Sunday 15 January 2012

Oral Piercings

Kunsten piercing er et medium for uttrykk, som kan dateres så langt tilbake som menneskets liv. Oral piercing er en av de mest populære typene av kroppen modifikasjoner. Med profesjonelle piercers finne nye og innovative steder for å få smykker punktert i lepper, kinn og tunge, er folk i kø for å få en for seg selv. Den muntlige piercing er gruppert med hverandre å gjøre en samlet effekt til personlig utseende. Denne typen personlig melding betyr risikotaking, self-ekspresjonisme, ny mote trend, og ingen spesielle religiøse eller sosiale normer. Kanskje du eller barnet ditt ble interessert i å få en av oral piercing gjort. I så fall, må du forstå hva disse piercinger er, deres ettervern, og potensielle oral piercing farer, hvis riktig behandling er ikke utøves.
Typer av Oral Piercings
The etter oral piercing er gjort på ulike deler av munnen. Sammen med spesifikke steder, er oral piercing ettervern instruksjoner også inkludert. Les mer på ansikts piercinger listen.
Tongue: Denne typen piercing gjøres fra under tungen, går loddrett gjennom den for å gå ut av overflaten på toppen. Tungen må undersøkes skikkelig før du får den gjennomboret. Tungen får mye blod å pumpe i det og, mens smykker er blitt punktert i, må piercer å være sikker på at han / hun ikke punkteres i en arterielle årer. En annen type tunge piercing er tungen Frenulum piercing, også kjent som tungen webbing. Smykkene er gjennomboret gjennom Frenulum fra undersiden av tungen selv. Den helbredende tid for tunge piercing i munnen er ca 3 til 12 uker.
Kinn eller Dimples: Som navnet antyder, er kinnet piercinger gjennomboret med matchende smykker på begge sider. Piercing er plassert der en person skulle få gropene hvis han / hun lo. Folk velger ofte blanke stener eller vektstenger. Den helbredende tid for kinn eller Dimple oral piercing er omtrent 4 til 12 uker.
Lips: En av de mest populære stedene for oral piercing er leppene. Denne typen piercing gjøres på enten den øvre eller nedre leppene og på begge sider av munnen. Smykket brukes for piercing er enten manualene, eller små ringer (ringer). En annen ekstrautstyret for leppe piercing is slangebitt piercing, hvor to hoops er punktert på den nederste kanten på begge sider. Den helbredende tid for leppe piercing tar ca 4 til 12 uker.
Marilyn Monroe: Monroe piercing, også kjent som Madonna og Angel Kiss piercing gjøres på overleppen, vise en skjønnhet mark. Labrets er de mest brukte dette smykker for piercing, men mange ganger folk gå med standard 1.6mm spor smykker også. Den helbredende tid for Monroe oral piercing er omtrent 4 til 12 uker.
Medusa: Medusa piercing gjøres i sentrum av den øverste spissen. Det er området der mange mennesker har en dukkert under nese. A labret brukes som smykker, men av og kopierer Monroe smykker også. Plasseringen av denne piercing bør være nøyaktig for å ikke punktere den øvre fraenum. Den helbredende tid for Medusa piercing i munnen tar ca 4 til 12 uker.
Nedre Fraenum (Frowny): Nedre fraenum er en membran som forbinder underleppen med lavere tannkjøttet. Dette piercing er mest kjent som en frowny. En mikro smykker som ballen nærmere buet eller rett ringer og vektstenger brukes for piercing. Den helbredende tid for frowny piercing tar ca 4 til 12 uker.
Superior Fraenum (Smiley): Superior fraenum er en membran som forbinder overleppen med den øvre tannkjøttet. Dette piercing er mest kjent som en smiley. Ligner på en frowny, ball nedleggelse buet eller rett ringer og vektstenger brukes for piercing. Den helbredende tid for smiley piercing tar ca 4 til 12 uker.
Drøvelen: drøvelen piercing er bare for de mest dristige og eventyrlystne mennesker. Vevet som henger ned bak i munnen. Det er en liten vev som ikke tar mye tid å helbrede. Captive bead ringer er brukt for denne typen piercing som er svært små i diameter og veier ca 14 gram. Den helbredende tid for drøvelen oral piercing tar ca 3 til 8 uker.
Les mer på:; Ansikts Piercings for Girls, Facial Piercings for Gutter; Oral Piercing ettervern, regelmessig skylle munnen med en antimikrobiell eller antibakterielle munnvann. ; Friendly bakterier som lever i munnen verne og dra nytte oral piercing fra ekstern infeksjonene. Men unngå å berøre smykker så mye du kan. ; Saline eller antiseptisk munnvann skylling bidrar til å redusere risikoen for infeksjon (s). Men prøv ikke overdrive the munnvann som det kan drepe de naturlige bakteriene. (Hint: overflaten av tungen din vil slå hvite if overforbruk av munnvann oppstår.) ; Vask alltid hendene dine med antibakteriell såpe før du rengjør utsiden av piercing. Bruk varmt vann og en bomullsdott og ikke bruke alkohol eller peroxide å rense piercingen. , Vask smykker og området i nærheten av det med en antimikrobiell såpe. Vri eller flytte smykker frem og tilbake for å rengjøre hele område. , Hvis du ser noen gule ting kommer ut av piercing, ikke frik ute. Det er bare en indikasjon på at piercing er healing riktig, det er helt normalt. ; Si nei til røyking sigaretter og alkohol i noen tid, i hvert fall helt til piercingen har grodd helt. Hvis du ikke stoppe disse to tingene, vil din helbredelse tid øke og / eller piercing kan bli infisert. ; Også avstå fra noe fysisk (kyssing) og / eller seksuelle aktiviteter. Piercing kan bli forverret, og trolig vil ta tid å lege. ; Endre smykker i ca 6 til 8 uker av piercing, når den første fasen av healing er over. Bytt til en liten eller kortere smykker å beholde det fra å bli bitt eller tygges på. ; Oral Piercinger komplikasjoner; infeksjoner forårsaket hjelp uhygieniske verktøy, unsterilized miljø, og dårlig ettervern. ; Skadelige av noen nerver i munnen, for det meste gjort av en uerfaren piercer. , Sprengning av tann fordi piercing ikke er i riktig spot og / eller smykker gnir mot tennene. ; Erosjon av tyggegummi fordi smykker skraper mot tannkjøttet. , Gum resesjon på det stedet der smykker treffer tannkjøttet på en regelmessig. ; Tannråte oppstår etter at emaljen på tannen er slitt av. ; Tennene blir følsomme og få utsatt på grunn av tyggegummi resesjon. , HIV og / eller hepatitt. ; Oral piercing er flotte å se på og de vil gi deg en følelse av selv-utforskning. Vil imidlertid ufullstendig kunnskap om noen av piercing i munnen bare få deg i trøbbel og forvirring. Så, utdanne deg selv før du tar denne store steget.

No comments:

Post a Comment