Monday, 19 March 2012

Exfoliator for tørr hud

Hver man ønsker å ha hud som er strålende og lyte gratis og glødende med god helse. En gjennomsnittlig kvinner bruker tusenvis av dollar på hudpleie produkter for å få god hud. Et viktig skritt i hudpleie regime som de fleste overser er peeling. Uansett hva slags hudtype du har, regelmessig peeling er veldig viktig. Et godt rengjøringsmiddel fjerner akkumulert smuss og skitt fra huden din, men det fjerner ikke død hud og oljer som er tilstede i porene. For dette trenger du en exfoliator. Mange mennesker feilaktig tror at eksfoliering er kun for fet hud og folk med tørr hud trenger ikke å eksfoliere. Men det er ikke sant. Tørr hud er utsatt for rynker og fine linjer, og en mild exfoliator for tørr hud er veldig nødvendig. Det vil bidra til å jevne ut huden din tone, fjerner døde hudceller og gjør huden glatt og strålende. Mer om huden peeling.
Facial exfoliator for tørr hud
Personer med tørr hud bør bruke en ansiktsbehandling exfoliator en gang i uken. En exfoliator for tørr hud bør være mild og har fuktighetsgivende egenskaper som vil bidra til å fjerne urenheter fra huden uten å gjøre huden eksentrisk. Den beste exfoliator for tørr hud er en som har micro krystaller som ikke er for slipemiddel i naturen. Unngå exfoliator som kommer med tøff granulater, da disse vil slipes huden og gjør den betent. Velg en skummende exfoliator stedet for en gel basert en. Du må også vite hvordan du bruker en exfoliator for tørr hud på den rette måten. Først våte ansiktet og halsen med vann og ta en ert størrelse mengde exfoliator på hendene. Gni exfoliator i ansiktet med milde sirkulære bevegelser, unngå området rundt øynene, i to til tre minutter. Vask av med vann og tørk ansiktet med et håndkle. Følg opp dette med en god fuktighetskrem, og du vil merke at huden din er glødende. Noen gode exfoliator for tørr hud Dermologica Lett Cream Exfoliant, Clinique Lett exfoliator, Fresh Sugar Face Polish, Molton Brown Skin Clear Jade Face exfoliator, Clarins Face exfoliator og Channel Deep Purifying Exfoliating Mousse. Mer om eksfolierende ansiktsskrubb.
Hjemmelaget exfoliator for tørr hud
Hvis du ønsker å bruke naturlige exfoliator for tørr hud stedet for butikken brakt dem så her er noen hjemmelagde eksfoliering som du kan prøve. ; En veldig enkel exfoliator for tørr hud er å bruke 4 ss olivenolje med 2 ss sukker og gni denne blandingen i sirkulære bevegelser over huden. Sukker krystaller hjelper å eksfoliere huden mens olivenolje fuktighet i huden. Vask denne blandingen av med kaldt vann og påfør en lett fuktighetskrem. ; En annen stor exfoliator for tørr hud er å blande like mengder natron med grovt havsalt. Fukt ansiktet med vann og bruke dette tørre blandingen på huden med milde sirkulære bevegelser i to til tre minutter. Vask av med vann og tørk med håndkle. ; Ta 2 ss av grov sjø salt i en liten bolle og tilsett 4 ss honning til det. Gni denne blandingen på ansiktet og vask av med vann for å se strålende og glødende hud. ; Bland litt havregryn med malte mandler og en avocado papirmasse. Mos det til en jevn masse med en skje og gni på huden din. Avocado vil hydrat huden og havregryn vil fjerne smuss og oljer fra huden din. Vask av med vann. ; Les mer på:; Hvordan Exfoliate Skin; Exfoliate Skin naturligvis; exfoliator for Sensitive Skin, Så, dette var alt om exfoliator for tørr hud. Tørr hud bør være ideelt ekspandert fire-fem ganger i måneden med en hjemmelaget eller butikken brakt exfoliator. Regelmessig peeling sammen med din vanlige hudpleie rutine vil gi deg frisk og strålende hud.

No comments:

Post a Comment