Friday, 30 March 2012

Kostnader Legge til en Baderom

Mange av dere kanskje har ofte lurt på at det er kostnaden for å legge til et bad? Følgende avsnitt utdype de forskjellige elementene og deres tilhørende kostnader områder. Du kan vurdere følgende artikkel å være en kostnadseffektiv ark som ville hjelpe deg ut i estimering av kostnadene for å legge et bad til huset ditt. Badet tillegg kostnadene har blitt beskrevet, i detalj, i de følgende avsnittene. Det må bemerkes at prisene kan variere fra sted til sted og også tid til annen. I tillegg til at det kan være også en ekte forskjell mellom avgifter som pålegges av entreprenører, som gjør selve arbeidet. I det hele, det prisklasser som er nevnt nedenfor er mer generiske og kan endres fra tid til annen. Det samme opplysninger kan også brukes som et svar på spørsmålet, "hvor mye koster det å legge et bad til en kjeller? '. Du kan også referere til bad innredning.
Hvor mye koster det å legge en bad til en Home?
Følgende er de forskjellige kostnader som du må analysere før bygge et bad. Basert på folks meninger som har vært glad i ulike fora, kan det sies at den gjennomsnittlige kostnaden for å legge et bad til et hus, vil beløpe seg til noen der rundt $ 15.000. Men, som det skjer gjennomsnittlig kostnad på noe avhengig av kvaliteten på materialene som brukes, og hvor mye vekt du gi til luksus.
Drywall; Du trenger en gips for å skille ut de foreslåtte badet fra resten av huset. En enkelt ark med gips måler ca en kvadratmeter vil koste deg rundt 10 dollar. Hvis du planlegger å gå inn for mer dyrere og kraftigere versjoner av drywall "per ark kostnadene vil øke. I tillegg til det, er det flere andre kostnader som for eksempel gips driftsenheter, gips inventar og forankring som må tas vare på. En ekte murstein vegg vil være litt dyrere enn gips, men hvis du ser på den positive siden, er det holdbart og immune mot brekkasje.
Baderom Fliser: Den ekte blings av budsjettet vil bli fortært av flisene. Kostnaden for totale flislegging avhenger av to faktorer, nemlig natur fliser benyttes og arealet av badet som skal dekkes i fliser. Noen anstendig fliser vil koste ca $ 20 per fliser. Hvis du velger noen high-end dyre designer dem, er det per brikke kostnadene sannsynligvis bli så høyt som 100 dollar. I tillegg til at det er noen forskjellige ideer som kan brukes i stedet for fliser, for eksempel en vanntett syntetisk dekke. Fordelen er at dekselet er veldig, veldig billig og lett kan brukes i stedet for fliser, spesielt hvis du ikke vil at budsjettet skal gå ut av hånden. Du kan også lese mer på bad gulv.
Dusj Pan; En dusj pan er en annen viktig nødvendighet at du må vurdere når byggingen av badet. På en gjennomsnittlig en dusj kjele med en anstendig kvalitet vil variere fra $ 100 til $ 300, med en high end modell strekker til rundt 500 dollar.
Toalett; Man må heller aldri glemme toalettet, som vil variere fra ca $ 200 til $ 500. I tillegg til toalett vil du også måtte vurdere noen ekstra utgifter, for eksempel flush dispensering tanker og rør til det. Utløpet av toalettet som ville føre til kloakk, vil trolig koste mye, og vil beløpe seg til ca $ 700 til $ 1.000.
Badekar, Hvis du planlegger på å installere et badekar så må du investere ytterligere $ 500 til $ 700. I tillegg til at vann varme og dosering av vann er en annen bekymring. Det samme gjelder også for rør for vannforsyning. I det hele kostnaden for badekaret vil beløpe seg til ca $ 1.000.
For å vite mer om bad byggekostnader, kan du også se:; Baderom Designs, Baderom Remodeling, jeg håper at en liste over kostnadene og samtidig legge på badet viser seg å være effektiv og nyttig. Som et ord av forsiktighet, la meg kommentere at det å holde badet enkel og kvaliteten på konstruksjon langvarig, er en vesentlig faktor. Jeg håper, denne artikkelen på kostnaden for å legge et bad til huset ditt, vil være nyttig for deg.
Good Luck!

No comments:

Post a Comment