg. Eksosanlegget ble utviklet for å filtrere og behandle avgassene slippes ut av den interne forbrenningsmotoren. Den består av en eksosmanifold, knyttet til eksosrøret, etterfulgt av katalysator, eksospotte og til slutt eksosrøret. Fordeleren samler avgassene slippes ut av ulike forbrenning sylindere og leverer dem til eksos systemet for behandling. Katalysatoren behandler avgassene som karbonmonoksid og uforbrente hydrokarboner og konverterer dem til mindre skadelige gasser som karbondioksid og andre forbindelser. Lyddemperen, som navnet antyder, demper lyden skapt av bilen motoren, mens eksosrøret endelig slipper behandlet avgassene.
Skade på noen av eksosanlegget deler kan føre til lekkasje av skadelige gasser før de blir behandlet. Denne skaden er vanligvis forårsaket av opphopning av fuktighet i eksosen som fører til rust og korrosjon. En annen grunn bak skaden er direkte fysisk påvirkning. Det er viktig at eksos lekkasjen oppdages umiddelbart og faste. Ellers, lekkasje av eksos gasser som karbonmonoksid i kupéen kan føre til alvorlig skadelige effekter.
Eksos lekkasje Tegn; Nå som du har en idé om hvordan et eksos-systemet fungerer, kan vi snakke om eksos lekkasje tegn. Det er viktig at du spot eksos lekkasjer så tidlig som mulig, å hindre at skadelige virkninger på helsen at den kan ha. Her er noen av symptomene som kan hjelpe deg med å identifisere eksos lekkasjer.
Kraftig Roaring eller Popping Støy; Et symptom som kan identifisere en eksos lekkasje er en høyt brølende eller popping støy som du kan høre hver gang du starter bilen. Eksosanlegget er i utgangspunktet roper å bli lagt merke til! Du bør ikke gå glipp av dette klassiske tegn på en eksos lekkasje.
Carbon Bygg Up & Rust; Den eneste måten man kan faktisk se etter eksos lekkasjer er ved å ta en lommelykt og faktisk å ta en titt på undersiden av bilen. Sjekk hele eksosanlegget montering og se etter tegn på karbon bygge opp og rust. Kontroller at du har på deg hansker, maske og vernebriller. Ved hjelp av en stålbørste, ren karbon avsetning og fysisk se etter hull i hele eksosanlegget. Dette vil lett identifisere eksos lekkasje plasser for deg.
Gass Smell; Et karakteristisk gass lukt sammen med høy røykutvikling, når du starter bilen, indikerer en eksos lekkasje. Sørg for at du går for en umiddelbar eksosanlegg sjekke, når du merker en slik gass lukt.
Dette var den mest markante tegn på eksos lekkasje, at du kan oppdage enkelt. La oss se hvordan man kan fikse en lekkasje problem.
Slik reparerer eksos lekkasjer?; Når eksos lekkasje problemer er bekreftet, må du gå til reparasjon umiddelbart. Ellers kan skadene forverre og koste deg tusenvis av dollar. En rask løsning måte å koble eksos lekkasjer er gips en spesiell type putty over hullene, og dekke det opp med en tinn patch. Men dette kan bare være en midlertidig løsning til du kan få bilen til et autorisert verksted. Den beste løsning på et eksos lekkasje er sveise delene igjen for å fikse hull eller helt erstatte eksosanlegget delen hvis det er utenfor berging. Småskala eksos lekke reparasjonskostnader kan kjøre inn noen hundre dollar, avhengig av omfanget av skaden.
Les mer på:; bilreparasjoner, Car Problemer, Så, dette var en kort oversikt over årsakene, tegn og reparasjoner for en eksos lekkasje. Ikke forsinkelse reparere eksosanlegget for enhver pris, som skaden gjort helsefare ved lekkasje av gasser som karbonmonoksid er irreversible!

No comments:

Post a Comment