Sunday, 25 March 2012

Hva kommer først - Concealer eller Foundation

Hva kommer først - concealer eller stiftelse, er blitt en gåte som er like populær som hva kom først, høna eller egget. Mange kvinner har vært engasjert i debatten i mange år knyttet til concealer eller stiftelse først. Mange debatten at concealer kommer først, og mange er for fundament før concealer. I denne artikkelen skal vi prøve og svare på concealer vs grunnlaget debatt.
Concealer vs Foundation; Den største forskjellen mellom concealer vs fundament er metoden for søknaden. Stiftelsen er brukt over hele ansiktet, mens concealer må brukes på kviser, under øynene, uttrykk linjer og kviser. En stiftelse er av en tynnere konsistens enn concealer. Foundations kommer i glass flasker eller store rør. En concealer kommer vanligvis i små rør eller ser ut som en leppestift. Nå, som du vet forskjellen mellom concealer vs grunnlag, la oss gå inn i detaljer om hva som kommer først concealer eller foundation.
Concealer eller stiftelsen First, Svaret på spørsmålet hva som kommer først concealer eller stiftelse er at stiftelsen er brukes først, etterfulgt av en concealer. En stiftelse bidrar danner en base for ansiktet ditt. En concealer hjelper dekke over urenheter i ansiktet. En stiftelse bidrar til å jevne ut hudtonen. Hvis concealer settes på først, kan du børste av alt arbeidet ditt mens du setter på fundamentet. Du må bruke en liten øyenskygge børste og klapp på concealer på toppen der du trenger det mest. Du bør unngå å bruke fingrene og du ikke ønsker å skyve concealer i for mye.
Du kan lese mer om grunnlaget sminke i artiklene:; Best Foundation Makeup, Foundation for fet hud; Liquid Foundation Makeup; Hvordan velge Perfect Foundation; Mange foreslår at i tilfelle du trenger å sette på en lys concealer dekning, bør du sette den på før fundamentet. På denne måten grunnlaget hjelper å tørke av concealer dekning til en viss grad. Og du bør legge concealer før grunnlaget ditt, hvis du trenger å bruke en tung concealer dekning. La oss se en rask og enkel måte å bruke concealer eller foundation.
Anvendelse av Concealer vs Foundation; Før du begynner å bruke concealer eller stiftelse, må du først vaske av ansiktet. Tørk og bruk en fuktighetsgivende ansiktskrem. Før ansiktet fuktighetskrem blir absorbert i huden, gjelder grunnlaget på de største områdene av ansiktet først. Du må bruke foundation på pannen, kinnet sentrum, og en liten prikk på haken. Deretter forsiktig blanding grunnlaget utover i retning av ditt ansikts fuzz vekst. Blend grunnlaget nær kjeven og hår linje. Så ta på litt over midten av ansiktet, nese, lepper og øyelokk. Blend fra midten av ansiktet og flytte fingrene utover.
Når du har søkt grunnlaget, må du bruke en concealer. Du kan bruke en makeup børste til å bruke concealer under øynene og langs den indre øye bein. Du må bruke en svamp til å blande det nøye. Du kan bruke concealer på hver mørk flekk eller uren hud i ansiktet. The concealer bør være en nyanse lysere enn grunnlaget skyggen. Du må bruke veldig lite concealer som den er tykkere og kan gjøre ansiktet ser cakey og pusset. Deretter kan du bruke noen løse oljefrie pulver med en lys tekstur over ansiktet. Anvendelse av pulver hjelper i innstillingen grunnlaget og gjør det vare lenger.
Du kan lese mer om hvordan du søker concealer og også få noen ideer fra artiklene:; Best Under Eye Concealer, Vanntett Concealer, Concealer for Men, dette var alt om anvendelse av concealer eller stiftelse først. Generelt er det grunnlaget brukes først, etterfulgt av en concealer og deretter pulver. Det er ingen harde og raske regler i kosmetiske verden og du kan bruke alt du føle deg først. Blend, blanding og bland er mantraet mens søknad concealer eller foundation. Du må velge den riktige fargen på fundamentet og concealer som matcher din hudfarge. Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg avgjøre situasjon om hva som kommer først, concealer eller foundation.

No comments:

Post a Comment