Thursday 22 March 2012

Pranks å trekke på Teachers

Hvis du virkelig liker en lærer på skolen eller høyskole eller mislike ham / henne til et betydelig omfang, er det en ting du kan gjøre trekke en prank på dem. Prank ideer er ikke ment å være ydmykende og mener. De er ment å være sunn og tatt i den sanne ånd av humor. Hvis du kan trekke en gag på dine venner, foreldre, søsken og til og med fremmede, hvorfor ikke lærerne dine? Når du er i det siste året på skolen eller høyskole, og du har kjent en lærer i ganske lang tid, er det bare en følelse av vennskap og anerkjennelse som gir deg rett til å trekke en prank på dem. Derfor, for å holde dette flotte uformelt forhold med lærere og å la dem vite at de vil alltid bli husket, her er noen morsomme pranks å trekke på lærerne!
Funny Pranks å trekke på Teachers
Som jeg sa tidligere, er det mange forskjellige streker for å dra på lærere, kan du velge fra, forutsatt at du vet forskjellen mellom humor og ydmykelse. Før du drar noen av disse skøyerstreker på læreren din, sørg for at du vet at den spesielle læreren har god sans for humor og ikke bli fornærmet lett. Som lærere forventer respekt fra sine elever, det er ganske mulig at han / hun kanskje ikke liker å bli latterliggjort foran de andre ansatte og barna. Når du har gjort sikker på om alle disse tingene, la oss ha det litt gøy og gjør deg klar til å le! Finn ut din favoritt pranks å trekke på lærere fra de gitte nedenfor, så ta en titt! Les mer om harmløse skøyerstreker.
Prank # 1; En av de aller vanligste pranks å trekke på lærere er brettet skøyerstreker, der du skriver eller tegner noe på tavlen, og dekke det med kartet. Du kan ha en stor, livet størrelse bilde eller tegning av en klovn eller noe skremmende trukket eller sitter fast i tavlen og dekke det med et kart. Når ønsket læreren kommer til å undervise og en tilnærming til styret og trekker opp kartet, han / hun er sikker på å skrike ut med sjokk. Les videre for å vite mer om senior prank ideer.
Prank # 2; En av studentene kan holde en ekstern og en annen kan ha mottakeren av en fjert maskin. Den med mottakeren kan gå opp til lærerens pult og bøy opptre som han er falt noe, og den eksterne person kan trykke på knappen fart. Læreren får rastløs, og du kan fortsette å gjøre dette til læreren blir veldig irritert. Du kan gjøre dette hver gang du får opp fra din plass å spørre et spørsmål også. Dette prank er grov, men kan være morsomt!
Prank # 3; annen vanlig en av de store streker for å trekke på lærere er, den med papir. Skriv noe morsomt på et stykke papir og sette litt lim på baksiden av papiret. Legg papiret på lærerens stol med den siden av det limet opp og når læreren sitter på stolen minst venter en prank, vil det holde seg til hans / ryggen! Dette prank kan igjen brann om læreren merknader arket på stolen så sørg for at du gjør det lurende. Mer om ideer til high school skøyerstreker.
Prank # 4; Få en pose full av falske bugs og holde dem med deg til midten av klassen. Send en melding for denne læreren, at det er en samtale for ham / henne og i den tiden, holder alle de falske bugs spredt på bordet og stolen. Når læreren kommer tilbake, han / hun er sikker på å finne en uventet skummel overraskelse. Nyt hennes reaksjoner! Var ikke det en av de gode streker for å trekke på lærere og fremdeles ikke fornærme noen.
Prank # 5; Hvis din skole eller høyskole bruker tørr slette markører for styret, erstatte alle markører med tomme eller så fake kritt som brukes for tavlen. Etter når læreren får erstatning for de falske og tomme, ville halve klassen være over. Dette prank kan gå ganske ubemerket og du kan fremdeles nyte reaksjonene til læreren. Les mer på gode spøker å spille.
Du kan også lese på noen av de; Pranks å trekke på Romkamerater; Pranks å trekke på Brother, Pranks å trekke på søsteren din; Med disse flotte streker for å trekke på lærere, håper du har det gøy gjør det meste ut av dem. Men pass på at du ikke fornærmer noen kroppens følelser mens du gjør det og gjør disse skøyerstreker en sunn måte å glede.

No comments:

Post a Comment