Saturday, 17 March 2012

Aceton Nail Polish Remover

Neglelakkfjerner er av to typer, en som inneholder aceton og de andre som ikke gjør det. Skirens som kommer med aceton, er veldig god på jobben sin, dvs. de fjerner polish fra spiker på kort tid. Også når det kommer til falske negler eller neglelakk som har glitter i det, å ingenting fungerer som aceton neglelakkfjerner på disse tøffe polishes kvitte seg med spiker maling. Selv om, aceton inneholder neglelakkfjerner har mange kosmetiske fordeler vis a vis ikke aceton neglelakkfjerner, kan likevel når det kommer til ens helse, aceton, den viktigste ingrediensen i disse neglelakkfjerner vise seg å være svært farlig. Forskere har vist at dersom aceton er inhalert eller svelges eller absorbert gjennom huden, kan den produsere en rekke negative effekter i ulike systemer i kroppen. Les mer om neglepleie.
Aceton Nail Polish Remover Side Effects
Hvis noen ønsker å vite Er aceton neglelakk remover dårlig?, Så ved å se på giftige aceton neglelakk remover ingredienser som Dimethyl formaldehyd og Dimethyl ketone, og deres skadelige virkninger på kroppen, kan svaret på dette spørsmålet søkes. , Aceton påvirker det kardiovaskulære systemet ved å senke blodtrykket. ; Aceton har mange negative konsekvenser på mage systemet også. Det kan gi smerter i magen, kvalme, induserer endrer smakssans og oppkast. ; Aceton kan forårsake problemer med å puste, pustebesvær og en langsom pusterytme, og dermed ha negative følger for luftveiene. ; Aceton neglelakk remover påvirker urinveiene ved å øke behovet for å urinere i en person. Gjev aceton ved et uhell fortært, er umiddelbar legehjelp nødvendig. Før gi den behandlingen som yter helsehjelp skal søke informasjon som pasientens alder, ingrediensene til produktet han har konsumert, og beløpet forbrukes. Han vil sjekke pasientene temperatur, vekt, puls, blodtrykk, pustefrekvens og deretter derfor foreslå en behandling.
Behandlingen innebærer vanligvis å gi pasienten aktivt kull. Noen ganger et rør settes inn gjennom nesen og ned i magen slik at giften kan evakueres. Oksygen kan også gis til pasienten om nødvendig.
Non Aceton Nail Polish Remover
For å unngå aceton forgiftning, bytte til ikke aceton neglelakkfjerner er et bedre alternativ. Selv om disse er svært treg å fullt ut løse opp og ta ut den polske, men de er mye mer tryggere enn aceton med seg. For å øke effektiviteten, når du bruker ikke aceton neglelakk remover, suge bomull ballen litt mer enn vanlig, og gni spikeren et par ekstra ganger også. Non aceton neglelakk remover, men litt kostbar, er bedre smelling og mildere enn de som inneholder aceton. I motsetning til aceton inneholder neglelakkfjerner, noe som gjør neglene tørre og sprø, disse neglelakkfjerner hjelp til å opprettholde skjønnheten og styrken på neglene.
Les mer på:; Fingernail Polsk Remover, neglepleie Tips; En aceton neglelakk remover, hvis konsumert i en liten mengde, er fortsatt ufarlig, spesielt hvis det en voksen person som har tatt den. Men, hvis det er et barn, kan det være svært farlig. Det er derfor det er nødvendig at alle produkter som inneholder aceton eksempel neglelakk remover, lim, rensemidler, lakk, etc. holdes på steder som er utilgjengelig for barn. Når søker behandling for aceton forgiftning, sjansene for utvinning er bra hvis pasienten overlever de to første dagene. Men hvorfor gå gjennom alle disse problemene når et godt alternativ som ikke aceton neglelakkfjerner er lett tilgjengelig? synes

No comments:

Post a Comment