Friday, 30 March 2012

Orbital Piercing

Hvis du ønsker å ikke en nymotens se, deretter piercinger er blant de enkleste alternativene for dette. Det finnes ulike typer piercinger som du kan melde deg på og legge til en stil element til ditt utseende. Orbital piercing er en slik piercing som er på moten i disse dager. Utseendet at en orbital piercing gir er bare unmatchable til at en annen type piercing gir. Hva er orbital piercing, hva er smykker og plasseringsalternativer for dette? Her er svar på alle dine spørsmål.
Hva er Orbital Piercing?
Orbital piercing består i utgangspunktet av to øre piercing. Ytterligere ett enkelt stykke smykker går gjennom både piercinger. Det ligner en industriell piercing der du bruker en enkelt Bärbel som går gjennom de to hullene. Forskjellen er stort sett den smykker som brukes til denne type piercing. En orbital piercing består hovedsakelig av en enkel ring som går gjennom to hull. Også de to piercingen er ikke så langt som at i tilfelle av industrielle piercing. "Orbital" refererer til banes formen laget av ringer rundt huden, når den passerer gjennom de to hullene.
Det finnes ulike typer av satellitter piercinger avhengig av plassering. Den som passerer gjennom sentrum av ørebrusken, rett ved siden av øregangen kalles konkylie orbital piercing. Omløpsfunksjonen piercing gjøres på helix, krøllet ryggen på den ytre kanten av øret kalles en heliks orbital piercing. Lapp orbital piercing er et annet alternativ som du kan vurdere hvor de to piercingen er gjort på lobe, dermed lettest å helbrede.
Hva er Orbital Piercing smykker Valg?
Kroppen smykker mest populært brukt til denne typen øre piercing er en ring. En vanlig ring eller en fange perle ring er et passende smykke for denne type piercing. Det finnes en rekke alternativer i fangenskap perle ringer i form av farger og type perler. Du kan ha ulike farger av ringer eller en metallisk eller rustfritt stål ring med fargede perler eller steiner. Bortsett fra disse "O ringer 'også se classy. En annen stilig piercing smykker som du kan bruke til å sprite opp utseende er en hestesko. Vel, prøv dette og piercing er sikker på å se enda mer trendy. Du kan gå for en ball hestesko eller en kube hestesko mønster også.
Is Orbital Piercing Smertefull?
Vel smerten du opplever er ikke annerledes enn hva du vil gjøre i tilfelle av en enkelt piercing på det området. Healing tid for orbital lobe piercing er ikke mer enn 3 - 6 uker. Den helbredende tid for helix sirkulerende og konkylie orbital piercing er rundt to måneder til ett år. Mens smerten ikke vil vare lenger varighet, tar fullstendig helbredelse tid. Ved konkylie piercing smerten kan være mer, derfor er det anbefalt å ha en piercing og gå for den neste når den første helbreder. Les mer på do ørebrusken piercing vondt.
Det anbefales også å ha separate smykker for de to piercinger. Det betyr at du kan bruke en egen ring eller stud for hvert hull. Å plassere en enkelt ring siden den tid du gjøre piercing kan sette press på hullene og området fører til smerter og dette kan også forsinke helbredelsesprosessen. Når piercing leges helt, kan du sette på en enkelt ring til å ha en perfekt orbital piercing. Det er også viktig å ha de to piercings gjort på riktig avstand, som en erfaren profesjonell kan lett gjøre. Etter riktig orbital piercing ettervern svært viktig å sikre rask helbredelse. Les mer på øret piercing ettervern.
Les mer på:; Conch Piercing, Helix Piercing, øreflippen Piercing; Selv om orbital piercing gjøres vanligvis på øret området, noen også prøve å eksperimentere med denne stilen. Så du kan se noen iført en orbital navle piercing eller leppe piercing også. Så hva venter du på følg hotteste mote trend og få den kule orbital piercing ferdig snart.

No comments:

Post a Comment