Friday 27 January 2012

Aluminum Gratis antiperspiranter

Mange av oss er ikke klar over innholdsstoffene av kosmetikk. Selv nesten alle kosmetiske produkter er laget av godkjente ingredienser, er det noen negative effekter som er realisert på lang sikt. Det samme er tilfellet for deodoranter og antiperspiranter. Den grunnleggende funksjonen til disse kosmetikk er å hindre kroppslukt som oppstår som følge av svette. Lukten oppstår i utgangspunktet på grunn av bakteriell nedbrytning av fuktighet og mineraler.
Antiperspiranter er vanligvis anses å være en subtype av deodoranter. I enkelte tilfeller er en kombinasjon av dei to også funnet. USA Food and Drug Administration har klassifisert deodoranter som kosmetikk. Antiperspiranter eller en kombinasjon av begge er klassifisert som legemiddel. Tro det eller ikke, antiperspirant og deodoranter, begge har vært knyttet til ulike plager som inkluderer brystkreft og Alzheimers sykdom. Slike forestillinger samt fenomenet aluminium allergi har ført til utviklingen av aluminium gratis antiperspirants.
Behovet for aluminium Gratis antiperspiranter; Etter hvert noen år, kommer noen medisinske kroppen, eller forskningsinstitutt opp med en avhandling, som enkelte eller den andre personen løser og gjør den til en teori. Vi leser om den i aviser og magasiner, glemme det og så gå tilbake til å gjøre det samme som vi gjorde før. Dette har imidlertid ikke bee sant når kosmetiske produsenter og farmasøytiske selskaper begynte å endre sine produkter, da det ble innsett at disse produktene har en potensielt skadelig substans, aluminium.
Fakta, fremhever potensielle trusselen om aluminium sannsynligvis kommet i lyset når utviklere av antiperspirants, innså at de to forbindelsene, aluminium klorid og aluminiumoksid, som oppfyller de viktigste for å holde huden søte lukter, er faktisk skadelig for menneskelig hud. Aluminium klorid og aluminiumoksid i utgangspunktet fra et tynt lag over svette porene og blokkerer den potensielle strømmen av svette. Dette resulterer i et tilbakeliggende flyt og stagnasjon av fuktighet, giftstoffer og mineraler i kroppen. Svetten utgivelser giftstoffer i kroppen og også bringer ned temperaturen. Denne flyten av svette fyller en funksjon som er ganske lik som i urinveiene - utrydding av giftstoffer. Hvis du fortsetter blokkerer kjertler og porene, er kroppen nødt til å reagere på en måte som ikke akkurat velkomst.
Aluminum Gratis antiperspiranter; Så, er det virkelig mulig å komme med produktene som aluminium gratis antiperspirant for menn og kvinner? Vel, helvete Ya! Farmasøytiske selskaper, er mer opptatt av din helse, enn profitt deres. Vel, jeg er ingen kosmetikk selger men en kontrovers som "Alzheimer eller brystkreft på grunn av xyz antiperspirants er det siste som en produsent ønsker.
For å gjøre slike produkter som frastøter kroppslig stank, produserer har kommet opp med to alternativer, først enten modifisere eksisterende antiperspirants eller andre, helt endre produksjonen parameterne for antiperspirants. Kosmetisk produserer, har heldigvis tatt opp både initiatives. Modifikasjonen er ganske flott alternativ og den nye antiperspirants i grunnen hindre bakterier oppløsning svette i stedet for å blokkere svette. Handlingen kunne bli noe lik en desinfiserende funksjon. Slik funksjon er ganske fordelaktig skyldes at svetten strømmen er konstant og sunt, og giftige materie i kroppen er vellykket utgitt.
Det andre store alternativet var bruk av naturlige antiperspiranter. Slike produkter er i utgangspunktet laget form naturlig høstet substanser, som for eksempel Aloe eller hydro-geler. Enkelte av disse antiperspiranter er også tilgjengelig som gele eller kosmetisk pulver, eller i konvensjonell spray dispensere.
Å bli en enda bedre hovedpunkt av disse begrepene, kan du også lese videre:; Deodorant Uten Aluminum; kroppen lukt Rettsmidler; Med hjelp av betydelig forskning og avklaringer, har kosmetiske selskaper kommet opp med virkelig stor kombinasjonen, som effektivt kan stoppe hud from smelling. Uavhengig av innholdet av aluminium eller alkohol eller naturlige urter eller desinfeksjonsmidler er det alltid lurt å ta en titt på 'instrukser for bruk "som kommer med produktet, da de fastsette antall ganger sprayen skal brukes. Hvorfor risikere det når du kan være trygg?
Stay Safe! Stay Happy!

No comments:

Post a Comment