Wednesday, 14 March 2012

Second Wedding Etiquette

Antall skilsmisser er sikkert på en økning i alle deler av verden. På grunn av dette, er mange mennesker velger å gifte seg igjen. Men det er mange myter om andre ekteskap og folk planlegger å gifte seg på nytt bør være oppmerksom på dem og også fakta. Den største myten er at andre ekteskap ikke bør gjøres overdådig og svært få mennesker skal bli invitert for det samme. Man bør merke seg at dette ikke er sant, og hvordan et ekteskap skal være organisert kommer helt an på humør og tanker av paret å gifte seg. Kunnskap om andre bryllup etikette vil hjelpe deg å forstå disse tingene ganske bra. I neste avsnitt, la oss diskutere andre bryllup invitasjon etikette.
Second Wedding Invitasjon Etikette
Etter den andre bryllupet invitasjonen etiquettes er viktig å organisere andre bryllup på en systematisk måte. Å snakke om din andre bryllupet med barna (hvis noen) vil være din viktigste plikt. Du bør informere om din beslutning om å gifte seg på nytt med en gang, slik at barna er mentalt forberedt på de endringene som vil følge i deres liv etter ekteskapet ditt. Utfordringen før du ville være å overbevise barna om din beslutning.
Det andre bryllupet etikette tilsier at du bør sende invitasjoner til alle de menneskene som dere ønsker å invitere i god tid ved å sende en attraktiv ferdige eller selvstendig forberedt invitasjonskort. Inviterer gjestene dine ved å ringe dem eller sende en e-post vil også være en fin idé. Du bør gi invitasjonskort ved personlig tilreisende gjester som er veldig nær deg. Så langt som mulig, unngå å invitere disse menneskene hvis tilstedeværelse kan gjøre deg ukomfortabel i bryllupet seremonien.
Second Wedding Dress Etikette
Etter den andre brudekjole etikette kan gjøre deg se fabelaktig i bryllupet ditt. Menn som gifter seg for andre gang kan ha formelle klær mens kvinner kan ha designer kjoler tilgjengelig i markedet. En hvit skjorte full, sorte bukser, rødt slips og svart blazer ville være den ideelle kleskoden for menn. Du kan også ha klærne på midlertidig basis, og returnere dem etter bryllupet seremonien. Men, sørg for at klærne som du ville være iført er forskjellig fra det du hadde slitt i første ekteskap. Dette er fordi du ikke ønsker å huske de hendelser av dine tidligere og ville elske å se deg selv i et nytt utseende når du har en titt på bryllupet fotografier.
Second Wedding Gift Etikette
Den ideelle andre bryllupsgave etikette ville være å ta imot gaver fra gjestene dine selv om du ikke vil ha dem. Nekte gaver kan bli betegnet som arroganse av noen gjester. Så ville det være bedre å spille trygt i denne forbindelse, og unngå enhver form for misforståelser skjer. Kuponger av restauranter og fritidshus, elektroniske artikler, gratulasjonskort og Gavekurver kan være den ideelle gaver til andre ekteskap. Å gi en retur gave eller bryllupet favoriserer til dine gjester vil sikkert være en fin idé. En vakker maleri, et fotoalbum eller historien bøker kan være ideelt bryllup favoriserer. Du kan lese mer på:; Wedding Gift Etikette spørsmål; Wedding Gift Ideas for andre ekteskap; Wedding Gift Etikette - Hvordan mye å gi, Second bryllupsfeiring etikette sier at mottaket bør være i et luksuriøst hotell med alle de menneskene som du elsker og respekt. Du kan også invitere dem du ikke invitere for ditt bryllup for mottak partiet. Legge til rette for god mat, underholdning og moro for dine gjester. Ved å følge disse andre bryllup etikette, kan du gjøre ditt bryllup dagen den mest spesielle en i livet ditt. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment