Sunday, 18 March 2012

Økende Avocado fra Seed

For hver hagearbeid entusiast, ser på prosessen med frø bli planter, og planter som vokser i trær er en fantastisk følelse. Hvis du har vært å gi mye tid til denne hobbyen, og elsker å dyrke grønnsaker og frukt, så må du vurdere voksende annen frukt tre i hagen din. Vel, jeg snakker om den deilige frukten avokado.
Jeg er sikker på at du kanskje bruker denne frukten i flere matlaging oppskrifter. Neste gang du spiser en moden avokado, ikke dumpe frø. Disse frøene kan brukes til å dyrke avocado. Er ikke det fantastisk? Du kan også involvere barna i dette morsomt prosjekt. De vil sikkert være overlykkelige over å se frøet spire prosessen. Det vil bli en lærerik opplevelse for dem. Hvis du er interessert i å vokse avocado fra frø, er det på tide å samle mer informasjon om avocado voksende tips. Les mer om hvordan å vokse en avocado tre.
Hvordan Grow Avocado fra Seed
Velge Avocado Frø; Neste gang du planlegger å bruke avocado i noen av matlaging oppskrifter, ikke kaste bort frøene. Se etter en myk og moden avokado. For å få frø fra frukten, må du kutte frukten i to. Vær svært forsiktig samtidig kutte frukten. Ta vare slik at frøene ikke blir skadet under prosessen. Nå vri kuttet frukten forsiktig for å få frø ut. Vask frukten riktig måte for å kvitte seg med massen. Nå som du har frøene klare, la oss finne ut mer om metoden for voksende avokado fra frø.
Spirende Avocado Seed i vann, Hvis du vil bruke denne muligheten til å vise barna hvordan planter vokser fra frø, kan du spire avocado frø i vann. For spirende avokado frø, må du først vaske frøene i vannet. Pass på at det ikke er noen rester av papirmasse. Avocado frø er rift formet. Stammen og bladene vil vokse på den smalere side, mens, vil røttene vokse på den brede enden. Sett tannpirkere rundt sidene av frø og legg den i et glass vann. Du må plassere den på en slik måte at den brede enden av avocado peker nedover. Den nederste delen skal være nedsenket i vann. Du kan plassere denne glass på en vinduskarm. Stedet skal være varm, men det må ikke motta direkte sollys. Pass på at den nedre halvdelen av frø alltid er dekket med vann. Endre vannet hver ukene.
Du vil merke at frø eller pit vil begynne å sprekke i 2-3 uker. Det ville ta en annen 3-4 uker for root skal vises på den nederste delen av frøet som er nedsenket i vann. Å se denne prosessen er en visuell godbit. Vent til root å vokse ca 2-3 inches i lengde. Når stammen også vokser et par inches, kan du plante frø i jorden. Du kan plante den i en leirgryte eller i jord direkte. Dette var en interessant del av prosessen med å vokse avokado fra frø. Les mer om hvordan du kan plante en avocado frø.
Planting Avocado Seed i jord; For vokser avocado fra frø, kan du direkte plassere frø i jorda. Hvis du planlegger å vokse avocado frø direkte i hagen din, velger du nettstedet riktig. Bruk en plassering som mottar full eller delvis Søn Grav et hull så dypt som størrelsen på roten ballen og plassere roten ballen veldig forsiktig. Så vidt avocado vekstsesongen er bekymret, ville den perfekte tiden være å være plante dem i perioden mars til juni. For raskere vekst, må du plassere avocado i godt drenert jord. Pass på at jorda er fruktbar. Plant dem på en slik måte at toppen av frø skal bare så vidt kikke over jordoverflaten. Trykk jorden godt rundt den. Så vidt vanning er bekymret, må du vann for å holde på fuktigheten i jorda, men over-vanning må unngås helt. Hvis du vannet den veldig ofte, kan røttene bli skadet på grunn av rot råtne.
Den ideelle temperaturen for avocado å vokse er i størrelsesorden 65-80 grader. Når frøplante når en høyde på ca 12 inches, bør det være klemt tilbake til ca 6-8 inches å stimulere veksten av nye skudd. Bruk disse avocado voksende tips og gi frøplante med disse avocado vekstforhold for å fremme bedre vekst. du må være veldig tålmodig hvis du er ivrig på å vokse en avocado tre. Mens vokser avocado fra frø, ikke forvente at treet å bære frukter snart. Det kan ta ca 80-20 år for treet å bære frukt.
Les mer på:; Hvordan Grow Avocado, Avocado Tree Problemer; Avocado Tree Care; Håper du fant informasjonen på økende avocado trær fra frø nyttig. Germinating avocado frø i vann vil være en stor science prosjekt for barn. Nå som du er klar over prosessen med å vokse avocado fra frø, kan du bruke denne kunnskapen for å kunne legge til en annen frukt tre i hagen din. Ville ikke det være fint å bruke den deilige avokadoene voksende i din egen hage? Så, hva venter du på? Bruk avokado frø og legge et annet tre til hagen din. Happy hagearbeid!

No comments:

Post a Comment