Thursday, 29 March 2012

Sugaring Oppskrift på Voks

Kleopatra, dronningen av Egypt, som brukes til å implementere de tidligste metodene for hårfjerning teknikker. De viktigste ingrediensene som brukes i hårfjerning var sukker, olje og limesaft. Alle disse ingrediensene blandet sammen ville gjøre aller første kroppen sukker hårfjerning lim. I dagens verden, er det mange forskjellige hårfjerning metoder som voksing, laser, gjenging, elektrolyse, barbering, osv. En ny versjon, som tilpasser begrepene gamle egypterne hårfjerning teknikker, kjent som sugaring eller sukker-voksing brukes med en kul sukker blandingen, sammenlignet med varm voks. Sugaring er mindre smertefullt enn gammeldags voksing og bidrar exfoliate huden under programmet. The sugaring oppskriften for voksing også fremmer sunnere hud. Så hva venter vi på? La oss se hvor enkelt det er å tilberede din egen, hjemmelagde sugaring oppskrift. Les mer på metoder for hårfjerning.
Hårfjerning sugaring Oppskrifter
Når du er ute etter en rask lindring av uønsket hårvekst, ingen rolle hvilket område av kroppen, vil disse kroppen sugaring oppskrifter definitivt gi deg fantastiske resultater. Bruke sugaring oppskrift på voksing holder inngrodde hår i sjakk og forlenge tiden for nye håret å vokse igjen i. Det er to måter å forberede blandingen, enten du gjør sugaring oppskriften i mikrobølgeovn eller over ovnen. Begge disse metodene er forklart nedenfor. Les mer på sukker hårfjerning oppskrift.
Sugaring Oppskrift på Voksing # 1
Ingredienser: 1 kopp sukker, ½ kopp sitronsaft, ¼ kopp honning, Melasse, Prosedyre
I en mikrobølgeovn-safe skål, hell i sitron juice, sukker og honning. Bland ingrediensene skikkelig og plasser bollen inne i mikrobølgeovnen. Slå varmen til høy og la bollen være inne i ca 2-3 minutter. Så snart du ser at blandingen er glatt og sprudlende, fjerne bollen. La bollen sitte en stund og avkjøles. Når blandingen er ved romtemperatur, lagre den i en ren, mikrobølgeovn beholder, og legg lokket.
Sugaring Oppskrift på Voksing # 2
Ingredienser, 2 dl sukker, ¼ dl kaldt vann, ¼ kopp sitronsaft; Prosedyre
I en medium kjele, hell i vann, sukker og sitronsaft. Hold flamme over middels lav og holde røring ingrediensene hvert 15. sekund. Dette vil hindre at blandingen fra brennende. Når blandingen begynner å boble, sjekke temperatur med en candy termometer. Dersom temperaturen sier 250 º C, ta kjelen av kokeapparatet. La blandingen avkjøles og romtemperatur, noe som tar ca 15 minutter. Oppbevar blandingen i en ren, mikrobølgeovn beholder og sett lokket.
Sugaring Oppskrift på Voksing # 3
Ingredienser: 2 kopper brunt sukker, 1 kopp vann, 1 kopp sitronsaft; Prosedyre
I en medium kjele, hell i brunt sukker, vann og sitronsaft. Hold flammen på middels-lav og holde røring ingrediensene hvert 15. minutt. Når sukkeret smelter og blandingen blir brun, skru av platen. Ta kjelen av ovnen og la den avkjøles til romtemperatur. Sett blandingen i en ren, mikrobølgeovn beholder og sett lokket.
For mer sugaring oppskrifter på voksing, gå til:, sugaring Lim, sugaring Epilering, sugaring Hårfjerning, å utarbeide en sugaring oppskrift uten sitron, erstatte den med eddik. Resultatene av blandingen vil være nesten det samme. For anvendelse av noen av de nevnte sugaring oppskriften på voksing, følg prosedyren av vanlige voksing. Når du er ferdig voksing, ta på litt aloe vera gel eller babyolje på armer og / eller ben for å gjøre overflaten glatt og silkemyk.

No comments:

Post a Comment