Wednesday 25 January 2012

Fade Hårklipp

Fade hårklipp er en av de mest lett-å-opprettholde menns frisyrer. Alle typer visne hårklipp er ekstremt maskuline og typiske for menn. De kom til berømmelse i mainstream moten tidlig på 90-tallet, men de stammer og ble populær blant den afroamerikanske unge siden 20. århundre. Fade hårklipp stiler som vi pleier å se i dag er en aggressiv og kortere versjon av den opprinnelige visne hårklipp. Men de er veldig populære blant menn og kvinner i alle aldre. Siden fade frisyrer bjørn bemerkelsesverdig mindre lengde, er de svært enkle å vedlikeholde. Dette er grunnen til at de er så mye populære blant menn. Det er også grunnen til at noen versjoner av de visne hårklipp er valgt til å være den offisielle hårklipp av amerikanske armen styrkene. Mer om hårklipp stiler og ideer.
Fade Hårklipp Styles
Fade hårklipp er en av de mest etterspurte typer hårklipp i barber butikker over hele verden. En fade hårklipp er utført med hjelp av en elektrisk hårklipperen og en kam. Fade frisyrer er veldig allsidig, og man kan style dem på en rekke måter. Det er den største grunnen til at de er så mye populært når det gjelder menns frisyrer. En fade hårklipp er kortere i nakke og på baksiden av hodet. Mens lengden på håret blir gradvis økt mot kronen, og på forsiden av hodet. En fade hårklipp er ekstremt kort på sidene av hodet og har lengre hår på toppen av hodet. Lengden på håret avhenger faktisk av brukeren av visne hårklipp. Hvis du ønsker å bære lengre hår, så du enkelt kan innlemme ulike lange eller korte Mohawk frisyrer for menn med visne håret. Mer om punk frisyrer.
Typer Fade hårklipp
Typer av visne hårklipp avhenger av lengden på håret som du ønsker å opprettholde. Ifølge det, finnes det en rekke typer av visne hårklipp. En av de mest populære visne hårklipp er den lave visne hårklipp. Den lave fade hårklipp idrett skalp lengde barbert hår på sidene og bak på hodet og håret på toppen av hodet enten gis en spiky utseende eller en kort Mohawk utseende. Lengden på håret på kronen kommer helt an på deg. Noen ganger lave fade frisyrer er kombinert med blandet visne hårklipp. En annen type fade hårklipp er den høye fade hårklipp, som også kalles som hi-topp fade. Denne type fade frisyrer er ikke mye populært blant ungdom, da den mangler geometrisk presisjon. Mer om korte hårklipp.
Likevel kan du finne noen interessante endringer i den høye fade hårklipp. Noen av dem inneholder høy og stram og buzz cut. Høy og tight er mer populært som frisyre for den amerikanske Marine Cops. I det høye og tights, håret på sidene og baksiden av hodet er svært kort, og barbert opp til kronen. Det er ikke mye av en blanding gjøres mellom sidene og kronen på hodet. Vanligvis, håret på kronen er ikke mer enn ¼ tommer i lengde. Men, kan du alltid gjøre noen personlige variasjoner med den høye og tette. For eksempel kan du innlemme lengde og blending på sidene av hodet. Buzz hårklipp på den andre siden, er også regnet som en av de visne hårklipp. Brad pitt forbrutt en av de beste buzz cut frisyrer for en god stund, hvis du husker. Mer om fade frisyrer.
Den beste blekner hårklipp av dem alle, er de taper visne hårklipp. De er de mest attraktive mennene sine frisyrer også. Du må gjøre bare noen få modifikasjoner på grunnleggende blekne hårklipp, hvis du ønsker å få taper visne hårklipp. Taper fade understreker på lengre håret på kronen som får kortere på baksiden av hodet. Hår er kuttet og gitt en konisk ende. På denne måten kan du opprette ønsket antall taper linjer på hodebunnen din. Fade hårklipp design er ikke et nytt konsept. Du kan få nesten alle slags design "gravert" på hodebunnen din, med hjelp av samme elektriske klipperen. Vanskelighetsgraden av disse designene helt avhengig av dyktighet av frisør. Noen av de andre hårklipp stiler kan lett bli innarbeidet med visne hårklipp. De er - Caesar kuttet, medium fade kuttet, Burr kuttet, Ivy League kuttet, etc.
gjør Fade hårklipp ikke krever noen spesiell hårpleie øvelser og dermed er de lette å vedlikeholde i tillegg. På dette notatet, konkluderer jeg denne artikkelen om blekner hårklipp. Jeg håper du fant det kunnskapsrik!

No comments:

Post a Comment