Sunday 25 March 2012

Brown Hair Shades

Morsomt hvordan vi oppstyr over en haug av døde celler! Men, ja vi gjør. Svart eller brun, har håret vært den viktigste faktoren til kosmetisk ekstrautstyr for alle. Du kan farge dem, skjær dem, gre dem eller curl dem, er håret den beste tilbehør som kan bestemme hvordan du ser. Hvis du har brunt hår, iført den samme farge på enhver anledning, for ethvert blikk, kan virke monotont. Dermed eksperimentere med brunt hår nyanser er en flott idé, å ha forskjellig utseende og forskjellige stiler. Plukke en hårfarge, kan virke som en skremmende oppgave. Men som du har ditt hjerte satt på ideen av å endre hårfarge, her er en profesjonell guide som hjelper deg med rett hår farge for deg.
Brown Hair Shades
Velge farger; First things first, fargene og bildene på boksene er svært villedende. De gjør lite for å hjelpe deg ut. Dermed prøve en annen metode for å finne ut. Snakk med dine venner og gå til en frisørsalong å få riktig mening. De frisører er rett folk til å komme i kontakt med, hvis du ønsker å gjøre en dristig uttalelse av skiftende hårfarge. Les mer på håret farger for din hudfarge.
Fair Skin; Fair huden er vanligvis betegnet som en kul hudfarge. En endring av hårfarge kan gjøre eller ødelegge estetikken i huden din. Brunt hår farger er tilgjengelige i et utall farger og tinges. Unngå å ha gull, kobber eller kastanjebrunt som brunt hår nyanser for lyse huden. De vil gjøre huden din farge ser nifs hvitt. I stedet vil aske brunt, aske blondiner og dype brune, gi huden en rosenrød glød. Rich nyanser av brunt, som sjokolade, kaffe valnøtt og mocha, vil bringe frem det beste i huden din.
Oliven Skin; Olive hud har varme undertoner, samt kult undertoner. Hvis huden din tone tenderer mot mørkere side, er det en varmere farge og om det har en tendens mot en blek blå, er det en kjøligere farge. Avhengig av hudfarge, må du plukke den perfekte nyanser av brunt. Nok en gang, ville mørk brunt hår farger være den sikreste innsats. Medium brun med mørke blonde striper kan også gel godt med oliven hud. Personer med oliven hud, generelt har mørke øyne, så må du velge en farge som komplimenterer øynene dine også. De med kjøligere undertoner, kan prøve å eksperimentere med forskjellige brunt hår nyanser som kaffe eller aske brun. Hele hensikten med å endre hårfarger er å kompliment dine øyne og din hud, så sørg for at den betjener det! Les mer på best hårfarge for oliven hud.
Dark Skin, Mørk hud eller Søn kysset hud, er velsignet med god hud hudfarge og tilstand. Mørk hud eller honning farget huden med mørke brune øyne, har håret fargene på føttene! Ingenting kan gå galt. Det er bare et spørsmål om styling håret ditt til å få det utseendet du vil ha. Beyonce's dype blondt og brunt eller J Lo er brune, kall den du kan bruke den. Hvis du har en blond fiksering, jeg foreslår, blonde striper ville se bedre ut enn en full blonde låser.
Les mer på; Hårfarge Ideas; Hårfarge Ideer for Brunetter; Mens velge brunt hår nyanser, kjøre en patch test. Se hvordan det ser ut før du farger det helt. En hår farge må passe dine øyne og din hudfarge og ikke bare dine luner og innfall. Endelig vil uansett hvilken hårfarge du har på deg, bærer den med bråte med bravur, gjøre triks for å låse utseende med låser!

No comments:

Post a Comment