Tuesday, 6 March 2012

Southern Magnolia Tree

Kjend for den store velduftende blomster, er den sørlige magnolia treet (Magnolia grandiflora) native til de sørlige statene i USA fra Virginia til Florida hele veien til Arkansas og Texas. Økende alle i hele Mississippi, har dette treet er tittelen som staten tre av Mississippi. Dette praktfulle, lauvtre eviggrønt tre med lave greiner kan oppnå en høyde på 60-80 meter og en bredde på 30-50 meter. Dette treet har nydelige voksaktig, tropisk utseende, 8-tommers store blader, hvit og duftende blomster og 3-4 cm lange (i vår og sommer), kjegleformede frukter. Det finnes flere ulike varianter av den sørlige Magnolia treet, med noen danner tette pyramidale former, mens andre med stort gap mellom to grener.
Planting Southern Magnolia Tree
Verdsatt for sin strålende hvite blomster, magnolia treet legge til en øm og varm preg på hagen, og det er derfor så mange mennesker lokkes mot dette treet. Man kan plante treet, men det er noen punkter som må tas hensyn til for eksempel:
Space, lys og jord; Selv sørlige magnoliatre veksten er moderat, må vi være forberedt på å motta et stort tre ruvende opp til 80 fot med en bredde på 30-50 meter. Hvis hagen din ikke har så mye tom plass kan du vurdere å få dvergen sørlige magnoliatre variasjon. Videre, ettersom treet krever minst 5 timer med eksponering for sollys, derfor sikre at dette kravet er pliktig oppfylt. Woodland skygge bør også være tilgjengelig for å hindre regn og vind fra å skade blomster og frukter av dette treet. Jorda bør være godt drenert med en pH på 4,5 til 6.5.
Graving, Mulching og posisjonering; Med hjelp av en spade grave en grøft som er to ganger bredden og dybden av unge magnolia roten ball. Sørg for at alle steiner, er ugress og andre uønskede materialer fjernes fra jorden. Du kan gjøre dette enkelt med en hage spade. Neste, fyll mulch i gravde hullet til en høyde på 4 inches. Hold roten ballen på toppen av mulch laget og hold den i sentrum. Fyll regionen rundt roten ball med løs jord og pakke det godt, slik at den øvre røttene av treet vil være på bakkenivå. Tamp rundt treet base. Roten Ballen er nå plassert riktig.
Sikring og Vanning, Det er fare for snapping og bryte på grunn av sterk vind, er det viktig å sikre sapling med hjelp av innsatsen. Stakes hamret ned i bakken brukes til å gi støtte til unge sørlige magnolia spire. Fra Sapling er knyttet til innsatsen med en sterk streng og denne måten sapling står fast. Legg til en annen 4 inches av mulch og tilstrekkelig vann den nylig planting spire. For de neste 3 månedene sapling må være godt vannet, hvoretter vanning er nødvendig bare i sesonger med tørke. Legg lys gjødsel. For de tre første vekstsesong hyppig bruk av gjødsel er nødvendig.
Beskjæring, Bare å plante treet er ikke nok, men riktig sørlige magnoliatre omsorg er nødvendig for treet å blomstre og vokse. Southern magnolia treet beskjæring må utføres for å holde treet i god helse. Treet vokser naturlig i en pyramideformet form, og det er derfor minimal beskjæring er nødvendig. Våren er den tiden da nye veksten er sett på treet, det er derfor den beste tiden å beskjære dem er tidlig på våren, før den nye veksten kommer ca. Noen grener må fjernes for å oppnå den ønskede formen på treet, er det imidlertid viktig å ikke skade treet eller nærliggende grener mens de gjør det. Sharp verktøy må brukes for beskjæring og ekstrem forsiktighet bør tas for å unngå skader eller knusing grener.
Les mer på:; Magnolia Tree Sykdommer; Magnolia Tree varianter; blomstrende tre typer; Selv om en sørlig magnoliatre legger en mystisk og romantisk touch til en hage, er det en stor kilde til bladet kull. Så spenne deg for mye raking! Imidlertid er innsatsen verdt det!

No comments:

Post a Comment