Sunday 11 March 2012

Bil Batteri Resirkulering

De fleste av bilbatterier består av tungmetaller som nikkel, kadmium, bly, kvikksølv og svovelsyre, og disse metallene er en årsak for miljø bekymring. Hvis ikke kastes i riktig rekkefølge, disse giftige kjemikalier og metaller blandes med jorda når batteriet svekkes, og dermed truer dyreliv og forurenser jordsmonnet. Det er flere komponenter i bilen batterier som blandes med vann og kommer inn i næringskjeden av mennesker, på grunn som menneskelig liv er i fare også. På grunn av disse grunnene, har gjenvinning fått betydning, slik at giftige kjemikalier ikke slippes ut i miljøet. Her gir vi deg noen bilbatteri gjenvinning tips som du kan bruke for å redde miljøet.
Hvordan Recycle et bilbatteri
Når du tenker på gjenvinning bilbatterier, er det første spørsmålet som kommer til hjernen hvordan du gjør det? Til å begynne med, må du ikke bare kaste den bort i søppelbøtta sammen med husholdningsavfall. Et bilbatteri består av minst tre og 21 pounds av plast og lede henholdsvis, og en gallon av svovelsyre. Tenk deg mengden av giftstoffer slippes ut i atmosfæren dersom en bil batteri som er igjen i det fri.
Det første alternativet du har for et bilbatteri resirkulering er å ta den til en roundup. De holdes hvert år for å markere Earth Day. Du kan få informasjon om et roundup fra en lokal AAA / CAA kontor.
Mens resirkulering en brukt batteri, alle komponenter, det være seg metaller eller syrer, er gjenbrukt i nye batterier. For eksempel, er ledelsen som normalt brukes i nye batterier igjen og igjen. Plastic funnet i batterier er også gjenvinnes skal brukes i andre batterier eller er til tider også til andre produkter. Svovelsyre er enten nøytralisert og renset før den slippes som rent vann eller det er gjenbrukt i andre nye batterier. Videre kan natriumsulfat også være laget av svovelsyre som skal brukes som gjødsel eller fargestoffer.
Et annet alternativ for gjenvinning av brukt bil batterier er å ta den med til en bil verksted som hjelper deg å få et nytt batteri, og de holder den gamle. I dag finnes det lover i noen stater som krever at du resirkulere nye bly-syre batterier når de er gamle, og når du kjøper et nytt batteri må du betale et depositum.
Prosessen med resirkulering starter når brennbart materiale som plast og isolasjon er fjernet. En termisk oksidant avfyrt av gassen brukes til denne prosessen og gassene er sendt til scrubber av anlegget som nøytraliserer og fjerner forurensing. Gjennom denne prosessen, blir cellene vasket, og det verdifulle metallet kan fjernes.
Disse cellene er kuttet i små biter, etter som de er oppvarmet til metallet blir til væske. På den annen side, stoffer som er ikke-metalliske brennes dermed forlate en svart slagg. Som per vektene av legeringer, slå de ned og blir så skummet av. Ved en svært høy temperatur, fordamper kadmium på grunn av sin lave vekt. Prosessen virker som om du er kjelen koker det. Til tider mens gjenvinning, er de metallene ikke separerte, men er direkte oppvarmet og deretter hvert metall er segregert å produsere legeringer.
Dermed er bilbatteriet gjenvinning et lite men viktig steg som du kan ta for å spare miljøet for skadelige kjemikalier og miljøgifter. Du alltid må huske på at alle de giftige metallene, dersom utgitt i det åpne, komme tilbake til oss enten gjennom maten vi spiser eller vannet vi drikker, og ville skade oss på lang sikt.

No comments:

Post a Comment