Tuesday, 27 March 2012

Fake Mustache

En falsk bart er en av protese makeups som kan brukes ved hjelp av ånd tyggegummi eller selvklebende bakside. Ulike falske barten stiler har blitt brukt av spioner å skjule seg selv og også av skuespillere for å få perfekt utseende for deres roller. Ulike materialer, alt fra syntetiske fibre til ekte hår brukes til å lage falske barter. La oss få mer informasjon om falske barter i de følgende avsnittene.
Fake barter har blitt brukt av kjente Hollywood skuespillere og Charlie Chaplin var en av dem. Han hadde på seg en bart for hans rolle som 'The Tramp », som tegnet kreves ham til å se eldre ut enn sin alder.
I USA (Dayton, Ohio), er det en gruppe som organiserer ulike aktiviteter knyttet til falske barter. Kansas City Fake Mustache Club (KCFMC) er også en av de aktive falske barten klubber i USA. Det har totalt 500 medlemmer over hele verden, og kapitler på steder som Salt Lake City, Chicago og Pittsburgh.
Hvordan få en Fake Mustache; En kan lage en falsk bart fra håret av dukkene (for eksempel, barbie), ekte hår osv. La oss forstå fremgangsmåten for å lage en falsk bart. ; Materialet blir brukt i å lage en bart bør kuttes i ønsket fasong. ; Coloring er generelt gjort i svart. Man kan imidlertid bruke forskjellige farger hvis behovet oppstår. ; Malingen bør få tørke i ca 5-6 timer. ; Før påføring av barten, bør huden vaskes grundig og tørkes. ; Bruk ånd tyggis til huden er neste trinn i prosessen. Et tynt lag med ånden tyggegummi eller plaster er nok å bruke en falsk bart. ; Etter ånden gum er brukt på huden, bør barten plasseres og forsiktig trykket på den. , For en realistisk falsk bart, kan sminke brukes til ansiktet. ; Fake Mustache Kit; Fake bart sett eller sett kommer med de nødvendige ting å ha med disse barter. Barter kommer også med skjegg i ulike former, for eksempel, fippskjegg. De ulike falske barten produkter er gitt nedenfor.
Gentleman Mustache (Real Hair Assorterte farger barter Halloween 2015): Denne barten er laget av menneskehår. Ulike farger der barten er tilgjengelige er svart, mørk grå, lys grå, lys brun, medium brune og blonde. Ånden tyggis nødvendig for å anvende denne barten kommer ikke med produktet, det selges separat. Man kan få denne barten produktet for $ 6.99.
Fake Mustache Set: Settet inneholder 7 barter skal brukes i 7 dager i uken. Disse 7 typer barter er som følger: 'The Hollywood' (søndag), 'The Hero "(mandag),' The Square" (tirsdag), 'The Bruiser' (onsdag), 'The Weasel "(torsdag),' The Sheriff "(fredag) og 'The Gamle" (lørdag). Dimensjonene på disse barter er ca. 1,5 cm (bredde) x 7 cm (lengde). Settet leveres med en selvklebende. Den totale kostnaden for "Fake Mustache Set 'er $ 3,99.
Styrets Fake Mustache: Denne falske barten er laget av syntetisk hår og er festet til en maske netto. Man må kjøpe spirit gum separat for å feste styret barten. Prisen på dette falske barten produktet er $ 6,99.
Stilig barter Disguise Kit: Den stilige barten forkledning kit er en 7 delers sett. Det er best egnet for bruk i partier. Barter er laget av stoff og produktet koster $ 10.99.
Les mer på:; Moustache Stiler og navn; Fu Manchu Mustache; Hvordan Grow en Mustache; Fake barter har alltid vært et spørsmål om interesse blant skuespillere som spiller ulike roller. Folk har alle slags meninger om hvorvidt man skal bruke en falsk bart eller ikke. En ting å være oppmerksom sikkert er at en person skal være i stand til å bære den falske barten perfekt.

No comments:

Post a Comment