Thursday 1 March 2012

Pirate Party Ideas

Jack Sparrow: Den eneste regler som virkelig betyr noe er disse: hva en mann kan gjøre og hva en mann kan ikke gjøre. For eksempel kan du akseptere at din far var en pirat og en god mann eller du kan ikke. Men pirat er i blodet, gutt, så du må kvadrat med at en dag. Og meg, for eksempel, kan jeg fortelle deg drukne, men jeg kan ikke ta med dette skipet i Tortuga alle av meg onesies, kunnskapsrike? Så kan du seile under kommando av en pirat, eller kan du ikke?
Jeg er sikker på at det ville neppe være noen som ikke vet Jack Sparrow og hvor er det tegnet fra. Det er Pirates of the Caribbean, den uhyre populære og kult-forming film er hva dette sitatet kommer fra. Havet liv, har piratene og høyvann alltid fascinert mange av oss i vår barndom spesielt eller til og med på et senere stadium i våre liv. Det kommer ikke så som en stor overraskelse at Bursdagsfeiring og generell parter har temaene a la Pirates of the Caribbean. Kommer opp er akkurat en forklaring på det, Piratpartiet ideer dermed Ship Ahoy Matey!
Ideer for en Piratpartiet
Antrekk Satire: Vel, er det ikke noe rocket science karer som det tydeligste faktoren i et tema partiet er kostyme. Det er den første og den mest enkleste ideer for en pirat fest. La de inviterte bli kledd i en pirat kostyme - øyet patch, varemerke hodet gear, bandanas, pirat skjorter, jazzy og eksentriske tilbehør og så videre. Noen kan også kle seg ut som en sjømann fra et skip vrak som har blitt liggende værfast. Dette er den grunnleggende ting å starte med. Hvis det ikke er noen mulighet for at du kan trylle en drakt, ingen bekymringer, vil du få dem helt sikkert i en kostyme butikk og få en følelse av å være en pirat for minst én natt! Les mer om pirat party invitasjoner.
Decor '(UM); Stemningen skal gjenspeile temaet, derfor mens dekorere ditt sted vurdere fisken garn, skattekister, ankere, skipsmodeller og sverd, etc. Husk den foretrukne pirat fargene, de er rød, sort, hvit og gull. Disse fargene kan liberalt brukes i nesten alle aspekter av partiet. Mens du gjør tabellen innstillingen, hvis det er mulig å bruke pirat tema tallerkener og servietter. I tillegg til det, har temaet plastkrus og serverer drikkevarer i den fra de typiske pirat kolber. Piratpartiet ideer kan aldri bli fylt uten disse dekorasjoner. Les mer på Piratpartiet ideer for barn.
Flagging partiet; Hvis du har tid på hendene, noe som gjør en gjenbrukbar pirat flagg ville være en av de virkelig unike Piratpartiet ideer. Gjør det i en størrelse du ønsker ved å kjøpe hvit filt og svart stoff. Har skallen og bein eller anker eller det liker kuttet fra stoff og lim den på den svarte duken. Big, fillete masker vil gjøre hele bestrebe seg enda mer autentisk. Legg til at enkelte aktiviteter som rebusløp, farging og maling knyttet til temaet (for barn), gå av planken med hjelp av tre planke, pirat relatert trivia og mange flere kan inkluderes i Piratpartiet aktiviteter. Les mer på pirat party spill.
Shipping Food; En sikker skutt hit når det kommer til pirat party ideer for småbarn er å ha de grønne gullfisk kjeks. De kan aldri gå ut av stilen og smak med hensyn til pirat selskapsmat. Ved voksne, til glass krus tjene alkoholholdige drikker som øl kan være et godt alternativ. Maten i Piratpartiet ideer for voksne kan være noe som kylling vinger eller drummies. I tillegg til det, kan du ha vegetabilske skuff og reker ruller. De passer vakkert i ordningen av mat i Piratpartiet ideer. Til slutt for voksne du ikke engang trenger plater som husker pirater ikke krever plater og forseggjorte kulinariske elementer! Les mer om Piratpartiet mat ideer.
På slutten av partiet, ikke la gjestene gå bort uten Piratpartiet favoriserer! Disse Piratpartiet favoriserer kan være alt fra gull innpakket sjokolade mynter, en liten anker minne størrelse, mini skattekiste og så videre! Alle av dem er flott å konkludere pirat party!
Forresten det er her pirat party ideer kommer til en slutt her! Ha det gøy, da Johnny Depp har sagt med hensyn til å spille en pirat, Livet er ganske bra, og hvorfor skulle ikke det være? Jeg er pirat, tross alt.

No comments:

Post a Comment