Wednesday, 7 March 2012

Crazy Hat Ideer

Hvis du tenker på å kaste en fest for barnet ditt, hvorfor ikke ha en tema fest i stedet for en vanlig en. Det beste partiet som du kan kaste for barna er å ha en gal lue fest der barna kle seg i ulike typer sprø og unike luer. Du kan også ha en seksjon hvor det er et utvalg av hjemmebakte gale hatter som barna kan prøve ut. Barna kan kle seg i morsomme hatter for en kveld fest og har mye moro. Hosting og organisere et slikt parti for barn er mindre å beskatte enn en fullstendig fancy kjole fest og alt du trenger å gjøre er å komme opp med lett gale lue ideer. Her vil vi veilede deg hvordan du kan komme opp med noen gale lue ideer og kaster en fest for barna som de kommer til å verne og huske i lang tid. Mer om birthday party ideer.
Crazy Hat Ideer for Kids
Et veldig godt alternativ når du er vert for en gal lue parti er å ha en konkurranse der gjestene (det er ungene) konkurrere om de mest morsomste, rareste og mest kreative hatter. Når du håndterer ut invitasjon til festen, sørg for at du forklarer at luer skal være morsom og dum, og ikke den normale variasjon. Det er mange gale lue ideer som du kan komme opp med. Du kan samarbeide med dine barn å komme opp med unike ideer for disse morsomme hatter. Det første trinnet i utformingen av en gal lue er å tenke om omfanget av hatten. Du kan enten lage luen i dimensjoner som passer hodet ditt eller du kan gå ut og ha en stor lue som gir en svært dramatisk effekt. Neste skritt for crazy lue ideer er å avgjøre din inspirasjon for hat. Du kan velge mellom blomster, frukt, grønnsaker, dyr eller til og med vanlige hverdagslige gjenstander som en vannkoker eller en kopp og skål. Den mest vanlige og lett sprø lue idé er blomster. Du kan enten ta en vanlig flettet lue og sett flere blomster slik at de henger rundt ansiktet ditt. Du kan enten plassere et utvalg av forskjellige typer og farger av blomster måfå eller gruppe sammen en haug med friske blomster på toppen av hatten for å gjøre det se ut som en stor floral arrangement. For en mer visuelt slående effekten kan du også legge litt forskjellig fargede bånd på baksiden av hatten, slik at de er etterfølgende bak. Vite mer om barn kunst aktiviteter og kunst og håndverk.
Noen av hjemmelagde sprø hatten ideer som jeg har virkelig likte å se er de som dreier seg om mat. Det er to måter å gå rundt å utforme en lue som er inspirert av matvaren. En måte er å ta en normal bredbremmet hatt og legge til noen tropiske frukter som epler, druer og ananas på den. De andre sprø hatten ideen om at du kan prøve er å lage en lue som ligner en viss matvaren. Det kan være alt fra en saftig vannmelon til en lollipop. En veldig god sprø hatt anelse om at jeg hadde sett nylig var en lue som var formet som en opp-ned kurv med masse forskjellig godteri på toppen. En av de beste gale hatten ideer for jenter, er å lage et jordbær lue. Alt du trenger er noen hvite chiffon klut, noen røde satin, skum og grønt satin stoff. For å gjøre den øverste delen av hatten, sy den røde sateng i en rund plate og greier det med skum. Skjær ut noen grønne satin stoff å lage blader og sy den på toppen og midten av det runde platen. For å avslutte den av laget den med hvit chiffon, slik at det ser ut som kanten av hatten.
Barn elsker dyr, og du kan midtstille sprø hatten ideer rundt det. For en enkel gal lue idé, bare feste utstoppa dyr som en gigantisk slange eller en edderkopp på toppen av en flettet lue. Du kan også gjøre andre crazy hatter som en gigantisk edderkopp, kalkun eller enhjørning ved hjelp av stoffer, papp og skum. For en mer futuristisk effekt kan du opprette en gal lue ved å designe en robot, en parabolantenne eller en flygende tallerken. Les mer på; Party Hats gjøre, hvordan gjøre Balloon Hats; Hvordan lage papirhatter; Så disse var noen gale lue ideer som du kan prøve når du kaster et tema party. Husk at en gal lue fest er ikke bare for barn, voksne også kan bli med på moroa, og har en fantastisk tid.

No comments:

Post a Comment