Friday 2 March 2012

Midlertidig Henna tatoveringer

Så, hva er i henna tatovering blekk? Henna tatoveringer er laget ved hjelp av en blomstrende plante kalt som Hina eller henna. Bladene til denne planten er tørket og laget til et pulver. Dette pulveret blir så gjort om til en lime ved å legge litt sitronsaft, og holdt over natten for det å produsere fargestoff. Denne pastaen blir så brukt til å lage tatoveringer. Det finnes to typer henna, men pulveret ser den samme fargen de produserer er forskjellige. One gir en oransje til rødlig farge, mens andre typen henna gir en mørk sort fargestoff. Begge har vært brukt til farging av håret, i India. Men, i de senere årene kunsten midlertidige henna tatovering har blitt populært i Vesten. Henna er en naturlig, rask og sikker måte å få tatoveringer av design og former. Dette var noen generelle informasjon om midlertidige henna tatoveringer, nå la oss se på hvordan man kan bruke tatovering og andre tips om henna tatoveringer. Les mer på hva som er henna.
Henna midlertidige tatoveringer
Vanligvis, henna tatoveringer er øko-vennlig og kjemisk fri dessuten, de ser også bra. Hva mer, som nevnt ovenfor, er de midlertidige. Du kan alltid prøve ut en ny en hvis du blir lei med en eksisterende tatovering. Her er noen tips om stell og metode for anvendelse av henna tatoveringer.
Noen bivirkninger du bør være klar om; Før du begynner å få en henna tatovering trukket på kroppen din, spør personen hva er det brukt til å lage blekk. Mange folk legger PPD, et kjemikalie i henna tatovering lime / blekk, slik at tatoveringer gir en mørk svart farge. Dette kan være svært følsomme for noen mennesker og gi en ekkel utslett. Så, en liten test, og bruke en prikk eller linje og vente på den tørke og se om du er følsom for noen kjemikalier som brukes i henna. Hvis du er allergisk, vask deretter området rent med såpe og vann og påfør en fuktighetskrem. Folk som er allergiske bør holde seg til bruk av naturlige henna fargestoff, som brukes til å lage Mehendi. Hvis du ikke er allergisk, så fortsette. Les mer om, henna tattoo omsorg.
Måter å Påfør Henna Tattoo; Det er tre måter å bruke midlertidige henna tatovering design. Den første og tradisjonelle metoden er å lage en henna pasta, deretter fylle det i kjegler og bruke den på kroppen områder for å skape intrikate design. Denne metoden brukes til å lage Mehendi. Den andre er å bruke henna tatovering penn som du kan kjøpe online eller i skjønnhet butikker. Pennen kan du lage svært detaljerte og intrikat kunstverk. Den siste metoden er å kjøpe midlertidige henna tatovering kits, som inneholder de forskjellige former av sjablong overføringer. Alt du trenger å gjøre er å holde sjablong på en hud område, smør pasta, fjerne overflødig lim ut, og fjerner sjablongen og innen et minutt du har opprettet en midlertidig henna tatovering.
Midlertidig Henna Tattoo Designs og ideer, du kan se bilder online og lage forskjellige henna tatovering design. Du kan gå for noen av de tradisjonelle arabiske eller indiske Mehendi design. Du kan tegne forskjellige floral design. Du kan tegne kinesiske drager, eller skrive navnet ditt på nakke i nakken på kinesisk. Eller du kan tegne et lite hjerte eller stjerne på hoften.
Making Your Midlertidig Henna tatoveringer vare lenger, å holde tatovering lenger på kroppen, holde henna lim på kroppen så lenge som mulig. Men hvis det inneholder sterke kjemikalier så det er lurt å fjerne det i den anbefalte tiden. For å hindre det filtrert bort tidligere, unngå å vaske tatoverte huden området for mye. Unngå også å bruke såpe eller vaskemiddel på den tatovert kropp området. Lær mer om, henna tatovering fjerning.
Dette var alt om midlertidige henna tatoveringer. Så, kjøpe henna pulver og bland det med sitronsaft, holde det over natten og deretter fylle den i plast kjegler å trekke tradisjonelle Mehendi design, eller kjøpe henna tatovering pennen til å tegne detaljerte intrikate tatovering figurer. Men, hvis du ikke er flink til å tegne så gå for henna tatovering prosjektpakker og bruke sjablonger, å holde ulike henna tattoo figurer på kroppen din. Nyt!

No comments:

Post a Comment