Thursday 29 March 2012

Locust Tree

Locust trær er raskt voksende trær, som tilhører erten familien heter Fabaceae eller Leguminosae. Det finnes mange arter av gresshopper trær, som er klassifisert i to forskjellige slekter (Gleditsia og Robinia) av ovennevnte familien. Den mest populære blant dem er svarte gresshopper og honning gresshopper trær. Begge er løvfellende trær, som kan vokse til en svært rask hastighet og brukes hovedsakelig som street trær, prøven trær, osv. Denne artikkelen tar for seg noen Locust Tree fakta, som kan hjelpe deg i å identifisere dem. Les mer på landskapsarbeid og hagearbeid.
Black Locust Tree
Black gresshopper tree (Robinia pseudoacacia), ellers kjent som gul gresshoppe eller falsk akasie tilhører slekten Robinia, som har rundt ti arter og flere hybrider. Dette treet er innfødt i sør-østlige deler av USA. Black gresshopper er raskt voksende og store treet, som kan nå en høyde på rundt 25 meter og en diameter på rundt én meter. Men noen av de svært gamle svarte johannesbrødkjernemel trær har en høyde på rundt 50 meter og en diameter på 1,5 meter. Treet med mange grener utvikler en mørk og furet bark, som det aldre. Bladene er finnete med en lengde på rundt 25 centimeter. Hvert blad besitter 9-19 brosjyrer, som er omtrent oval i formen. En av de karakteristiske trekk ved dette treet er den korte stikkende torner, som er plassert på undersiden av bladene. Dette treet gir hvite blomster som er intenst duftende og ordnet på aksillær, hengende klaser. Blomstene er også vurdert å være spiselig. The legume frukten av dette treet inneholder frø. Skjønt, dyrket som en skygge tre eller pryd, er svart gresshoppen veldig mye verdsatt for sin harde og holdbare tre. I noen deler av verden, er svart gresshoppen treet dyrket som en honning plante også. Bortsett fra blomstene, bark, pods og alle andre deler av dette treet er vurdert å være giftig, men er det også sagt at toksisitet kan nullified i tilberedningen.
Honey Locust Tree
Honey gresshopper treet (Gleditsia triacanthos) er en annen vanlig og populær Locust Tree, bortsett fra den svarte gresshoppen. Men tilhører honning gresshoppen til slekten Gleditsia, som består av 12 arter av gresshopper trær. Honey gresshopper, innfødt til østlige deler av Nord-Amerika, er ellers kjent som søte bønne, søt gresshopper og honning skolmen. Disse hurtigvoksende trær med store størrelser, kan vokse til en høyde på rundt 30 meter og en diameter på rundt én meter. Den lyse grønne bladene er finnete og avlange i form. I løpet av tidlig høst, bladene av honning Locust Tree slå lys gul i fargen, like før den falt. Det har blitt observert at nye blader er produsert tidligere i honning Locust sammenlignet med svarte gresshopper. Som i tilfellet med svart Locust trær, honning gresshopper også bærer torner på deres filialer, ved foten av bladene. Men, i tilfelle honning Locust trær, tornene er lange (rundt 3 til 10 cm) og kan være enkle eller i klynger. Som de dukker opp, er tornene funnet å være grønt og mykt. Med alderen, blir det vanskeligere og rødaktig brun i fargen. Fullt modne torner er sprø i naturen med en askegrå farge. Den sterke-duftende krem-farget blomster utvikle seg i klynger og fruktene (seedet pods) utvikler i kvinnelige trær. Massen av de flate putene er spiselige. Honey gresshopper trær er stort sett vokst som dekorative trær og er ikke honning planter. Som svart gresshopper, er honning Locust Tree tre også høyt verdsatt.
Les mer på:; Ornamental blomstrende trær; Tree Identifikasjon: Guide til Identifisere Trees, Ornamental Trees for Gartner, Nå, har du en grunnleggende idé om funksjonene i begge typer Locust trær, som ofte sett. Denne informasjonen kan være gunstig i Locust Tree identifisering. De viktigste karakteristiske funksjoner inkluderer størrelsen på treet, farge og tekstur i bark, form og plassering av brosjyrer, blomst farge og struktur, frøkapslene, torner, etc.

No comments:

Post a Comment