Sunday, 18 March 2012

Drum Brake fjerning

En av de viktigste sub-systemer av en bil montering er dens bremsemekanisme uten hvilken bil kjøring vil være helt katastrofalt! Trommel brems er en type bremsesystem installert i en bil for bakhjulene mens forhjulene vanligvis har skivebremser. I denne artikkelen gir jeg en kort oversikt over den generiske trommelbremsen fjerning prosedyren.
Drum Brake Working
Før vi snakker om trommelbrems fjerning, la oss forstå mekanismen fungerer i denne stasen. Trommelbremser arbeidet med rektor ved friksjon som kan stanse en bevegelig hjul. Eventuelle trommelbrems består av to bremseskoene, trommelen koblet til hjulet og et stempel som styrer deres bevegelse langs med et sett med fjærer. Når du trykker ned på bremsepedalen, er stempelet presset av hydraulisk action og bremseskoene trykkes mot trommelen og hjulet, opphørte deres bevegelse gjennom friksjon. Når du slipper bremsepedalen, er skoene trukket tilbake av en fjær. Det var en forenklet forklaring på hvordan trommelbremser arbeid.
Med tiden bremseklossene slites ut, og de må ofte byttes ut. Hvis trommelen bremsesystemet selv brytes ned, må den byttes ut så snart som mulig. Men det er sjelden tilfelle, og mest sannsynligvis den eneste reparasjon jobben som kommer opp er bremsekloss erstatning. I resten av artikkelen forklarer jeg fremgangsmåten på hvordan du fjerner en trommel brems. Å gå gjennom det kan hjelpe deg å bestemme om du vil gjøre det selv eller la jobben for en bil verksted.
Drum Brake fjerning Prosedyre
Trommel brems fjerning er en jobb som krever mye mekanisk kompetanse på din del og kompetanse i håndtering av bilen problemer. Før du går videre med trommelbremser utskifting, må du vite om din bil er forhjulet eller bakhjulsdrift som som vil avgjøre plasseringen av trommelbremser og også bestemme på hvilken måte du fjerner dem. Vær advart, trommel brems reparasjon er en tidkrevende jobb.
De tingene du trenger for å få en trommel brems erstatning gjort er jack, sammen med jack stands, skrutrekkere, lirke bar, tang, hammer, brems retainer verktøyet, bremsefjær tang, skiftenøkler, hansker, og fett. The uttømmende liste av verktøy her bør gi deg en ide om kompleksiteten av jobben, noe som er ganske høy.
Første tingen å gjøre er å finne bilens master sylinder som holder bremsevæske. Du må tappe minst halvparten av bremsevæske før du går for trommelbrems fjerning. Du må fylle den med ny væske etter re-installasjon eller utskifting av trommelen brems. Les mer om hvordan du endrer bremsevæske.
Når du har fjernet bremsevæske, er neste oppgave å fjerne bildekk å få tilgang til bremsetrommelen forsamlingen. Jeg antar at du vet dekket fjerning prosedyren ved hjelp jack og jack står for trommer og nøkler for å fjerne lug nuts. Når dekkene er av, kan du få tilgang på bremsene bak.
Hvis kjøretøyet er en bakhjulsdrevet, er følgende prosedyre anbefales. Finn en runde klipp koblet med hjulet stendere og fjerne det. Deretter kan du fjerne bremsetrommelen ved å skru bremsen justeringsskruen samtidig sørge for at den ikke drar mot bremsebelegget.
Følgende prosedyre anbefales dersom bilen din er en forhjulsdrift. Du må ta av hjulet lagrene sammen med dekkplaten. Da ligner på en bakhjulstrekk, kan du fjerne bremsetrommelen ved å skru bremsen justeringsskruen. Bruk et glidemiddel hvis bremsetrommelen kommer ikke av lett. Deretter må du fjerne parkeringsbremsen kabelen sammen med fjærer som trykker bremsen skoene mot hjulet sylinderen. Først fjerne Returfjærer, og så hold nede kilder som er direkte plassert på bremseskoene.
Bli kvitt eventuelle andre tilkoblinger som er laget med bremseskoene. Deretter kan du fjerne de to bremseskoene sammen med selvjusterende våren og skru montering. Med det, ledsagerbremsen fjerning prosedyren er fullført. Avhengig av tilstanden til bremseklosser og bremsetrommel, kan du bestemme om du må skifte trommel bremser helt eller bare gå for bremseklosser eller brems sko erstatning. En utskifting vil omfatte installasjon av nye bremsesko og bremsetrommelen. Da må du sette tilbake alt slik det var!
Les mer på:; Brake Reparasjon Instruksjoner; Car Brake Problemer; Hvordan Skift bremseklosser, Så, dette var den generiske trommelbremsen fjerning prosedyren til alle biler. For detaljerte instruksjoner som er spesifikke for din modell, se det aktuelle Hayne's manual. Jeg personlig anbefaler deg til å forlate jobben med trommel brems fjerning eller utskifting til en bilmekaniker, som det er ganske kompleks jobb som krever betydelig kompetanse.

No comments:

Post a Comment