Monday 16 January 2012

Concealer vs Foundation

Det er enhver kvinnes drøm å få lyte gratis, jevn og pore-mindre og rynke gratis hud, ligner på modeller som har i sidene av mote magasiner, lite innser at disse er uvirkelige bilder som er laget ved hjelp av ulike dataprogrammer. Likevel, kvinner som menn, alltid vil ha den beste når det kommer til deres skjønnhet og ser og dermed mål for slik hud ved å benytte ulike kosmetikk tilgjengelige for dem. Foundation og concealer er to slike skjønnhetsprodukter som hvis timingen er riktig, kan hjelpe i skjul nesten alle de feil som måtte være der på en kvinnes ansiktshuden. Hvis du tenker hvordan du bruker begge disse lurer kosmetikk å forbedre skjønnhet av huden din eller hva er forskjellen mellom disse to, så er her noen nyttige opplysninger om concealer vs stiftelse som du finner veldig hendig.
Concealer vs Foundation: Forskjell
Den største forskjellen mellom en concealer og en stiftelse er at mens grunnlaget brukes over hele ansiktet, er en concealer anvendes på problemområder i ansiktet som på blemishes, under øynene, kviser eller på uttrykket linjene. Også når det gjelder konsistens, er concealer mye tykkere og dermed mer merkbar enn en stiftelse. De fleste av concealers i markedet kommer i små rør eller i leppestift form, mens stiftelser komme i en glass flaske eller en stor tube form.
Concealer vs Foundation: Søknad
Mange kvinner lurer på som bør brukes først, concealer eller fundament? Det anbefales alltid å begynne med stiftelsen og deretter bruke concealer. Her er steg kloke prosedyren til å utføre hud makeup.
Trinn 1: Før du bruker sminke, rengjøring av ansikt og nakke området, og fuktighet er det veldig nødvendig. Så, start ved å vaske ansiktet med et ansikt vask og deretter bruke en fuktighetskrem som passer for din hudtype. Hvis du har fet hud, kan du bare vaske ansiktet og avstå fra å bruke en fuktighetskrem.
Trinn 2: Påfør foundation på hele ansiktet dvs. panne, kinn og hake, og bland det pent med fingrene, spesielt på håret linje og kjeven. Deretter gjelder foundation på nesen, øyelokksrender samt leppene og deretter like dem ut også. Når blending stiftelsen, starter fra midten av ansiktet og deretter flytte fingrene utover. Les mer på beste grunnlaget sminke.
Steg 3; Etter at grunnlaget er lagt, påføre concealer på kviser, under øynene og på områder av huden som er litt mørkere enn andre. Deretter blande concealer også. Husk at når du kjøper en concealer, bør det være en nyanse lysere enn den flytende foundation. Også, ikke bruk mer enn ønsket mengde concealer som det er veldig tykk og kan gjøre ansiktet ser veldig gjort opp. Les mer om hvordan du søker concealer.
Steg 4; på slutten, ta litt løs pulveret som er oljefrie og har en lys tekstur og anvende den i ansiktet. Dette vil hjelpe i setting grunnlaget og gjøre det bli lenger, hele dagen.
Les mer på:; Hvordan velge The Perfect Foundation; Best Under Eye Concealer; Som en kan se er det ingenting som en concealer vs stiftelse, som både er like viktig å få den perfekte hud utseende. Skyggen av concealer avhenger skyggen av stiftelsen, som alltid bør velges i henhold til ens naturlige hudfarge. Foruten den rette skyggen, bør formelen for stiftelsen velges med omhu også. Hvis du har fet hud, går inn for en matt finish fundament og hvis du har tørr hud, opt for de som kommer med en fuktighetsgivende formel. Så nå at du har nok tips om fundament og concealers, bruke dem på huden for å gi deg selv en fullstendig makeover. Lykke til!

No comments:

Post a Comment