Thursday 5 January 2012

Måter å gjøre håret for skolen

Inn i skolen med et kjedelig utseende er noe ingen liker. Hver enkelt av dere vil gå inn i klasserommet med en perfekt frisyre pryder ansiktet og forbedre skolen antrekk. 'Hva er den beste måter å gjøre ditt hår på skolen?', Er en vanlig spørsmål som kanskje kommer til hjernen din når du ser i speilet mens du kler deg på skolen. La oss gå videre å vite noen måter å gjøre håret ditt til skolen. Velg det avhengig av ditt valg, å la håret fri eller bundet opp.
Slik gjøre håret på skolen?
Her er noen måter å gjøre håret. For jenter, det er morsomt, samt en oppgave å bli klar for skolen. Disse enkle frisyrer for skolen vil gjøre oppgaven enkel og hjelpe deg å se perfekt for skolen. Les mer på hårklipp stiler og ideer.
Elegant Chignon, dette er en type binder opp frisyre, som er en av de beste måtene å gjøre håret ditt for skolen for de varme somrer. Start med å gre håret. Nå samles det på nakke og kobles til en enkelt lav hestehale med en hår farget elastisk gummi band. Nå litt vri den frie håret og så vri rundt strikken. Dette vil danne en løs bun. Nå gjør ditt hår med Bobby pins, å sikre bun, spesielt sikre endene av denne lengden på håret inn i bun.
Bølget Pin-Back, hvis du har bølgete hår, her er ett av de enkle måter å gjøre håret ditt til skolen. Bølgete håret kan synes vanskelig å håndtere, men du kan bruke denne frisyre i et par minutter. Ta en midtre delen av håret, fra hårfestet. Hold det, kam den og putt den bakover av å ta den over kronen. Bruk 2-3 pins for å feste det bakover. La resten av håret gratis. Bølgene faller på skulderen din vil se søt og foran håret sikret bakover med pinner vil sikre at disse ikke faller på ansiktet ditt.
Pigtail Buns; Start ved avskjed håret i midten. Hvis du har side smell, del siden måter. Nå samles hver seksjon og slips i hestehale med en elastisk gummi band. Du har to lave hestehale nå, en bak hvert øret. Nå twist hver av disse rundt hestehale og fest med Bobby pinner. Du har to pigtail boller klar.
Hestehaler, hestehale er definitivt blant de søte frisyrer for skolen. Det være seg en enkelt ponni eller to hestehaler, disse er de beste måtene å gjøre håret ditt. Hestehale får du det perfekte skolejente utseende og du kan legge til stilelementet med side-feiet smell. Hvis du har rett hår, gå for senter smell. Half hestehale er en annen god idé. Hvis du ønsker å ikke en nymotens titt, få en gummi band og slips hår i en høy pony.
Vridninger og krøller, Twisting du håret på forskjellige måter, kan du ha en enkel frisyre for skolen. Ta trukket fra front side og vri dem og pin bakover ved hjelp av krokodilleklemmer. You kan delta i ulike måter å forme søte hårstiler. Curling håret og forlate dem gratis med siden eller midten eller delvis pryder dem med søte pannebånd er en flott idé.
Så disse ble enkelte måter å gjøre håret ditt for skolen. Prøv disse frisyrene og bære en som passer deg best.

No comments:

Post a Comment