Thursday 19 January 2012

Basement Remodeling Planer

Et av de vanligste underutilized områder i enhver huset er kjelleren! Mange folket nå våkne til ideen om kjelleren remodeling som kan gi deg mye behov forlengelse av levende plass som du har alltid ønsket. I denne artikkelen, foreslår jeg noen interessante ideer til kjelleren remodeling planer og også understreke de store problemer som du trenger for å håndtere i design planer.
Design Betraktninger
Trolig den mest utfordrende delen av noen hjemme forbedring prosjektet er å renovere kjelleren. Det er mange grunner til kjeller ombygging være vanskelig. Basement holder de fleste av avløp forbindelser sammen med sump pumpen, varmesystemet hub og andre slike forbindelser. Det er grunnen, remodellering blir en utfordring. Kjelleren ombygging må gjøres slik at tilgang til alle disse tilkoblingene, er sammen med VVS opprettholdt. En annen problem er ujevnheter i kjelleren gulv. Det er derfor kjelleren remodeling planer trenger dyktige entreprenører som kan gi deg den slags ombyggings du vil samtidig ikke går på bekostning av tilgang til VVS og andre tilkoblinger.
Kjellere tendens til å være dårlig opplyste grunn av mangel på naturlig lys. Det er derfor, mens skape kjelleren remodeling planer, la lysarmaturer være en del av det samlede hensyn. Du kan kompensere for mangelen på naturlig lys med effektiv utforming av lys tilkoblinger. Bruk av lys farget maling kan øke lysstyrken i kjelleren. Noen av de andre store design hensyn er hva slags tak å gå for og hva slags gulv vil være det beste. En annen faktor som setter kjellere bortsett fra resten av huset er skremmende temperaturen. Dette problemet kan tas vare på mens designe din kjelleren remodeling planer ved inkludering av tilstrekkelig isolasjon. Les mer på kjelleren taket ideer.
Innovative Basement Remodeling Planer
Etter at rask gjennomgang av de store spørsmålene for å ta vare på mens designe dine kjelleren remodeling planer, la meg dele noen design ideer med deg. Basement remodeling er en mulighet å legge til at ekstra plass i huset ditt som du alltid har følt mangler. Entreprenører som spesialiserer seg i kjelleren remodeling kan tilby deg en rekke alternativer. Basement etterbehandling og ombygging er en utfordrende jobb for dem. Du kan velge et som passer dine planer, og den plassen du har. Her noen ideer til kjelleren remodeling planer som du kan bruke:
Plan # 1: Personlig Kontor og Bibliotek, en kjeller kan være ombygd som din personlige kontor. Det kan bli et fredelig sted å jobbe, og du kan også legge til et lite bibliotek til det. Dette er en god ide hvis du har et hjem basert virksomhet eller hvis du trenger en studie for stille lesing og ettertanke.
Plan # 2: Game Room og Home Gym; Hvis du ikke har en hjem treningsstudio eller spill rom plass i huset ditt, kan du fornye kjeller i et privat treningsstudio pluss spill rom. Du kan underholde gjester og har venner over med et basseng og Fuzzball tabellen. Det kan også doble opp som et treningsstudio med grunnleggende fasiliteter.
Plan 3: Basement Bar, Sette opp en kjeller bar er en flott måte å skape en koselig plass på komfort, hvor du kan underholde gjester. Du kan ha en bar pluss TV-rom i det rommet, hvor du kan nyte å se spill med venner i helgene. Les mer på:; Basement Bar Ideas; Basement Home Theater Designs; Plan # 4: Guest Room, Hvis du har alltid bommer på plass for gjester, er det en god idé å designe et gjesterom i kjelleren sammen med en ekstra bad . Dette kan fungere som et ekstra soverom når du bommer på plass. Det kan doble opp som barn spillerommet også når det ikke er noen gjester rundt!
Les mer på:; Basement Remodeling Ideer; Basement Remodeling Kostnader; Basement plantegninger; Håper disse ideer til kjelleren remodeling planer har kick gang fantasien. Plan ute og forskning i stor utstrekning før du setter deg ned for en kjeller ombygging plan som oppfyller de fleste av dine forventninger.

No comments:

Post a Comment