Tuesday, 13 March 2012

Brasiliansk Voks Tips

Brasiliansk voksing innebærer komplett hårfjerning fra genital regionen. Den er tilgjengelig for både menn og kvinner. I tilfelle av menn, betyr brasiliansk voksing fullstendig hårfjerning. Men kvinner har et alternativ å la noen hår over vaginal regionen. Selv om noen ønsker å ha en ren og hårfri bikini regionen, føler likevel mange menn og kvinner flau til å gå for brasiliansk voksing. Mange av dem prøver det hjemme selv.
Hvis du er trygg nok til å gi deg selv et godt resultat, kan du gi en sjanse til brasiliansk voksing hjemme. Men det er alltid lurt å ta en profesjonell hjelp for brasiliansk voksing. Det er flere grunner bak det. Du kan ikke være i stand til å holde huden stram, gjelder voksen ordentlig, får riktig innflytelse og trekk strips så raskt som nødvendig. For å legge til disse vanskelighetene, gjør bikinilinjen håret ikke vokser i samme retning. Brasiliansk voksing krever ofte hårfjerning dobbelt eller tre ganger i forskjellige retninger fra samme del. Derfor bør du alltid gå til en ekspert for å få brasiliansk voksing gjort. Følgende konto gir deg litt info om den grunnleggende prosedyren sammen med noen gode brasilianske voks tips. Her er mer om brasiliansk bikini voksing.
Brasiliansk Voks Prosedyre
Lengden på håret skal være ¼ tomme hvis det er fint og ½ tomme hvis det er grovt. Hvis håret ditt er lengre, må den kuttes. Hvis håret ditt ikke er lang nok til å passe lengden kravet, kan du ikke bli gitt tjenesten. Dermed er den første brasiliansk voksing tips for å gå til skjønnhetssalongen bare når bikinilinjen håret er langt nok til å bli kuttet og vokset ellers ville du bare kaste bort din dyrebare tid. Huden blir mer følsom under menstruasjon. Brasiliansk voksing et par dager før og etter vil være svært smertefullt og ubehagelig. Dette er hvorfor mange salong eiere ikke tilbyr brasiliansk voksing tjenester i perioder. Du bør unngå å gå for voksing enda noen dager før og etter menstruasjon.
Hvis du er på noen form for medisiner, bør du konsultere legen din og diskutere om du bør gå for brasiliansk voksing eller ikke. Noen av de legemidler som legene ikke gi sin avtale for hårfjerning ved voksing er Retin - A, Accutane, Renova, etc. Voksing er en smertefull prosess, og smerten er litt mer intens i bikini området. Du kan redusere smerten ved å ta smertestillende ca en halv time før utnevnelsen. Dette er en av de viktige brasilianske voks tips.
Den brasilianske voksing prosedyren starter med waxer søker talkum med en svamp til huden din. Talkum forenkler voksing som det hindrer varm voks fester seg til huden. Du er ikke ment å gjelde enhver form for lotion eller hudkrem på bikinilinjen som det gjør hårfjerning litt vanskelig. Hvis du har søkt, så vaske det av grundig før du går for brasiliansk voksing. The waxer vil dyppe en slikkepott eller en tre voksing pinne inn i en beholder med varm voks. Hun vil spre den på bikinilinjen huden i retning av hår vekst. Hun vil da dekke voks laget med en tykk klut stripe eller engangsgrill stripe. Hun vil forsiktig trykk på bånd på langs, og trekk den av i motsatt retning av hår vekst. The waxer vil fjerne håret i bikinilinjen på denne måten.
Du kan bruke en brasiliansk voks tips for å redusere den smerten som oppstår under stryking av. Be waxer å arbeide på mindre deler av gangen og bruke tykke lag av voks og skrelle den av når den er avkjølt. Du bør hjelpe waxer og gjøre henne oppgaven enklere ved å holde huden stram. Når voksing er over, kan hun se etter noen streif hår. Hvis noen hårstrå er igjen, vil hun tweeze dem ut. Nå vil waxer tørk forsiktig bikiniområdet med en våt svamp, og la den tørke. Hun vil nå bruke en beroligende lotion eller krem ​​på huden. Dette fullfører brasiliansk voksing prosedyren. Her er noen flere voksing tips.
Brasiliansk Voks ettervern
Siden bikinilinjen hud er mer følsom, det er alle muligheter som du utvikler visse ubehagelig etter effekter av brasiliansk voksing. Disse er humper, betennelser og inngrodde hår. Også oppleve en mild hud irritasjon er vanlig etter brasiliansk voksing. En over-the-counter hydrokortison krem ​​vil redusere ubehag i noen grad. Dette er igjen et utmerket brasiliansk voks spissen. Hvis den ikke gi deg mye lettelse og ubehag er uutholdelig, søker medisinsk hjelp.
Voksing fjerner håret ved røttene og åpner hudens porer. Huden porene forblir åpent i flere timer etter voksing. Derfor, for å være på den sikre siden, bør du unngå å bruke noen form for hudkrem og andre produkter på bikini området i minst 24 timer. Også, ikke svømmer i havet like etter brasiliansk voksing. Dette vil bare øke risikoen for infeksjon. Påfør en god kvalitet fuktighetsgivende lotion på området. Dette vil berolige området. Bruk komfortable klær under eller i det minste unngå iført tettsittende undertøy til det er behagelig.
Effekten av brasiliansk voksing varer i 3-5 uker. Det avhenger faktisk av din hastighet på hårvekst. Jevnlig voksing vil resultere i mykere og finere hår vekst. Følg alle gitt brasilianske voksen tips for å unngå uønsket konsekvenser og ha en trygg og behagelig hårfjerning.

No comments:

Post a Comment