Friday 13 January 2012

Face Wash for Sensitive Skin

Det er i utgangspunktet fem hudtyper - normal, tørr, fet, kombinasjon og følsom. Sensitiv hud er preget av en hud tekstur som er tynn og delikat og har en tendens til å bryte ut veldig lett. Personer med følsom hud også har sprengte blodkar og har en tendens til å få rødt og betent som følge av eksponering for sol, vind og andre miljømessige faktorer. Det er svært viktig å velge hudpleieprodukter og kosmetikk med omsorg for de med sensitiv hud som er utsatt for å reagere med noen ingrediens i kosmetikk. Men uansett hudtype Kanskje, bør du alltid utføre en god hudpleie diett som består av rensing, toning og fuktighetsgivende. Rensing, toning og fuktighetsgivende danner grunnlag som du kan ha flotte strålende hud, uten kviser. For rensing, er en god vask ansiktet for sensitiv hud veldig viktig som det hjelper å bli kvitt smuss og skitt på overflaten av huden. Mer om sensitive hudpleie rutine.
God Face Wash for sensitiv hud
Sensitive hud er svært delikat og dermed krever en vask ansiktet som ikke bare effektivt fjerner all smuss og olje fra huden, men er også mild på huden. Et stort feilgrep som de fleste gjør er å vaske ansiktet med såpe. Du bør aldri bruke skjønnhet såpe på huden din, spesielt hvis du har sensitiv hud. Såpe er basisk i naturen med høy pH og det gjør huden din grov og usammenhengende. En mild rens noe som er formulert spesielt for sensitiv hud bør brukes. Mens velge et ansikt vask for sensitiv hud, sørg for at du leser listen over ingredienser som er gitt på baksiden av pakken. Noen ansikt vask som inneholder for mange kjemikalier eller animalsk fett og kollagen bør unngås. Prøv å kjøpe et ansikt vasker det er alkohol fri og parfyme fri. Det er fordi alkohol strimler bort all fuktighet og eteriske oljer fra huden din slik at det ser tørt og tidlig alderen. Parfymer som er lagt til ansiktet vaske kan forårsake allergiske reaksjoner på huden din.
Hvis du lider av kviser, bør du bruke en akne vaske ansiktet for sensitiv hud som inneholder neem og tre te-ekstrakt. Den beste ansikt vask for sensitiv hud er de som inneholder naturlige ingredienser som lime ekstrakt, aloe vera, og har fuktighetsgivende egenskaper. Noen stor ansiktsvask for sensitiv hud Face Olay Foaming Vask, The Body Shop Aloe Gentle Face Face Vask, Neutrogena Oil Free Acne Vask og The Body Shop Seaweed Deep Cleansing Facial Wash vite mer om sensitive hudpleie produkter og følsom hud rengjøringsmiddel.
Naturlig Face Wash for sensitiv hud
Hvis ingen av butikken brakt ansikt vask fungerer for følsom hud og huden er rød og betent, så du trenger noen hjemmelagde ansikt vask. Her følger et par av alle naturlige hjemmelagde ansikt vask for sensitiv huden. , I en liten bolle, bland to ss yoghurt en teskje natron. Bruk denne blandingen på fuktet ansiktet og gni i myke sirkelbevegelser. Vask med vann for å fjerne døde celler og akkumulert smuss og olje uten noen betennelse. ; Rist halvt agurk og belastning saften i en liten bolle. Legg saften av en halv lime og en hel tomat. Bruk denne blandingen til å vaske ansiktet og skyll med kaldt vann. Tomatjuice vil bidra til å stramme porene mens agurk og lime juice skal forynges huden. , Gni saften av svarte modne druer over hele ansiktet og halsen og skyll med kjølig vann. Svart druer har stor antioksidant egenskaper som er bra for huden din. ; Les mer på:; Beste Face Wash; Face Wash for fet hud; Natural Face Wash; Så dette var alt om ansiktsvask for sensitiv huden. Enten du velger en butikk brakt ansikt vask eller prøve et naturlig alternativ, må du kontrollere at du bruker ansiktet vaske regelmessig. Et ansikt vask for sensitiv hud bør brukt to til tre gonger om dagen. Sørg alltid for at du vasker ansiktet grundig med en god vask ansiktet om kvelden før du går til sengs, for å fjerne alle spor av makeup.

1 comment:

  1. I enjoyed every little bit of it.you have shared valuable information.Thanx dude..........
    Mercedes Benz C300 AC Compressor

    ReplyDelete