Sunday 25 March 2012

Jeans for Body Type

Enhver kvinnes garderobe er ansett som ufullstendig uten et tettsittende par jeans. Jeans er den mest allsidige av alle klær som de kan brukes hvor som helst, rett fra en piknik om paret med en t-skjorte og joggesko til en kveld fungere hvis slitt med en fancy bluse og høye hæler. Som de fleste av oss ikke kan gjøre uten et par gode jeans, det gjør det viktig at når vi kjøper en, velger vi jeans som passer kroppen vår type. Kjøpe en godt utstyrt par jeans for kroppen din type vil hjelpe i å skjule alle dine feil, det vil si store hofter, store lår etc, mens du spiller opp eiendeler på samme tid. Her er noen tips om hvordan du velger den perfekte jeans for kroppen type. Les mer om kvinners klær.
Tips om Kjøpe Best Jeans for Body Type
Pear Shape; En pære formet tallet er tung i bunnen og lår. Bysten, skuldre og midje er generelt små.
Jeans for denne type kropp bør bidra i å spille seg bak. Boot-cut jeans med sleng ben og lave jeans gir en illusjon av en lang og tynn kropp, og dermed passer dette kroppstype. Jeans som har baklommer for snevert plassert eller har overflødig stoff eller annen pynt på baklommer bør unngås. Jeans med mørk vask bør velges fremfor de med lettere vasker.
Hourglass, Dette er det ideelle figuren med en svingete bunn, en godt definert midje og en stor byste. Vektøkning er begrenset til lår, mage og kjærlighet håndtak.
Enhver form for jeans passer denne kroppstype og spesielt den som trekker oppmerksomheten mot midjen, og fremhever den perfekte kurver. Tøyelige jeans som klem midjen og hoftene vil passe denne kroppen type mest. Jeans som kommer med smal midje og bredere hofter kutt vil være egnet også. Les mer på beste jeans for svingete kvinner.
Rektangulær; Denne kroppstypen er preget av en gjennomsnittlig byste, flat hofter, tynne ben, stor midje og både hofter og skuldre like i bredde.
Den beste jeans for kroppen type rektangulære vil være den som forbedrer flat rumpe og gjør livet ser smalere. En rett passform jeans som har en liten fakkel i enden og en bukse som slags klemmer og løfter baken, passer denne kroppen typen. Jeans som kommer med klaffer eller pynt på baksiden lommer eller som har pekt baklommer, gi illusjon av en full rumpe og dermed bør være valgt for. Som for de store midjen, kan en kontur bukselinningen brukes.
Les mer på:; Jeans Size Conversion Chart, Jeans for Tall Women, Jeans for Short Women, Avrundet, en avrundet kroppsform har en pott mage, kort midje, fylde i hofter og lår.
Jeans for denne type kropp bør bidra i å minimere rundhet av magen, lår og rygg. Jeans som kommer i mørkere nyanser og gir en illusjon av slimness bør være valgt. Jeans som passer til midjen og er litt avslappet i ryggen området og lår vil passe denne kroppstypen. Iført bredt waistbands vil gi en illusjon av en liten mage. Jeans med diagonal front lommer vil gjøre kroppen ser slankere også. Les mer på jeans for store lår.
Diamond; En kvinne med en diamant kropp har en liten byste, brede hofter og lår, små skulder bredde og smale kalver.
Jeans for denne type kropp skal avlede oppmerksomheten fra midjen slik at den lille bysten og skuldre kan få merket. Dark denims med boot-cut og en avslappet passform vil passe denne kroppstypen. Jeans som har større rygg og front lommer som sitter høyere enn vanlig vil gjøre bena ser lengre og fyldigere hofter og dermed bør brukes av kvinner med denne typen kropp.
Inverted Triangle; Denne kroppstypen har en flat rumpe, smale lår, fine ben, brede skuldre, god bust og en gjennomsnittlig midje.
Den perfekte jeans for kropp type omvendt trekant er den som trekker oppmerksomheten mot smale hofter, vekk fra de store skuldrene. Jeans med sleng ben og boot-cut som gir en tynn og lang se til kroppen er egnet. Jeans med sidelommer eller utsmykking i både rygg og front lommer vil se bra ut. Jeans som kommer med lyset vasker på bena vil tiltrekke oppmerksomhet til lårene, noe som gjør dem ser velskapt og dermed bidra i avlede oppmerksomheten fra overkroppen.
Les mer på:; Fashion klær, designer klær, klær, jeg håper de nevnte tips om å velge de mest passende jeans for kroppen typen vil være nyttig for deg, neste gang du våger deg ut shopping. Et siste tips før jeg logger av - å kjenne din nøyaktige jeans størrelse er like viktig som å vite hva slags passform som passer deg. Forskjellige merker i disse dager har ulike jeans størrelser for samme midje størrelse. Så, prøver på alle merker og vite din eksakte størrelse er svært viktig. Dermed unngår online shopping og gå til forskjellige butikker, slik at du kan prøve ut og kjøpe det perfekte par jeans for din kroppstype.

No comments:

Post a Comment