Wednesday 4 January 2012

Carport Designs

Carporter er effektive og økonomisk alternativ tilfluktssteder for bil, i stedet for en garasje. Selv om du allerede har en garasje, har en carport ekstra parkeringsplass for bil. I denne artikkelen finner du noen tips om hvordan å planlegge din egen carport design som passer ditt budsjett.
En carport som en struktur utviklet ut fra behov for hjem eiere å bygge en bil ly som ikke koster så mye som en garasje. Tillegg til å tilby en lav kostnad ly for bilen din, kan det også legge til den generelle atmosfæren av boligen din. Hvis du planlegger å bygge en, må være på utkikk etter noen carport design online. Men, ville jeg personlig anbefale deg å lage din egen carport design i stedet for å gå for ferdige seg. De som du design på din egen er det beste fordi de er skreddersydd til dine spesifikke behov og forventninger. La meg presentere noen tips om hvordan du skal gå om å designe dine egne carport planer i neste avsnitt.
Slik Plan Carport Designs?; Lage carport design og planer laget for å skalere er viktig, før du engang tenker på å gå for bygging. Det gir deg en idé om budsjett tildeling og tiden som kreves for bygging. Dessuten, planlegging ting på forhånd aldri vondt deg! Her er de tingene som må tas i betraktning når du oppretter din egen carport design og planer:
Bestem budsjett; Bestemme på hvor mye penger du kan tildele for carport konstruksjonen er en av de første tingene å ta hensyn til. Alle dine valg av materiale og design vil bli diktert av penger faktor. Så, bestemmer omtrent på maksimale beløpet du er villig til å bruke på å bygge carport.
Size Matters; Neste viktige ting er å avgjøre på dimensjonene av carport struktur. Avhengig av størrelsen på bilen du parkere i det carport, må du bestemme lengden, bredden og høyden på hele strukturen. Hvis du planlegger å legge noen lagringsplass, la dimensjonene være en par meter mer. Størrelsen og målinger av hele strukturen vil gi deg en idé om materielle kostnadene ved carport design du oppretter.
Velge Byggemateriale: Metall / Wood; Den viktigste valg når du oppretter carport design er for byggevarer. Dine to viktigste valg er treverk og metall. Hvis du er ute etter en lav kostnadsstruktur, er metall materialet som du bør gå for. Metal carport kits er tilgjengelige som kommer med enkel konstruksjon instruksjoner og kan settes opp ganske lett. Hvis du er villig til å bruke mer, tre valg som kan gi deg et utvalg av elegant design. Cedar og salt furu er de populære tre valg når det gjelder å bygge en carport. En av tre strukturen har en flott visuell appell, sammenlignet med en metall en.
Studerer Carport Designs; Bla gjennom så mange carport design som du kan. Du kan søke på nettet eller bare ta en titt rundt i nabolaget. Du kunne alltid kommet opp med din egen unike og ukonvensjonelle design. Lag en liste over ønskede funksjoner du ønsker i carport, og begynne å skissere en som en riktig kombinasjon av estetikk og funksjonalitet.
Bestemme Beliggenhet; Bestem hvor ønsker du å bygge carport. Er det kommer til å være festet til huset ditt foran døren eller er det til å bli en frittstående konstruksjon unna huset? Å finne et svar på dette spørsmålet vil påvirke carport design at du kunne velge. Sørg for at carport gels godt med den generelle arkitekturen i huset.
Bygge Carport Foundation; Som alle annen struktur er det viktig at carport har en sterk konkret base. La den har en god drenering mekanisme. Et solid betongfundament automatisk blir kvitt gjørme problemer som du ville møte i regntiden, hvis du går for en grus fundament.
Designe Carport Roof, En av de siste ting å vurdere er taket del i carport design ideer. Du kan bygge en skillion taket, et skrått tak eller flatt tak. Stilen du velger vil i stor grad bli diktert av den samlede utformingen av huset.
Håper disse tipsene om hvordan du lager din egen carport design var hjelpsomme. Har du erfaring fra anleggsarbeid, så bygger det på egen hånd vil spare kostnader for. I motsetning til en flyplass, bil havner er ganske mye enklere å bygge og vedlikeholde!

No comments:

Post a Comment