Thursday, 22 March 2012

Moisturizer Ingredienser

Som vi alle vet fuktighet i huden er en viktig del av en hudpleie etter rens og toning. Det finnes mange ulike typer kremer tilgjengelig i markedet som lover ungdommelig hud, så det er veldig vanskelig å velge den rette. Hva er kriteriene for å velge en fuktighetskrem som vil holde huden hydrert og forsinke tegn på aldring da? Vel, det er definitivt ikke attraktiv emballasje eller veldig betryggende ord salesgirl. Du bør lese nøye etiketten på baksiden av pakken for å finne ut om fuktighetskrem ingrediensene.
Når du vet om fuktighetskrem ingrediensene og hvilke av dem er gunstig eller skadelig for huden din, kan du ta en avgjørelse når du kjøper fuktighetskrem. Et annet spørsmål som folk spør er, gjøre kremer arbeid? Ja, de fleste jobber definitivt. Forutsatt at du bruker den rette som er mest egnet for din hudtype.
Fordelaktig Moisturizer Ingredienser
De viktigste ingrediensene i en fuktighetskrem er vann og olje. Forholdet mellom olje og vann som er tilstede i fuktighetskrem er det som skiller en fuktighetskrem fra en annen. Personer med tørr hud bør velge en fuktighetskrem som er oljebasert, mens de med normal eller fet hud bør velge en vannbasert fuktighetskrem. Noen andre fuktighetskrem ingredienser som er gunstig for huden er hyaluronsyre og ceramider som ikke bare bidrar til å plumpe opp huden som gir inntrykk av en jevn linje uten hud, men også beholder og trekker fuktighet fra luften, holde huden fuktig. En annen stor fuktighetskrem ingredienser er nevropeptider som stimulerer kollagen produksjonen og forbedrer struktur og tone i huden. Vitamin C og E er også fuktighetskrem ingredienser som finnes i noen dyre high end kremer som har store anti aging egenskaper. Vitamin E beskytter huden og bidrar i cellulære regenerering gjør huden glatt og rynkefri, mens vitamin C øker produksjonen av kollagen og hudens elastisitet.
Farlig Ingredienser i fuktighetskrem
Du tenker kanskje at anerkjente skjønnhet selskaper vil unngå å bruke skadelige ingredienser i kremer, vurderer hvor dyre noen av dem er. Men dessverre, noen kremer inneholder skadelige ingredienser som i det lange løp ville tørke opp huden og fremskynde aldringsprosessen. Her er en liste over fuktighetskrem ingredienser som kan skade hudens struktur. ; Petroleum Produkter: Petroleum produkter som parafin og mineral oljer tetter porene forårsaker utseendet på whiteheads og Blackheads. Det også bremser ned utviklingen av kollagen og regelmessig bruk av slike produkter forårsaker oppbygging av giftstoffer. ; Parabener: Dette er en veldig mye brukt konserveringsmiddel som brukes i kremer samt andre hudpleieprodukter. De forstyrre kroppens hormonelle balanse og også påvirke binyrene systemet. Noe forskning har også knyttet parabener med kreft. ; Sodium Laureth Sulfat: Dette er også en skadelig fuktighetskrem ingrediens som også finnes i hår sjampo. Det kan veldig lett trenge gjennom huden ved å bryte ned fuktsperre i huden. Når natrium Laureth sulfat kombinerer med noen andre kjemikalier som finnes i fuktighetskrem det blir nitrosamine som er et kreftfremkallende stoff. ; Propylene Glycol: Propylenglykol kan føre hemme veksten av hud celler og også forårsake eksem. Langvarig bruk kan gi opphav til hudirritasjon og nyre og lever abnormaliteter. ; Les mer på; Best Facial Moisturizer; Natural Face Moisturizer; Face Moisturizer Oppskrift; Dette var alt om fuktighetskrem ingredienser som er gunstig og de som er skadelige for huden din. Noen aktive ingredienser i kremer er vitamin C, aloe vera, alpha lipoic syre, koenzym Q10 og vitamin A. Gjør fuktighetskrem bør inneholde disse ingrediensene for å være effektive og hjelpe deg å få glatt hud. Noen gode kremer er Clinique dramatisk annerledes fuktighetskrem, La Prairie Skin Caviar, Chanel Hydramax, Creme de la Mer, filosofi Hope in a Jar og Clinique Superdefence Triple Action Moisturizer. Les alltid etiketten på baksiden av fuktighetskrem før du kjøper en og ikke får tatt av hype og fancy emballasje.

No comments:

Post a Comment