Thursday, 15 March 2012

Flassende hud på Face

Tørr hud i ansiktet, kan lett identifiseres med sin røffe og dehydrert utseende. En person med en tørr hud, opplevelser kløe, flassing og noen ganger peeling på huden i ansiktet. Det kan også være rødhet, fine linjer og sprekker på ansiktshuden. Det er flere grunner til at en person kan oppleve tørr flassende hud i ansiktet. Nedenfor er en liste over alle årsakene bak denne huden, etterfulgt av noen nyttige rettsmidler å kvitte seg med det samme. Les mer om hudpleie.
Årsaker til tørr flassende hud på Face; Genetisk hudsykdommer kan føre til tørr flassende hud i ansiktet. , Ubalanse av hormoner kan forstyrre hudens naturlige oljeproduksjon, forårsaker tørr hud. ; Bruk av kosmetikk som har sterke eller uegnet kjemikalier i dem, er en annen grunn til at en person kan få tørr flassende hud i ansiktet. ; Langvarig eksponering for sollys, kan føre til denne huden også. ; Visse hudsykdommer som rosacea og eksem forårsake hudirritasjon og kan forårsake hud flak i noen tilfeller. ; Flassende hud i ansiktet og hodebunnen, kan skyldes flass. ; En diett som mangler i vitamin A kan gjøre huden svært tørr og flassende. ; Rettsmidler for flassende hud på Face
Hold ansiktet rent ved å vaske den to ganger om dagen med et ansikt vask. Skrubb ansiktet på en ukentlig basis, for å bli kvitt den akkumulerte skitt, om noen, i tillegg til den døde huden. Et godt rengjort og ex foliert ansiktet hjelper kremer og kremer for å trenge inn i dypere hudlagene, og dermed redusere flassende hud i ansiktet. En effektiv oppskrift på en hjemmelaget skrubb er å kombinere to teskjeer sukker i en spiseskje lime juice. Bruk denne blandingen i ansiktet, la den på i femten minutter og deretter forsiktig skrubbe det av med vann. Etter dette, gjelder rikelig med fuktighetskrem i ansiktet.
Vaske ansiktet med lunkent vann, og ikke med varmt vann, vil bidra i å kvitte seg hudflak på ansiktet også. Hvis veldig varmt vann brukes til vask av ansikt, vil alle fuktighet og naturlige oljer fra ansiktet få vasket, som resulterer i tørr flassende hud i ansiktet. Så, for å unngå at vaske ansiktet med lunkent vann.
Fukte huden regelmessig for å unngå flassende hud i ansiktet. For dette, investere i en god kvalitet fuktighetskrem. Ideelt sett bør fuktighetskrem påføres umiddelbart etter at huden er vasket, som våt hud hjelpemidler i bedre absorpsjon av kremer, lotion og kremer anvendt på det. Les mer på ansiktet fuktighetskrem for tørr hud.
Bruk av ansiktet pakker i ansiktet, regelmessig vil ikke bare hjelpe i fuktighetskrem huden, men holder den myk og smidig også. En effektiv hjemmelaget ansiktet oppdateringspakken for tørr hud kan gjøres ved å kombinere en teskje hver av eggeplomme og honning, som tre-fire dråper olivenolje har blitt lagt til. Bruk denne ansiktsmaske i ansiktet, la den på i tjue minutter og vask deretter av. Munnbind skal brukes en gang i uken, for et par måneder, for deres effekter til å være veldig synlige.
Les mer på:; Ansikts på Home for tørr hud, Face tiltak; Natural Skin Care for tørr hud; Foruten de ovenfor nevnte virkemidler, for å unngå tørr flassende hud i ansiktet, spise en godt balansert og sunt kosthold, noe som er vesentlig rik på vitamin A er viktig. Noen av matvarer rike på vitamin A er lever, poteter, mango, gulrøtter, tørkede aprikoser, egg og spinat. Og til slutt, holde huden godt hydrert ved å drikke masse vann hver dag, spesielt etter en anstrengende fysisk aktivitet, vil hjelpe en god del også.

No comments:

Post a Comment