Saturday 7 January 2012

Jesus Cross Tatoveringer

Religion er noe mange ikke tror på, men for de som ikke er det en viktig del av sin eksistens. I kristendommen men det er mange hendelser som har påvirket mennesker og dermed de er veldig sterke i troen på Jesus Kristus og Mother Mary. Bortsett fra dem som tro at tatovering er mot Guds lære allmektige, er det noen få mennesker som liker å identifisere seg som kristne ved å ha tatoveringer av Jesus og korset på kroppen deres.
Religiøse symboler som korset, er stjernen, tornekronen og englevinger veldig godt kjent tatovering designs for mange i dagens verden. Utformingen av Jesus hengende på korset eller bærer den, er også en slik religiøs design som er stadig mer berømmelse blant tatoveringen fans. Derfor vi har her satt sammen noen ideer for Jesus kors tatoveringer som er nevnt nedenfor, så finn ut om du liker noen!
Jesus Cross Tattoo Designs
Jesu kors er en meget velkjent tattoo utforming der det er tegnet inn et antall stiler og har mange kulturelle betydninger. Noe slikt design av korsene og kristne kors tatoveringer er det latinske korset, 3-trinn cross, malteserkors tatovering, krusifiks, osv. Disse tatovering design er unike og har mange konverteringer gjennom årene. I dag er mange mennesker får Jesus 'korsfestelse tatovert med ham bære eller hang på korset. Denne spesielle designen kan trekkes på millioner av måter og hver tatovering kan se annerledes fra de andre. Det er tattooer kunst som kommer på bilde når du ønsker å få denne satt inn på deg. Så finn ut hva ditt valg er fra noen slike tegninger av Jesu kors tatoveringer gitt nedenfor. Mer om nautiske star tatoveringer.
Jesus bære korset Tattoos; Dette er en av svært rørende hendelsene i Jesu liv da han ble dømt til korsfestelse og mens bærer korset Han var tørst. Selv om hvert minutt av dette enda er registrert, denne delen hvor han falt og spurte etter vann er et landemerke. Derfor mange velger denne hendelsen som deres tatovering design. Jesus bærer korset, bøyd med byrde og iført tornekronen er akkurat det design de velger. En annen del av denne designen er der han har knærne bøyd til bakken med korset fortsatt på skuldrene og en kvinne tilbød ham et vann jar. Andre design som er inspirert fra denne hendelsen er tornekronen og siden profilen til Jesus Kristus. Mer om tribal Jesu tatovering og små kors tatoveringer.
Jesus på korset Tattoos; Dette er også den vanligste tatovering design valgt som Jesus kors tatoveringer. Når vi snakker om Jesu korsfestelse, det eneste bildet som kommer før oss er Jesus henger på korset. Dermed huske hans offer disse menneskene, får Jesus Kristus på korset tatoveringer. Utførelser som hele bildet av Jesus på korset, eller bare hans ansikt svette og blødninger med tornene er et vanlig valg for disse tatoveringer. Mange foretrekker å ta den øverste delen av korset der Jesu hode er mer presis og platen som leser, konge av jøder på hebraisk. Disse tatoveringer er generelt trekkes verken på ryggen, nedre rygg, nakke, erme, føttene eller til og mageregionen. Mer om lavere tilbake tatoveringer.
Andre Jesus Cross tatoveringer; noen flere ideer inspirert av Jesus kors tatoveringer er den bedende hender tatoveringer, rosenkrans tatoveringer, Jesus fisk tatoveringer og jomfru Maria tatoveringer. Disse konstruksjonene har en meget sterk religiøs innflytelse på dem, og er noen av de svært kjente tegn og symboler i kristendommen. En annen hendelse som mange mennesker liker å få innsatt på kroppen sin er det siste supper eller korsfestet med Jesus. Bibelen vers på hebraisk og gresk er også ofte brukt som Jesus kors tatoveringer. De 7 ordene som Jesus talte da han ble korsfestet er også registrert som et landemerke i historien og brukes som script tatoveringer av mange tilhengere. Mer om Celtic kors tatoveringer.
Med så mange utførelser og ideer for Jesus kors tatoveringer, kan du velge hvilken som helst og få dere en av disse. Hvis du er en hard kjerne tatovering fan så vel som åndelige, hvorfor ikke prøve noe unikt, men likevel elegant i design!

No comments:

Post a Comment