Saturday, 31 March 2012

Good and Evil Tattoos

I alle kulturer og religiøse skript finner vi at verden er delt inn i gode og det onde. Denne differensieringen har blitt gjort på grunnlag av moral og disse er de mer filosofiske og religiøse begreper. Det er også mye debatt som fører til kontroverser som både det gode og det onde er abstrakte begreper. Men, er kampen mellom det gode og det onde gamle og fremdeles fortsetter.
For det andre, ifølge noen kulturer, er det antatt at det er en lik balanse mellom godt og ondt i denne verden som alltid er konstant. Når som helst, er det økning av ondskap, er den gode født til å motvirke den dårlige eller den onde. Derfor forblir det gode og det onde forholdet alltid konstant. Dette konseptet har også vunnet popularitet blant tatovering elskere og dermed godt og ondt tatovering ble født. I dag gode vs det onde tatoveringer er sported av et ganske stort antall mennesker. Hvis du også er fascinert av dette konseptet og ønsker å ha gode og onde tatoveringer laget, er de følgende er noen ideer for det samme.
Good and Evil Tattoo Designs, En av de grunnleggende ting du må huske samtidig som godt og ondt tatoveringer er at du kan enten ha en enkelt tatovering, viser disse to aspektene, laget eller har to forskjellige tatoveringer plasseres ved siden av hverandre. Noen ganger, kan de to motsatte tatoveringer også legges vekt på to hender, bein, på motsatt side av hodet og andre deler av kroppen, osv. Her er de mest populære design for godt og ondt tatoveringer.
Angel og Devil; Når tenker på det gode og onde, de første tingene til å krysse sinnet er engler og djevler. Angels står for alt som er godt, kjærlig, moralsk riktig og akseptabel, mens representerer djevelen det motsatte som er galt, dårlig, hatefulle, umoralsk, osv. Engelen og djevelen er også en av de mest brukte design for gode og onde tatoveringer. Du kan enten tegne en engel og en djevel vendt mot hverandre, eller trekke dem på forskjellige deler av kroppen. Hvis du ønsker å ha en større design, så kan du gå for slaget om godt og ondt tatovering som er mer forseggjort og dekorative. Dernest kan du også tegne et enkelt design som et ansikt som skildrer både gode og onde når fordelt på begge sider. Dette er imidlertid en dyktig design som må gjøres av en profesjonell kunstner. Les mer på engel tatovering design.
Yin og Yang Tattoo, en annen populær godt og ondt tatovering ideer er yin og yang, eller bare den yin yang tatovering. Det er en gammel kinesisk symbol som står for dualitet om godt og ondt som finnes i universet. Dette symbolet står også for en perfekt forening eller harmoni av motsetninger. Blant de forskjellige yin yang tatovering designer en gjort i enkel hvit og svart farge er den mest kjente. Bortsett fra disse, andre motiver som dragen, hjerte, sol, etc. også innarbeides i eller rundt yin yang. En av de andre fordelen med denne tatoveringen er at de kan gjøres i mindre størrelse og plassert på armer, håndledd eller baksiden av nakken.
Bortsett fra disse, guder og demoner, monstre og vinkler, etc. er noen andre motiver for godt og ondt tatoveringer. Disse tatoveringer kan plasseres på noen del av kroppen. Det er tilrådelig å sette i mange trodde før du går for en tatovering. Endelig er det anbefalt å konsultere bare en sertifisert profesjonell tatovør for tatovering lage. Lykke til!

No comments:

Post a Comment