Saturday 10 March 2012

Skjerf Binding Tips

Allsidighet og nåde er de to ordene forbundet med skjerf. Drapere dem rundt halsen, eller bare la dem henge med slutter taper over en genser, de er like elegant som de kan være! Silke og bomull eller ull, er de alle i! Antrekket ser en, men kjedelig, ingen problemer - jazz den opp med et skjerf! Det er alle disse og mye mer dimensjoner å binde et skjerf. For alle som ønsker å være fashionistas og eksperimentere i deres vei, er her noen skjerf binde tips kan være lurt å sjekke ut!
Tips for Binding skjerf
Tips 1: Så langt som silke skjerf er bekymret, de er bare fantastisk. Hva er den beste delen om disse skjerfene er at de ikke trenger bæres rundt halsen, men mange flere steder utover det. En flott skjerf binde tips er å bruke et silkeskjerf i en stil som minner om 1950-tallet. For et slikt utseende, bare rulle skjerfet på langs eller diagonal, og bind den rundt halsen. For å gjøre det multipurpose, kan skjerfet dobbelt opp enten som et armbånd eller et pannebånd.
Tips 2: Vil du spare håret fra uværet? Slappe av? Skjerf er der for å redde din. Bruk en kort, tynt skjerf rundt hestehale for en stilig og elegant utseende. Drape skjerfet rundt ponni og knytte knute på undersiden. Hvis du gjør det riktig, vil endene henge ned på halsen din. Dette ser bra ut samt lagre håret fra forurensning og været forandrer seg. Dette er en må kjenne blant umpteen skjerfet knytte tips og spesielt hodet skjerf binde teknikker. Les mer om hvordan du kan bære et skjerf.
Tips 3; Au ... det er vinter og det er bitende kaldt. Du er klar til å gå ut, men det er noe galt. En fin ull skjerf for å holde deg varm. Bortsett fra den konvensjonelle måten å knytte skjerfet rundt halsen, kan du legge skjerfet over hodet og vikle taper ender rundt halsen.
Tips 4: Det finnes en rekke alternativer når det er skjerfet om å binde tips for menn. Den mest elegante måten for en fyr å binde et skjerf er å ha den bundet i en parisisk knute. Team skjerfet med en blendende blazer med drapering skjerfet rundt halsen, med en ende lengre enn den andre. Prøv den! Det ser kult!
Vel, ble disse noen skjerf binde tips. Nå kan ta en sniktitt på noen skjerf binde instruksjoner.
Skjerf Binding Teknikker
Hvordan Tie en Scarf - Metode # 1: Vi begynner med halsen skjerf knytte teknikk og den første i denne kategorien er kunstnerisk stil for å knytte skjerfet. Å drapere skjerfet i en kunstnerisk stil, vikle den rundt halsen første på en måte at begge sidene er selv i lengden. Ta høyre side og lag en løs knute i midten på den siden. Bare tråden annen side gjennom knuten. På slutten stram knuten. Hvis du bruker den som tilbehør til kjolen din, lavere knuten på skjerfet. Når det gjelder pels, bære skjerfet nærmere halsen din. Les mer om hvordan du kan binde et skjerf.
Hvordan Tie en Scarf - Metode # 2; Denne vinner hendene ned i listen over skjerfet binde teknikker. Dette er selvsagt for jenter. Stylet det europeiske veien, går denne metoden noe som dette. Først brette skjerfet i to for å lage en fold i den ene enden og har 2 løse ender i andre siden. Midten av skjerfet skal nå gå rundt halsen, sammen med 2 ender på venstre side og en sløyfe på høyre side begge vendt forover. Til slutt, slip 2 løse endene gjennom løkken og stram.
Hvordan Tie en Scarf - Metode # 3; Eksklusivt for gutta, er ikke dette veldig komplisert og virkelig legger tenner til skjerfet knytte tips. For denne metoden, har full lengde på skjerfet hengende rundt halsen med en side hengende ned rundt en fot mer enn den andre enden. Følge at opp ved å ta lange enden krysse den over nakken din. Sist, men ikke minst, kaste den bak deg og la det gå over motsatt skulder. Les mer om måter å ha et skjerf.
Det var knapt et glimt av skjerf binde tips og relaterte teknikker blant mye mange! I tillegg til disse er det et helt spekter av måter du kan bruke et skjerf fra nakken til midjen, og for somre to vintre! Men jeg er sikker på at med disse tipsene har du skjerfet binde på fingeren tips!
Det er her jeg bryte opp på skjerfet knytte tips! Take Care!

No comments:

Post a Comment