Friday, 16 March 2012

Gjør Hair Tykkere

Hvis du er bekymret på grunn av tynt hår problemet, og deretter legge vekk alle bekymringer! Tynt hår er et problem mange lider av, og kan gjøre deg se verst til tider. Feilaktig hårpleie, overforbruk av varme styling, regelmessig bruk av sterke kjemikalier og mindre inntak av sunn mat er vanlige årsaker til hårtap, skadet og tynt hår. Hvis du ønsker å få de tykke hoppende låser tilbake, må du følge et strengt hårpleie regime som vil styrke deres låser og hjelpe vokse tykt hår. Optisk for naturlige produkter er den enkleste måten å oppnå dette. Noen forholdsregler sammen med den nødvendige forsiktighet vil hjelpe deg mye. Så, la oss gå videre å vite hvordan du gjør håret tykkere naturlig.
Hold håret rent, rent hår er det første du trenger å vokse dem friske. Vel, det betyr ikke at du må shampoo dem daglig. Begrense bruk av slike produkter så mye som du kan er et viktig skritt mot å få tykt hår. Så du kan prøve natron sjampo oppskrift som er enkel og mye nyttig for håret ditt. Avslutt med en eddik vask eller en conditioner. Du kan bruke din vanlige sjampo en gang i fjorten dager og natron shampoo annenhver dag eller to ganger i uken. For vask håret, bruke lunken eller kaldt vann. Tildekking hår med bomull skjerf for å beskytte den mot støv, varme og forurensning er også viktig og nyttig for å holde det rent. Dette vil også redusere problemer som flass og kjedelig hår.
Omsorg for din Låser; behandle håret med optimal omsorg er en viktig ting å gjøre håret tykkere. Du trenger å gre dem veldig sakte. Bruk bred kam i stedet for pensel. Husk også å tørke av vått hår lavt, men ikke gni med et håndkle. Aldri knytte låser veldig tett.
Hjem Rettsmidler å bli tykke Hair; En varm olje massasje, spesielt med olivenolje, lavendel olje eller kokos olje er et must å vokse tykkere hår. Vel, betyr dette masserer hodebunnen med varm olje og bruke det grundig på lengden på håret, pakke håret inn i et varmt håndkle for ½ time, og deretter vaske dem. Bortsett fra dette, regelmessig oljebehandling håret med effektive oljer som aloe vera olje, rosmarin olje, mandelolje eller en av de ovennevnte oljer er svært nyttig for å forbedre tettheten på håret ditt. Hair maske som består av eggehvite og olivenolje er også en flott idé. Du kan også bruke en maske av majones en gang i uken for å gjøre håret tykkere. Hjem middel, for eksempel ved hjelp av en blanding av honning og olivenolje er den beste. Dette vil også hjelpe legge glans til dine låser.
Ha et sunt kosthold, sunn diett har ingen alternativer. Spise masse protein rik mat er et viktig skritt du må ta for å gjøre håret tykkere. Riktig inntak av vitamin E, vitamin B, jern, svovel og fettsyrer er kjent for å hjelpe vokse tykt hår. Du kan oppsøke trichologist og velge vitamin kosttilskudd som er nyttig for helsen til håret ditt. Regelmessig ha frisk frukt og grønnsaker i kosten er et must. Bytt ut junk food med sunne snacks og karbonisert drinker med fersk fruktjuice. Les mer om hår vitaminer.
Gjør håret ser tykkere; Mens du arbeider på måter å gjøre håret tykkere, en spesiell anledning når du ønsker å style håret ditt kan gjøre deg frustrert. Selvfølgelig, unngå hår styling er viktig, men innimellom er det bare fint, forutsatt at du fortsetter å følge hårpleie rutinen. Så, hvis du er på en funksjon, her er måter å gjøre håret ser tykkere. Vask håret med en sjampo Volumizing å gjøre håret tykkere, etterfulgt av en conditioner. Gå til høyre håret stylist. Optisk for en hårklipp med brusende lag er en flott idé. Gå for en klippe håret som vil gi illusjon av tykt hår. Blow tørking vil gjøre håret ser tykkere. Hvis du håret ikke er mye skadet kan du også gå for streker.
Etter ovennevnte ideer vil sikkert hjelpe deg til å gjøre håret tykkere. Omsorg for din låser er viktig å hjelpe dem å vokse, gjøre dem sterkere og gi dem et sunt utseende. Start jobber med å få de frodige og skinnende låser.

No comments:

Post a Comment