Thursday 29 March 2012

Raskt voksende Grass

I dag er folk flest tar kunsten av hagearbeid og voksende ting som planter, urter, gress, osv. alvor. En godt vedlikeholdt plen kan appellere til alle som går forbi, og dermed forbedre deres hjem dempe klage. Du kan ha et kommende arrangement som du vil at plenen for å se bra ut, eller ønsker du kanskje å fylle opp noen hårløse flekker som en del av landskapsarbeid. Uansett årsak, hurtigvoksende gress er alltid kan hjelpe deg. Du har en rekke alternativer å velge mellom, men det er viktig å huske på den tiden som kreves for gresset for å være klar og hvor mye penger du vil bruke. Pass på at du vet hvilke alternativer da det ville hjelpe deg med å avgjøre det beste alternativet. Det er flere varianter av hurtigvoksende gress, og her har vi gi deg en liste over noen av de vanligste typene som du kan plante i plenen. Les mer på typer gress.
Flerårig raigras, The flerårig raigras variasjon er dyp grønn i fargen og er fine strukturert. De er raskt voksende, og under ideelle klimatiske forhold kan vokse innen en uke eller to. Som det spirer raskt, er denne varianten utmerket for å dekke skråninger. Den vokser best i kjølig klima, på den annen side, denne varianten ikke vokser godt i tørke og ekstrem kulde klimatiske forhold.
Årlig raigras; Årlig raigras faller i kategorien av raigras, og denne rekke varer i bare et år. Det er i hovedsak brukt til midlertidig planting og kan brukes som midlertidig beite. På grunn av sitt omfattende rotsystem, de er brukt som et forebyggende tiltak mot jorderosjon.
Kentucky Bluegrass, avhengig av klimatiske forhold, tar Kentucky bluegrass ca 10 til 22 dager å vokse. De er blå grønne i fargen og er et populært utvalg av gress som brukes i områder som har kjølig klima. Den mest gunstige temperatur for vekst av Kentucky bluegrass er 60 ° C. Dersom temperaturen stiger til over 70 ° C, veksten avtar og stopper helt, hvis temperaturen stiger til over 80 ° C. Les mer på fakta om Kentucky Bluegrass.
Krypende Red Svingelfrø; Creeping Red Svingelfrø det meste, plantet for torv gress, og blir populært dyrket i nordlige regionene deler av USA. Den vokser godt i kjølig klima og tåler ikke ekstrem kulde. Den vokser best i ufruktbar jord, men det bør være godt drenert. Men det kan ikke tåle svært fruktbar eller våt jord. Denne variasjonen av gress kan begynne å vokse innen 7 dager i løpet av våren eller kan ta opptil 21 dager.
Tall Svingelfrø; Tall svingel vokser godt i skyggefulle områder og er stort sett tett og klumper. Den største fordelen med denne type gress er at de ikke krever vedlikehold. Grunnet sitt tette rotsystemet, kan det tåler tørke, og lyser grønt gjennom hele året. Noen varianter av høye svingel er insekter og sykdom resistent. Det tar ca to uker for denne rekke gress til å vokse helt.
Meadow Svingelfrø, The enga svingel raskt voksende gress variasjon ligner Tall Svingelfrø, den eneste forskjellen bladet struktur, med denne varianten har slanke og lange blader. Det er en flerårig gress type som vokser i klaser, og kan vokse godt i kjølig klima.
Red Top, Som navnet antyder, produserer rød topp gresset rekke røde frø om sommeren. De vokser godt i fuktige steder som vann hager. De vokser best i kjøligere områder av landet og kan vokse i både sure og ufruktbar jord. Denne variasjonen i gresset trives der den andre varianter av gress ikke vokser. Denne plen er effektivt for høy og beite, og er svært næringsrik for husdyr. De vokser innen en uke eller to i ideelle klimatiske forhold spesielt, i løpet av våren. Les på gress vokser tips og hagestell.
Bermuda Grass; Bermuda gress er den vanligste rekke raskt voksende gress, og kan brukes i varme og kaldere klimatiske forhold. De finnes i stor utstrekning i plener, kystområder, beite, idrettsbaner og golfbaner. De vokser best i varme klima, men i dag, det er noen hybrid varianter tilgjengelig som kan vokse best i kjøligere klimatiske forhold også. Å være svært allsidig, Bermuda gress er motstandsdyktig mot tørke og kan vokse innen 21 dager.
Les mer på:; Centipede Grass; Grass frøsorter, når man skal plante Grass Seed, Noen av de andre vanlige varianter av raskt voksende gress er Zoysia, Centipede, Carpetgrass og Bahia Gress og noen av disse variantene kan også vokse på sandbunn. Så gå videre og plante noen av disse variantene og se plenen blir frodige grønne.

No comments:

Post a Comment