Sunday, 25 March 2012

Trimming Roses

Rose busker er uatskillelig del av mange blomst hager. Det er en fin idé å styrke utendørs med vakre og mildt duftende roser. Plantasjen til rosebusker er nytteløst hvis du ikke er klar over hvordan å ta vare på dem. Rose busker krever mye oppmerksomhet og vedlikehold drill fra tid til annen for at rikelig blomstre. Blant alle anlegget stell, beskjæring roser er den viktigste oppgaven, noe som er virkelig viktig å holde dem velskapt og frisk, uten sykt løv og råtnende greiner. Trimming og beskjæring roser er den beste måten å fremme sine sunn vekst og blomstre. Mer om og busker.
Sesong for Trimming Roses, Eksakt tid for beskjæring av roser varierer sterkt i henhold til de forskjellige artene steg. Men generelt, våren er i vekstsesongen, og vinteren er den sovende sesong for roser. For å være på en sikrere side, er trimming roser ideelt gjort under den tidlige våren. Det er den tiden da bladet knoppene begynner å svelle. Noen foretrekker også beskjæring rosen buskene om vinteren, når de er i dvale scenen. Mer om vinteren omsorg for roser.
Verktøy for Trimming Roses, Uansett ulike typer roser, er det svært viktig å bruke skarpe hageredskaper. Men sørg for at de ikke er for skarp til skade anlegget stilkene. Sammen med det, bør du også bruke sterilisert verktøy, som kan forebygge sykdommer fra å få overført fra ett anlegg til den andre. Høy kvalitet beskjæringssakser og langt skaft lopping sakser er alt du trenger for å klippe roser. Bruk alltid heavy duty hagehansker og en lang shirt, slik at hendene holde seg borte fra rosen torner, mens trimming roser. Mer om rose plante omsorg.
Prosedyre for Trimming Roses; Start trimming roser fra anlegget base, på en slik måte at dets leder grenen blir eksponert for luft og lys. Nå, foreta kutt i en 45 graders vinkel, ca ¼ tomme over de ytre vender knopp. Det er viktig å gjøre reint kutt, uten å etterlate noen fillete flekker. Senere er det viktig å fjerne den svarte, innskrumpet, døde og syke grener, til du utsette indre hvite stammen. Eventuelle tynne grener (tynnere enn en blyant) bør også fjernes. Hvis området er utsatt for stokk borers, deretter forsegle kutt med en god kvalitet beskjæring sealer. Det er også viktig å fjerne krysset grener, suckers og gjenværende bladene fra planten også. Mer om trimming busker.
Cutting Tilbake Roses, The prime Mottoet for trimming roser er å forbedre skjønnhet og helse av rosebusker. Når du er klar over trimming roser, er det også viktig å vite om å skjære ned roser. Cutting back roser er en viktig oppgave, som kan være en fin måte å trimme lett rosebusker. Du må alltid kutte merkbare antall roser av plantene dine, som sesongen går på. Gjenta voksende roser er nødvendig for å bli kuttet tilbake i løpet av tidlig på våren, mens klatring roser er nødvendig for å bli trimmet umiddelbart etter slutten av blomst deres, heller enn en tung trimming våren.
Les mer på:; Beskjæring Klatring Roses - Hvordan Prune Climbing Roses; Beskjæring Roses - Hvordan beskjære rosebusker; Trimming buskene gir dem en fantastisk mulighet til å vokse på en sunnere måte. Vel, dette var alt om trimming roser. Når du mestrer kunsten å ta vare på rosebusker du vil alltid bli belønnet med en sjenerøs av vakre roser, hver sesong!

No comments:

Post a Comment