Sunday 11 March 2012

Pajama Party Games

Hosting en pyjamas party for pre-teens eller tenåringer er en fin måte å invitere alle sine venner fra skolen og nabolaget for litt moro. Om partiet er for gutter eller jenter, varer den delen av latter og oppstyret i lang tid. Alle ser frem til å ha masse moro med hverandre og komme seg vekk fra å gjøre lekser for en endring. Barn elsker alle typer spill for Pajama parter og er sikker på å bli underholdt og energi, når du koordinere morsomme aktiviteter for dem, i anledning. Hvis du organiserer en fest for barnet og er på jakt etter noen pyjamas party spill, er dette artikkelen for deg. Vi har en rekke pyjamas party spill som kan organiseres på svært kort tid og er morsomme å spille.
Pajama Party Games for Kids
Du har alle partiet forsyninger og mat klar for anledningen, og alt du trenger å gjøre, før gjestene kommer, er å planlegge spillene. Sitt med ungen din, hvis han / hun er gammel nok til å avgjøre på egen hånd, og gi ham / henne noen pyjamas party spillet ideer. Les mer på søvn parter.
Pajama Party Games for Girls, Prom Dress: Jenter elsker mote og en fin måte å introdusere det til partiet er med drapering toalettpapir papir prom kjoler. For dette spillet, deler dem i to like store grupper og gi minst fire ruller med toalettpapir til hver gruppe. En av jentene vil være modell, mens de andre jentene vil bruke ruller å drapere skoleball kjole på henne. Vertinnen eller en forelder kan være dommer for at spillet skal avgjøre hvem som er promenadekonsert kjole er det beste. Du kan gi premier som sminke, godteri, eller iskrem til det vinnende laget. ; Pass Langs: Har sitte jentene tett sammen, samtidig som to like linjer. Jenta på forsiden av hver linje får sjansen til å rulle en terning. Hold rulle terningen til de scorer seks. Når de gjør, har dem passere en pute eller bamse til jenta sitte bak henne. Hold passerer puten til den når til jenta sitter i enden. Den siste jenta vil få opp og kjøre frem til å få puten tilbake i front. Uansett hvilken konsernets jenta fikk pute i fronten først, vil sitte i fronten av linjen. Den andre vil gå tilbake til sin opprinnelige plass. Uansett hvilken gruppe ferdig en full rotasjon først, vinner. ; For mer pyjamas party spill for jenter, gå til:; Slumber Party Games, Girls Slumber Party Games; Pajama Party Games for Boys, Cartoons: En av de beste spillene for å spille på en pyjamas fest for gutter er, når de kommer til å snakke om tegneserier. Grab noen papir og blyanter (avhengig av hvor mange gutter det er), og har sitte barna på gulvet med dem. Hensikten med spillet er å liste så mange tegneserier eller tegneserie tegn de kan tenke seg. Still klokken i et minutt, og la spillet begynne. Den som fikk det maksimale antallet tegneserier skrevet, vinner spillet. Her er en liste over tegneseriefigurer som referanse. ; Scavenger Hunt: For de mer modne barna, kan en scavenger jakt rundt i huset jobbe opp en appetitt. Legg ledetråder rundt huset, slik at ingenting pauser eller ruiner mens de søker etter dem, og utarbeide kart over huset for veiledning. Del dem i to grupper og sette dem fri. Uansett hvilket lag klarer å fullføre jakten, vinner. ; For mer moro og spill, gå til:; Pranks for overnattinger, Slumber Party Aktiviteter; Pajama party spill lærer barna om lagarbeid og dens betydning. Det er en morsom måte å bringe barna sammen og gi dem litt avslapping fra skole og lekser.

No comments:

Post a Comment