Sunday, 18 March 2012

Emo Makeup

De fleste forbinder begrepet emo med følsom, sjenert, ekstremt innadvendt og viktigst angstfylte mennesker med dype røtter emosjonelle problemer. En stereotypi som synes å være en ta på det faktum at emo kulturen finner sin opprinnelse i emo musikk eller emosjonell hardcore punk musikk som oppsto på 1980-tallet. En stil å synge som er preget av melodiøse låter og tekster som grenser mot skriftestol variasjon, har emo musikk ofte blitt kritisert for å fremme seg selv som en mannlig bastion, har nesten ingen kvinner i de fleste emo band. Til tross for dette skjevhet at musikken har fått skylden for, har emo kulturen spawned en mote stil som har blitt ganske raseri blant både kvinner og menn, spesielt tenåringer. Et utseende som kan karakteriseres ved bruk av fargen svart, både klær og sminke, er stilen overveiende mørke og også androgyne. En svært viktig del av utseendet er emo makeup som er det som skiller stilen fra andre lignende punk og goth ser, der du kan finne røttene til denne moten.
Hvordan gjøre Emo Makeup for Girls
Avril Lavigne med sin veldefinerte flekkete øyesminke er en plakat jente for scene emo sminke og mote. Flere tenåringsbarn jenter ønsker å etterligne stilen hennes og måten hun kler seg. Hvis du er like overveldet av den rockestjerne, så her er hvordan du kan gjøre dette edgy, men søte emo sminke for jenter. ; Det første trinnet i å søke makeup er alltid grunnlaget. Husk å velge en stiftelse som er av samme tone eller en nyanse lysere enn huden din tone. ; Det neste trinnet er emo øyesminke. Velg en øyenskygge, enten neon nyanser eller mørkere farger som svart, brun, mørk blå, grå, osv. For jenter, er det best å bruke en flytende eyeliner. Først gjelder eyeliner til bunnen lokket i en sammenhengende linje. Hvis det er vanskelig for deg, så lage fire prikker på nederste linje fra den ene enden til den andre og deretter bli med dem. Når du har søkt duken, tykne den. , Nå gjelder det eyeliner til toppen lokket. Velg fargen på eyeliner avhengig av hvor levende og fargerike du ønsker at frisyren skal være. La de to linjene med eyeliner møtes i hjørnene av øynene og så å overdrive effekten, gi linjen en oppover hjerneslag. ; Påfør mascara til vippene ta vare å ikke klump dem. ; Påfør en naken leppestift eller lipgloss avhengig av din preferanse. Leppene skal ikke være for fremtredende som øyne må være den mest overdrevne og forbedret en del av emo makeup. ; Hvordan gjøre Emo Makeup for Boys
Mens emo sminke ser lett for selv gutta å ha på, hva de trenger å huske er at, målet er å markere den se ut og ikke se ut som en drag queen, eller en to-åring som ble overlevert et makeup kit. Gutter har ikke så mange farger som jenter gjør, som gjør det viktig å få makeup høyre med en minimalistisk rutine. Gitt nedenfor er en steg-for-steg guide til hvordan å søke emo makeup for gutter. Etter disse emo makeup tipsene vil hjelpe deg å oppnå ønsket utseende. , Først og fremst, må du søke grunnlaget for makeup. Bruk en svamp til å gjelde stiftelsen over hele ansiktet og halsen. Det er en misforståelse at emo sminke trenger deg til å se blek. Faktisk det gjelder for goth. Bruk derfor en stiftelse som er det samme nyanse som huden din tone eller bare en nyanse lysere. Hvis du vil ha en svak glød i huden din, og deretter bruke en fuktighetskrem før du påfører foundation. ; Den viktigste delen av ansiktet for å fokusere på, selv for gutter, er øynene. Øyesminke definerer emo utseende. De fleste menn en tendens til å holde seg til grunnleggende svart for øynene, men hvis du vil føle eventyrlystne kan du velge rødt også. , Start med eyeliner. Vi foreslår at du velger en blyant eyeliner, som for en fyr, sitter en mer skitten se bedre. Starter på innsiden hjørnet av øyet, linjen nederst lokket. Gjør det like tynn eller tykk som du vil den skal være. Gutter bør hoppe bruke eyeliner på øvre øyelokk. ; Det neste trinnet er å bruke øyenskygge. Påfør sort øyenskygge helt opp til øyenbrynene. Når du er ferdig å påføre øyenskygge, kan du bruke mascara. Vær forsiktig med å ikke klumper opp øyevippene. ; Hvis du vil kan du bruke en nude leppestift å fullføre utseende eller selv velge lip balm å bare sørge for at leppene ikke er sprukket eller skjemmende. , Tross all kritikken som emo sub kultur har kommet under, inkludert anklager om kjønnsdiskriminering, som juvenil og selv fremme suicidale tendenser og selvskading, musikk og mote fremdeles nyter stor popularitet. Emo sminke, derfor blir et symbol på opprør og en uttalelse som er vanskelig å være savnet.

No comments:

Post a Comment