Sunday 8 January 2012

Tribal Dragon Tattoo Designs

Den mystiske skapninger dragen, slippe ut ild fra munnen sin, har alltid vært et objekt av frykt og på samme tid, tiltrekning. Hva gjør disse unike skapningene så attraktiv, er at de ser så mektig og formidable med slange som kropp, store vinger og store klør. Dragons har vært del av myter og folklore av ulike kulturer i verden, mens blant tatovering elskere, synes deres popularitet til å øke med tiden. En drage tatovering skaper alltid en sterk visuell effekt. Ut av alle dragen tatovering design, kan tribal drage tatoveringer bli betegnet som den mest forenklede seg. Men fortsatt ser det ikke ut til å minske skjønnheten av en drage tatovering på alle. Faktisk, stammens drage tatovering design med sine veldefinerte og tykk kurver kan ser ganske påfallende og tiltalende.
Tribal Dragon Tattoo Meaning
Ordet Dragen er egentlig avledet fra det greske ordet drakon, noe som betyr en stor slange. Betydningen av et tribal drage tatovering avhenger av om den er en østlig, vestlig eller keiserlige dragen. Generelt, symboliserer dragen makt, men kan også ha helt forskjellige betydninger i forskjellige kulturer i verden. Som for eksempel i kinesisk kultur, er drage den legendariske skapningen og er symbolet på intelligens, styrke, flaks og helse. Med andre ord, i Kina, er dragen en velvillig skapning, som representerer hell.
På japansk kultur, er drage så opp som beskytter, og det symboliserer makt, lang levetid og familie. Men, kan en vestlig drage har helt motsatte betydninger. Drager i den vestlige kulturen har blitt sett på som ondskapsfulle og onde skapninger, knyttet til ødeleggelse og raseri. Det keiserlige dragen skiller seg fra den østlige og vestlige draken med besittelse vinger, og det antas å ha makeløse visdom og kraft. Dette gjør det en velvillig åndelig dyret i kinesisk kultur. Finn ut mer om Dragon Tattoo betydning og japansk drage tatoveringer
Tribal Dragon Tattoo Designs
Tribal drage tatoveringer kommer i ulike former og størrelser, noe som gjør dem ideelle for adorning noen del av kroppen. Tribal Dragon tatoveringer for menn er vanligvis store og modige, mens kvinner stort sett foretrekker mindre versjoner. Menn liker spesielt å plassere slike tatoveringer i områder som armen, skulderen, ben og rygg. Tribal Dragon tatoveringer for kvinner på den annen side, kan ser ganske pen på foten, korsryggen og armen eller skulderen. For å gjøre en tribal tatovering, kan du gå for den østlige, vestlige og den keiserlige dragen. Både den østlige og vestlige drage tatoveringer ikke har vinger. Så, hvis du ønsker en bevinget drage tatovering, så må du velge en keiserlig drage. Mer om Dragon tatovering design for kvinner.
I utgangspunktet, kan du lage noen unike tribal tatovering design ved å inkludere innslag av andre stiler. Selv tillegg av andre tribal symboler som tribal korset kan gjøre tribal drage tatovering mer imponerende. Bortsett fra tribal symboler, kan du velge elementer fra keltisk og tradisjonelle japanske og kinesiske tatovering elementer å innlemme i din tribal drage tattoo design. Den keltiske elementer som det keltiske kors og keltiske knuten virkelig kan fungere godt med de grunnleggende tribal drage tatovering design. Tilsetting av andre elementer sammen med stammenes de kan bidra til å gjøre dragen tatovering visuelt mer tiltalende. Finn ut mer om:; Tribal tatoveringer, keltiske tatoveringer, kinesisk Dragon Tatoveringer, å oppsummere, er det mange tribal drage tatovering design som du må velge en som utfyller din personlighet. Selv plasseringen av tatoveringen kan spille en viktig rolle i å gi den et slående utseende. I utgangspunktet, tribal tatoveringer er fet, men likevel elegant, med tykk og svart kurver, og dette er grunnen til at de er så populære blant både menn og kvinner.

No comments:

Post a Comment