Tuesday, 13 March 2012

Wheel Bearing Problemer

Friksjon er bane av hver bevegelse mekanisk komponent i en bil. Ulike mekanismer er utviklet for å motvirke friksjon med smøring og bruk av friksjon reduserer komponenter som hjullager. I denne artikkelen, snakker jeg om hvordan diagnostisere Hjullager problemer.
Et hjul lageret er plassert på spindelen av en bil hjulet hub, for å redusere metall mot metall overflaten kontakt friksjon og la hjulet rotere fritt. Det er en viktig komponent i bilen suspensjon. Selv om lagrene er smurt, de til slutt slites ut over tid. Slitasjen kan bli fremskyndet av skitt og annen forurensning inn i forsamlingen sin.
Selv om hjullager har sel, får vann fortsatt inn i forsamlingen og kan forårsake rust, samt forurense smøreoljen skaper problemer. Hjulene også håndtere vekten på kjøretøyet sammen med dekk friksjon. Selv, er hjullageret normalt bygd for å vare i mer enn 150.000 miles, gjør friksjonen ta sin toll slutt, og bærer dem ut. Hjullager problemer som oftest på grunn av slitasje av kulelager eller lekkasje av sel.
Symptomer på Wheel Bearing Problemer; Diagnostisering helst bil problem krever et øye for små detaljer og øre for unormale lyder. Du trenger ikke å være en bil ekspert for å merke symptomer på bilen problemer. Å diagnostisere bilen hjullager problemer, må du kjenne til symptomer som tyder på dårlige hjullager. Her er en liste over de viktigste symptomene, vises av en bil som har Hjullager problemer.
Skrapelyd; Friksjon gir alltid støy og varme mens du sakte seg nedover en bevegelig del. Symptomet på slitte hjul lagrene er en sliping eller buldrende støy. som kan bli hørt i nærheten av et bevegelig hjul. Volumet og intensiteten av denne støyen er vanligvis direkte proporsjonal med hastigheten på kjøretøyet og endrer ikke mye mens bremser.
Under snur, vil støyen bli høyere eller forsvinne. Dette er et signal om at du må ta hensyn til tilstanden på hjulet lagrene og få dem erstattet så snart som mulig. Hvis hjullager problemer blir ignorert for lenge, kan de ikke plutselig, og rattet kan bli løsne og forårsake en større ulykke! Skjønt, kan bare skje i helt ekstreme tilfeller av hjullager slitasje, er det viktig at du betaler oppmerksomhet til det så snart som mulig.
Wheel Play; En annen viktig symptom på hjullager problemer er hjulet slark eller løshet av hjulet. Som hjulet lagrene slites ut, mister de form og la hjulet hub, samt spindelen til å gå løs. Denne forskyvning av navet, fører til slutt hjulet til å gå løs. For å sjekke stykket, bare heve bilen på Jacks og dra eller skyve dekket. Overdreven spille indikerer at hjulet lagrene har slitt ut i stor grad, og trenger umiddelbar utskifting.
Wheel Rotasjon Resistance: På grunn av slitasje på hjullager, er vanligvis jevn rulling av hjulet hindret og hjulene vise motstand mot rotasjon på høy akselerasjon eller under svinger. Som et resultat av dette, dekkene slites ut raskere.
Unormalt utslitt dekk, The overdreven spille forårsaket av hjullager problemer resulterer i overdreven slitasje på dekkene i høy hastighet når hjulet justering blir forstyrret. Som et resultat, kan overse hjullager problemer koste deg mye mer på grunn av slitte dekk må byttes ut. Det anbefales at du går for en pakke av hjulet lagrene annethvert år.
Les mer på:; Hvordan Erstatt Hjullager; Wheel Bearing Noise; Bad Wheel Bearing Symptomer; Wheel Bearing Replacement Cost; Som du ser, hjullager problemer trenger å bli tatt på alvor eller annet de kan forverre seg til større problemer i bilen suspensjon. Gjør hjullager sjekke en del av bilen vedlikeholdsplan, og se til at de blir erstattet med jevne mellomrom, for å unngå disse problemene.

No comments:

Post a Comment