Monday 5 March 2012

Azalea Blomster

Azalea busker er fra samme familie av Rhododendron og de kan være løvfellende eller eviggrønne. Du kan få løvfellende Azalea blomster av fargen gul, oransje eller rød. Bladene av slike løvfellende busker ta på fargene oransje, rødt og dype maroon i vinterhalvåret. Evergreen asalea, derimot, kommer i pastell farger. Hvert år, disse eviggrønne arter av asalea vokser to sett med blader, hvorav, er ett sett utgytt i høst og den andre, om våren. La oss nå ta en titt på hva som må bli tatt hånd om å ta vare på Azalea blomster, deres plantasje og voksende. Les mer på blomstrende planter.
Hvordan ta vare på Azalea Flowers
Å ta vare på vannforsyningen er den viktigste delen i omsorgen for Azalea blomster. Ikke la jorda tørke ut, da dette gjør det vanskelig å rehydrate anlegget og blomster. Også, ikke la røttene sitte i vann og sørge for at beholderen har flere drenering hull, for å unngå rot råtne. Hold jorden jevnt fuktig. Hvis det føles lys eller du finner det øverste laget av jorda tørke, og deretter vurdere vanning anlegget. Mangel på vann er indikeres av wilting av anlegget, og hvis anlegget ikke vil, og legg den i en skål med vann og la det virke i noen timer. Dette vil hjelpe med å få anlegget utvannet. Selv, vil anlegget få tilbake sin opprinnelige stilling, kan det være et par skrukkete og tørr Azalea blomster, brunt blad tips og til og med blad slipp. Hva du kan gjøre er å fjerne visnet blomstene og gi anlegget en god beskjæring etter at den har blomstret igjen. Husk å ikke beskjære planten etter midten av sommeren. Å gjøre dette kan sabotere produksjonen av blomster i det kommende året.
På sensommeren må du ha en inspeksjon av alle ødelagte greiner. Fjern dem på det punktet hvor skaden har startet. Azalea blomster krever ikke gjødsel før de er utstyrt med en god mulch. Men hvis bladene er sett til å vokse blekere i sine dype grønne fargen, så mate anlegget med en liten mengde Azalea gjødsel. Pass på at du ikke overfeed anlegget med det som det kan brenne røttene.
Planting og Økende Azalea Flowers
Fallet eller våren anses som et egnet tidspunkt til å plante en Azalea anlegg. Jordsmonnet er nødvendig, må være løs og godt drenert. Legg til litt kompost til jorden for å gjøre det organiske. Som jeg sa, må jorda være godt drenert og for å sikre dette, grave et hull og fyll den med vann. Gi den en vente på 1 time for å se om vannet renner ut. Hvis ikke, deretter legge et avløpsrør til bunnen av hullet for å oppmuntre skikkelig drenering. Alternativt, bygge et opphøyd planting seng. Området der anlegget skal plantet må være 12 inches dypt, som Azalea's røtter går ikke dypt, men de sprer seg. Mens planting anlegget, sørge for at den forblir høyere enn jorda linje som dette vil hjelpe det å bosette seg. Vann sjenerøst og påfør et tynt lag med mulch. Ikke plasser anlegg under direkte sollys, er lyse området foretrekke. Også sterk vind kan antall dager på Azalea blomster. Så, velg et sted som har en bygning eller et gjerde som en beskyttelse. Hvis temperaturen på ditt sted går under 0-10 grader F, da det ville være tilrådelig å holde Azalea planten innendørs eller i en klima kontrollert drivhus.
Les mer på:; Azalea Care, asalea Planting, Rhododendron Care, å konkludere, sykdommer som kan påvirke din Azalea blomster inkluderer Azalea sommerfugllarver, Azalea blonder bugs, Azalea blad gruvearbeidere, whiteflies, Agall, petal sykdom på planter, pulveraktig mugg, rust og kvist Blight .

No comments:

Post a Comment